YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Bakalım açıklandı haberini ilk kim verecek acaba onu da merak ediyorum
-
@north-remembers Yok hocam bu iş çok uzadı artık herkes gergin. Öyle bir durum olursa 875 Seçim Müdürü adayıyla birlikte ellerimizde sınav sonuç belgeleriyle önce Ösym'nin ardından da Ysk'nın önünde çay içme eyleminde bulunuruz.
-
@idyah gelirim kesinlikle Ankaraya yarın bu iş bitse keşke ahh
-
@north-remembers kaç doğrunuz vardı
-
-
Beklemek sınava çalışmaktan daha zormuş gerçekten
-
@ir06 78 ama emin olmadığım 3 sorumu yanlış saydım sürpriz olurlar inşallah
-
@ir06 Akşam erken iner mahpushaneye. Ejderha olsan kar etmez.
Favori şiirim bu hocam sonuçları beklerken -
@north-remembers benim de öyle 78 79 80 ... Öyle gidiyor, yeni mezunum ilk sınavım sınavdan çıktım belki 70 bile gelmez diyordum açıkçası bana çok kolay gelmedi sınav sonra bir baktım faceye 90 la kapatır diyorlar hiç umudum yoktu ama şimdi umutluyum
-
@idyah ahahahshsjsjd çok iyiydi
-
Kaymakamlık sınavı için de 75 76 net diyorlardı şimdi 70 net yapan 400 kişi yokmuş, sanıldığı kadar yüksek kapatmaz bu da
-
@ir06 ben mezun olalı 2.5 yıl oldu ilk mülakatım bu olacak inşallah Allah nasip ederse eğer. Kendimi çok kaptırmıyorum sonunda üzülmek de var bu işin o yüzden hep temkinli kaldım sevincim daha çok olur diye belki. Yolumuz açık olsun sabrettik en önemlisi çok ama çok emek verdik karşılığını alabilmek o kadar mutlu edecek ki bizleri sevinç gözyaşlarıyla bu sayfaları şenlendiririz inşallah
-
@north-remembers ben de öyleydim, aklıma neler neler geliyor kaydırma yaptım mi yoksa yanlış işaretledim mi falan falan, sınav açıklanmadan içim rahat etmeyecek
-
@ir06 benim de sınavdan sonra cevaplara baktığımda bir soruyu hiç hatırlayamamam kaydırma ihtimalini aklıma getirdi. Hep zihnimde o kaydırma korkusu beklediğimiz gibi olsun. İyi geceler diliyorum
-
tahminimce bugün saat 12 civarında açıklanacak ...inşallah düşük kapatır ama içimdeki his öyle demiyor yanılırım inşallah....herkes için hayırlısı olsun.. çok umut bağlıyoruz gibi çaresizlikten belki
-
Forumdaki en az bildirimli başlık burası sanırım, gerçi son günler konuşacak yorum yapacak pek bi şey de kalmadı
-
@kuşçubaşıeşref bir tane link açılmış ama bu neye işaret bilemem
-
@ir06 inşallah hocam öyle o kadar yüksek olmaz heralde ösym hariç kimse bilemez değil mi kaçla kapattığını
-
@buğracaan elbette öyle düşünüyorum ben de o kadar da yüksek olmaz ama ne kadar düşer bunu bilemiyoruz tabi
-
perşembeden önce olmayacak gibi . doldu hocam doldu bitir artık :)))