HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
@paretosef hocam kesinlikle katiliyorum ciktigimda ayni seyi bende dusunmustum. Simdi normalde duygusal sanatsal seyleri severim yani ressami izlemeyi tercih ederim ama diger soruda mesela kucukten beri hep evdeki herseyi herseyi tamir etmeye calistigimdan onu secmistim.tutarsiz mi oluyorum bu durumda.napabilirim ama boyleyim yani.
-
@Marycr bir de şöyle bir durum var doldurduğum envanterlerde tutsrlılık tribine sokan boyle bi testle karsilasmamistim daha. Davranis bilimlerinde hangi firmayla anlastilar bilmiyorum ama envanter kesinlikle kotuydu. Mufettislerin daha asosyal olmasini istiyorsunuz ama grup calismasi yapiyorsunuz. Komisyon bana grup calismani goz onunde bulunduruyoruz dedim bende ama bu gecmem gereken bir sinavdi aktif olmak durumundaydim dedim. Yapma o zaman grup calismasinds konusmayani seciceksen..
-
Arkadaşlar kafama bir soru takıldı
Mülakatta bana epey yaşın küçükmüş dediler acaba mülakatlarda yaşın küçüklüğü pozitif mi Negatif bir olgu mudur? -
@keykubat sanmam hocam ortami yumusatmak adina soylemis olabilirler. Ama belli olmaz hangi kriterleri aradiklarini hic bir aday anlayamadi.
-
ideal yaş 24-27 bandında diye düşünüyorum, Ama değişkenlik gösterebilir, örneğin Askerlik yapmış kişiler avantajlı diye düşünüyorum, Biz bedelli bekleyenler dezavantajlı
-
idari_katip gitmiş sucuklu_kahve gelmiş . Her forumda iletide takiptesin yine. Adamsınnnnn.
-
Var mi bir gelişme istihbarat teftisten :). Uzman yrd çok ihtiyaç var mis özellikle ıstanbul o yüzden istanbulu daha erken açıklama diye muhabbet var muş
-
Baya sessizleşti grup, Herkes "Ketum" olma peşinde
-
Ocak sonu açıklanacak demişler ikdakiler . Uzman yrd mülakatında a söylemişler
-
@Atillaa Daha erken açıklanır.
-
@Sucuklu_Kahve ınş de ik demiş
-
Tahminleri alalim o zaman? bu cuma açıklanır mı ne diyosunuz
-
20 Ocak Diyorum.
-
17 Ocak günü mülakatlar bitiyormuş.
-
@Sucuklu_Kahve bi 20 ocak daha çek
-
Bence de 20 Ocak olacak gibi zaten çoktan belli olmuştur listeler.Uzmanlar için önce İstanbul bitirilmiş.Bence bu da teftis den uzmanlığa kaydırmalar için yapıldı.
-
Arkadaslar bugun giren uzman yard.larindan birine ik ocak sonu hepsi birlikte aciklanir demis. Bilginize.
-
Canlandıralım üstadlar
-
Bu hafta inziva vakti, Haftaya hareketlenir buralar. Bu hafta uzmanların haftası bence
-
@Sucuklu_Kahve açıklanmaz mi bugün yarın ?