YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@idyah inşallah böyledir hocam, 85 ten aşağı kapatmaz diyenlere iyi cevap olur. net dediğiniz doğru sayısı değil mi?
-
@mavkav Evet hocam dur şimdi yanlışlar doğruları götürüyo muydu akımına sebep olma
-
@idyah ysk da götürmüyordu hocam
-
@mavkav biliyorum hocam şimdi siz öyle sorunca bi de o tartışma başlamasın bilmeyen arkadaşlar tarafından diye dedim Net=doğru yani sizin söylediğiniz gibi..
-
@idyah :))
-
@idyah hocam alan gky ayrı hesaplanmıyor mu ?
-
@idyah yani hocam 78 doğru iş görür mü matematiğim yok o yüzden pek anlayamadım ne dediğinizi
-
@mulki̇ benim de merak ettiğim soru bu açıkcası. Aslında bu sınavda herşey merak konusu ama
-
@mulki̇ Hocam ben tamamen farazi konuştum beni ciddiye almayın
@SonOfAnatolia hocam beni yanlış anlamasın beni o duyum yanlış da olabilir ben o duyuma göre en kötü olasılığı hesaplayıp yazdım size..
Hesaplama konusunda hiç bi bilgimiz yok bunu yeniden söylüyorum sadece eğer öyleyse böyle olabilir tarzında bi yorumdu benimki ne moral bozayım ne de ümit vereyim kimsenin hakkına girmek istemem.. -
@sbkyciniz hocam ben sapma olmazsa ve 1. aday 90 net yaptıysa eğer diye örnek olsun diye yazdım
Eğer 82 ''Puan'' ile kapattıysa,sapmaz yoksa, her soru eşitse ve en yüksek aday 90 net yapdıysa 73-74lerin şansı var.
Eğer sapma varsa bu net 68-70 bandına kadar bile düşer bunu da unutmayın bilmiyoruz neye göre hesapladılar -
Arkadaşlar tekrar söylüyorum ben farazi konuştum beni de linç etmeyin sonra
Buraya yazan olmadı ama en yüksek yapan aday 95 doğru yapmıştır o ve sapmasız hesaplanırsa her doğru 1.05 puana denk gelir bu sefer olay değişir 79 altı doğrusu olan listeye giremez. 1 kişinin yüksek yapması ya da hesaplama sistemindeki farklılık herkesin kaderini değiştirir beni ciddiye alıp moralinizi bozmayın.. -
@idyah Çok doğru yorumlar yapıyorsun , şimdiye kadar 91 doğru gördük sanırım en fazla
-
İnşallah hiç beklemediğimiz şeyler olur 80 üstü çok uçuk bir şey kapatması umudumuzu koruyalım
-
@north-remembers, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
İnşallah hiç beklemediğimiz şeyler olur 80 üstü çok uçuk bir şey kapatması umudumuzu koruyalım
Doğru sayısı olarak dedim 80 üstü
-
@idyah 95 doğru yapan olmamıştır diye umut ediyorum
-
@mavkav Aynen hocam ki o arkadaşlar da beni yanlış anlamasınlar sınav stresidir 1-2 soru kaydırmış olabilirler yanlış hatırlıyo olabilirler 90-89 doğruları da çıkabilir ben yuvarladım öyle hesapladım o yüzden 90 dedim
-
@sbkyciniz Hocam yapılmayacak bi doğru sayısı değil ama olsaydı emin olun çıkardı.
Trollerden bile 95 çıkmadıysa emin olun çıkmaz o 95 max 91 gibi görünüyor :)) -
@idyah 78 doğruyla yaşadığım berbat günlerden sonra hayata yeniden bağlandığımı hissediyorum
-
Kamuya personel alımlarınında sınırlandırılması söz konusuyken bu sene itibariyle artık son alımlar . İnşaallah hak eden herkes kazanır ve mesleğe başlar. Tüm Kpss A ve B ve diğer kurumlara hazırlanan arkadaşlara kolay gelsin diyorum .
-
@idyah hocam ben facebookta 98 gördüm