HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
Uzmanlıktan bahsedilen arkadaşlara birim soruldu mu?
-
arkadaşlar ben çok ütopik bişey soracağım bilen varsa yanıtlayabilir mi alaya almadan ? gruplardan tanıdığım bir arkadaş bana barajı geçen ancak sınırda kalan arkadaşlara geçen yıl uzman yardımcılığı teklif edildi bikaç arkadaşım var biri edirnede başladı dedi. ben 72 puanda kaldım belki 1 veya 2 soru ile kaçırdım bize de böyle bi teklif gelir mi acaba ? işsizlikte umut fakirin ekmeği
-
@Murat-Akçora o Vakıf müfettişlikte oluyor kardeş burda yok benim bildiğim
-
@Murat-Akçora
O geçen sene için geçerliydi. Bu sene, hem uzmanlık hem teftiş sınavı açıldı ancak yine de belli olmaz ne olacağı.
-
o zaman hiç çağırmaz zaten elinde bir sürü aday olacak benim görüşüm.
-
Arkadaşlar ben böyle bir mülakat görmedim. Burada yer alan konuşmaların çoğunu okudum .Hepinizin dediği gibi konu Teftiş mülakatından kaymış uzman alımını teftişi kazananlardan yapmaya gelmiş. Anladığım şu ki: Banka çok uyanık çıktı, halihazırda teftiş kazananı alım sayısından dolayı kaybetmeden Uzmanlık kadrosuna istihdam ettirmek. Valla KPSS A adına yokluk dönemi olmasa acayip tepkiler geldi aklıma da maalesef o cesareti göstermenizi hiçbirinizden bekleyemem. Ben Teftiş mülakatına geldim, beni bu kadro için uygun bulmuyorsanız hadi bana eyvallah tepkisi fena olmaz ama dediğim gibi yokluk döneminde bu atarlar yersiz olabilir zira. Neyse ilginç bir mülakat anlayışıyla hareket ediliyor bakalım sonunda kimler kazanacak merakla bekliyor olacağım.
-
Sonuçlar bu hafta açıklanır bence arkadaşlar. herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@İdari_Katip uzman yardımcılıgı ne zaman acıklanır kardeşim ?
-
@İdari_Katip ınş kisa sürede aciklanir uzun sürmez
-
2 şeye değineceğim 1-) Envanteri hazırlayanlar bu sınavı kazanan insanlar kadar kapasitede insanlar değiller. (Neden diyene bunun cevabını detaylı olarak verebilirim.) 2-) 10 dk da bir insanın diğer adaylardan farklılığını ölçemezsin
-
@paretosef ben danışman bi şirket oldugunu zannediyorum.peki neden 185 soru vardı
-
Grup mülakatında banka personeli var mıydı acaba ?
-
Dostlar sabırsızlıkla sonucu beklemekteyim. Ancak kafama takılan bir konu var. Vakıfbanka basvurmadim ve vakıfbankın daha iyi oldugu soyleniyor. Simdi de diyorumki keske basvursaydim. Siz ne dersiniz? Maas, turne, yogunluk ve gelecek imkanlari bakimindan hangisi daha iyidir?
-
Arkadaşlar, Teftiş ikiye ayrılır, kamuda teftiş ve özelde teftiş olmak üzere. Kamu da olduğu sürece çok fark yok aslında, birinin maaşı biraz daha düşük harcırahı fazla diğerinin maaşı yüksek harcırahı daha az vesaire. Sonuç itibariyle hiç bir şeyin garantisi olmadığı için başvurabilirdin aslında, zaten bu süreç 10 güne netlik kazanır.
-
@İdari_Katip cevabiniz icin tesekkur ederim. Acikcasi kendimce cok para harcadim bu sinavlara ve 90 tl vermek zor geldigi icin basvurmadim. Hakkimizda hayirlisi olsun.
-
Kamu bankaları aşağı yukarı aynı hatta halkbankin hem şubesi daha fazla hem de daha az mufettis alıyor.Bence turne olayı daha uzun halkbankda bu da maaşa etki eder
-
Bu arada şube sayısı olarak vakifbankdan fazla ziraatin yarısı kadar
-
@polo88 Üstad soru sayısı 243 127 167 önemli değil, analize konu çelişki varsayımları öznel tercihlere göre yanılgıya müsait hazırlanmış. Kişiliğin sanatsal / mühendis olması üzerine yavan bir kurgu var. Resim yapan birini izlemeyi , inşaat izlemeye tercih ederim. Ama makine ekipmanla uğraşmayı ise şiir dinlemeye felan tercih ederim. Yada mimar olmayı ressam olmaya tercih ederim. Yani örneklemler uyduruktu, ayrıca 80-90 soruluk 1-5 puanlı bir envanter çok daha ölçücü ve psikolojik(onların istediği cevabı vereyim) hareket etmeyi zorlaştıran bir metoddur. Bunun ne etkisi olur olur mu orasını bilmem ama burda yapılan işin niteliğinin düşük olduğu bariz.
-
olabilir hocam pek bilgim yok açıkçası, dürüst cevap vermeye ozen gosterdim ondan ziyade grup mulakatı tam er meydanıydı .Orda aslında iş bitiyor sanki
-
................