YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@sbkyciniz face gruplarında 100 yapan var diyolardı ama
-
@mulki̇ face gruplarına itibar etmeyin, ettirmeyiniz
-
@enea Hocam vardır belki bilmiyorum eğer öyleyse de şu saçma olur hesaplama sisteminde 1soru 1puansa eğer 98 neti 100puana tamamlamaya gerek yok zaten her soru 1.00001 puan gibi bi durum ortaya çıkar o zaman 83 net ve üzeri yapan listede olur 82 yapan elenir.
83 ve üzeri 875 kişi var mıdır derseniz bu da bana inandırıcı gelmez o zaman da ya duyum patlar ya da Atatürk'ün de söylediği gibi Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. sonucu ortaya çıkar -
@sbkyciniz ya zaten söyleyen arkadaşın bilinçli yaptığını düşünüyorum ysk personeliydi kendisi berbat bi matematiği vardı onu ona bölüyordu 85 le kapatır diyordu acayip belki 100 ü de o şekilde bulmuştur
-
@idyah hocam hesaplamanızda eksiklik var diye düşünüyorum şöyleki diyelim birinci 98 net yaptı kalan 876 kişi 80 nin altında net yaptı sınav kaçla kapatır
-
@enea 98 mi ahshshshsjs liste yayınlarlar inşallah 875 kişinin o yiğidi görmek istiyorum
-
@mulki̇ hocam hesaplama da sorun yok verdiğim öncülerle birlikte düşünerek hesaplamayı değerlendirin.
Ben diyorum ki sapma yoksa
her soru 1 puansa
doğrular toplanıp 100 puana ulaşılacaksa..
Yukardaki sisteme göre hesaplama olursa ve duyuma göre yorum yaparsak eğer 82 puanı bulmak için yapılması gereken hesaplama şudur.100/98=1,0204 ( 1 doğru=1,02 puan)
82/1,02,04= 80.36 net ( yukarda 82 yapan elenir dedim sadece burası hatalı kafadan hesaplamıştım.)Yani son adayın net sayısını bu şekilde hesaplarsınız. 81 ve üzeri yapan listede anlamı çıkar burdan.
-
@mulki̇ Yani duyuma göre değerlendirdik bi yandan da .. Eğer 82 puanla kapattıysa ve sapma yoksa 98 yapan da varsa eğer o zaman son adayın neti 81 olur.
Yani demek ki 875 kişi 81 üzeri yapmış deriz ki bu da bana inandırıcı gelmez dedim zaten -
@idyah anladm hocam eywallah
-
Kaymakamlık grubu karıştı sapma yok kesin bir şekilde öğrenmişler ve bizde de geçerli bence artık hakkımızda hayırlısı 78 doğrumla mülakata kalmak istiyorum ne olur yaaa
-
@mulki̇ Ha eğer duyum doğru ve velev ki 98 net yapan var o zaman da şu yorumu yaparım, kesinlikle sınavda sapma var. Çünkü forumda bile 80 üzeri yapan aşırı bi kitle göremedik bu durumda sapma olacak ki 875 kişiyi mantıklı bi sıralamaya koyalım 80 altına sarksın..
3 seçenek var ya duyum yanlış, ya en yüksek yapan 91 yaptı ya da sapma var yoksa 82 ile kapatamaz içinizi ferah tutun hocam -
@north-remembers hocam aynı durumdayız bazen diyorum keşke 60 yapsaydım da kafam rahat olurdu en azından
-
@north-remembers Ben orayı da okudum şimdi aynı hataya düşüyolar hocam. 85 yapan 100 mü alacak 85 mi alacak diye sormuşlar ösym de 85 alacak demiş.
Sapmayla bunun alakası yok ki.
Kpss'de kimse full çekmiyor ama 1 kişi 100 alıyor 1 puan türünde her sene. Sapma olsun olmasın 100e tamamlanır puan sıralama yapılan sınavlarda.
Tamamen ösym'nin işgüzarlığı verilen cevaplar ve şu ilanların rezilliği..
Ha sapma olur olmaz bilemem ama bunu net ifade eden bi kurum yok karşımızda -
@idyah ya ösym kendisi bile bilmiyor ne cevap verdiğini izleyip göreceğiz sonuçları bence
-
@idyah ösym deki adam senin benim kadar bilemez emin ol bakın 2017 sınavında birinci çıkan 2 aday var ikisi de 100 tam puan almış https://www.mymemur.com.tr/d/file/kaymakamlik.pdf
-
Hocam 2 hafta icinde osym uzman yardimcisi olduk zaten. Ben bu sene basvurduklarimdan kabul alamazsam bizzat osymnin kapisini calip beni uzman yardi..yok yok direk uzman olarak almalarini soyleyecegim standart sapma falan derken istatistik masteri yaptik 2 haftada
-
@mulki̇ Zaten cevap veren kişi call center hocam adamın suçu yok önüne ne konursa onu okuyor kızamıyorum o kişiye de tamamen kurumun kendi suçu..
2017 sınavı test miydi yoksa yazılı mı yapıldı onu bilmiyorum hocam o yüzden yorum yapamicam ha belki de 2 aday da full çekti onu da bilemicem
Gerçi diğer puanlar küsüratlı olduğu için sanırım testmiş ama gene de 2 kişinin tüm sorulara doğru cevap vermiş olma ihtimali de var
off valla yoruldum hocam duyumu ortaya atan arkadaş piyasayı karıştırdı onu söyleyen hocayı bulup önünde toplanalım
her gün yeni bi bilgi geliyo kesin forum bi hareketleniyo boşverin mecbur açıklanacak -
@idyah açık uçlu idi
-
@mulki̇ ve cevabı 0.5 puan olan sorular bile vardı
-
@mulki̇ o zman da bu 2 arkadaşa helal olsun hiç hata yapmamışlar güzelce yazmışlar ne deyim peki diğerleri nasıl küsüratlı puan almış virgülleri yamuk mu yapmışlar