YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Selam millet bugun bizim gunumuz olur ınsallah
-
Hadi bakalım açıklansında bitsin bu kaçla kapatır streslerimiz olucak mı olmayacak mı düşünceleri , kaçla kapatırdan ziyade allah herkesin emeğinin hakkını versin kimse hezimete uğramasın , en başta hayırlısı olsun herkes için
-
Bu sınav çok popüler oldu herkes bu sinavi bekliyo hakkimizda hayırlısı olur inşallah:)
-
Gümrükten elendik elimizde tek bu kaldı bakalım ne olacak...
-
@north-remembers sınırda mi sizinki
-
Bugun açıklanacak sanki oyle hissediyorum
-
sonuçlar gününde açıklansa bile anladığım kadarıyla ysk da mülakat işleri uzun sürüyor, bizden önce alım yapılan katiplik teknisyenlik için giren arkadaşlar bayadır bekliyorlar sanırım.
-
@hassan inşallah hocam açıklansında kalbiniz temizmiş diyelim
-
@mavkav sınavdan önce 80 doğru ve üstü mulakata gider demiştim hala tezim devam ediyor. ama şu kadarını soyliyim bu sınava gerekli emeği veren insan Allah'ın izni ile gider..
-
@kamucu25 sınavdan önce mi
-
@kamucu25 açıklansında görsek artık hocam 23 gün oldu kimse güvenmesin netine sınav bu bi kaydırmaya bakar nasip değilse. inşallah hakeden arkadaşlarımız kazanır.
-
@ir06 evet sınav tecrübesi diyelim..
-
@kamucu25 ilginçmis
-
@ir06 İnsAllah daha düşük olur orası ayrı tabi..
-
@kamucu25 bu sınav ilk kez yapıldı görücez inşallah sonuçlardan fakat çok tecrübeli arkadaşlar kaymakamlıkta patladılar, bir ara 77 -75 ile kapatacak diyenler baya oldu fakat nihayetinde 70i geçen 400 kişi çıkmadı. sanırım hocam ysk da 80nin altı 75-80 arası gibi duruyor. tecrüsizlikten arayı açık bıraktım baya
-
Merhaba.82 doğru 3 de emin olmadigim var.rabbim mahcup etmesin.hakkimizla atanmak nasip etsin. De hadi garı ösym.
-
@mavkav İnsAllah dediğin gibi olur üstad.benim sadece sınavın içeriği ve denemeler baz alındığında yaptığım yorumdu.sinavi gördükten sonra üç aşağı beş yukarı değişmedi fikrim.. kaymakamlık bence biraz daha farklıydı ysk sınavından..bir tutmamak lazım.
-
Üstadlar 75 ile 78 arası doğru bekliyorum sizce düşer mi bi umut bekliyorum
-
Umutlanayim mi üstadlar
-
herkes fikrini söylüyor bende söleyim daha önceki icra müdürlüğü sınavlarına istinaden mülakata 600 kişi cagırılıyordu yaklaşık 7 8 bin kişi giriyordu 73 kusurle 615 kişi mülakata cagırdılar oda en yüksek kapatmasıydı sınav kolaydı sorular yüzeyseldi onada bişey demiyorum ama kimse kusura bakmasın sınava calışmadan kimse bu sınavı yapamazdı yok o sınavdan cıktım bu sınava girdim hadi ordan o kadarda degildi 75 ve 80 arası kapatacagını düşünüyorum