HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
@orhan @hacettepeiktisat @bzyzryb arkadaslar zaten mesaji dikkatli okursanız mulakat yerleri ve saatlerinde degisiklik yapilmamistir diyor.
-
@kalemiye mulakat ve konaklama yerlerinde degisiklik yapilmis olup, mulakat saati ve tarihlerinde degisiklik yapilmamistir diyor mesajda.
-
@kalemiye HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR içinde söyledi:
@orhan @hacettepeiktisat @bzyzryb arkadaslar zaten mesaji dikkatli okursanız mulakat yerleri ve saatlerinde degisiklik yapilmamistir diyor.
Evet tarih ve saat konusunda haklısınız fakat mülakat yerinde değişiklik yapılmıştır diyo. O da değişmemiş eskiye göre
-
@reisülküttab kısaca mufettislerde hicbir degisiklik yapilmadi uzman ve kontrolör aday arkadaşları ilgilendiriyor durum.
-
Zübeyde hanım öğretmen evi var atasehirde yakininda otele para vermeyin o kadar
-
Dudullu otogardan mülakat yeri yakın mı.Taksiyle ne kadar tutar bi bilgisi tecrübesi olan var mı ?
-
@Forza google maps bakabilirsin en fazla 30 40 lira tutar tabii taksici yolu uzatmasa. 20-30 dakikada gidersin
-
Mülakatlar başladı mı? Başladıysa nasıl geçiyor genel havadan bahsedecek olan var mı?
-
Başladı.Pek fazla zor bir soru sormuyorlar sınavı kazandıysanız hepsini cevaplarsınız ️İyi akşamlar
-
Teşekkürler. hakkınızda hayırlısı olur umarım
-
Alan Sorularini yazabilir misiniz arkadaşlar gelecek yillar icinde referans olur
-
@benzema Cuma gunu mulakatlar tamamlansin burada sorulan sorulari ve mulakat tecrübesini paylasiriz.
Eger sinav alan sorularindan bahsediyorsaniz halk bankla ilgili sinav sonuclari aciklanmadan onceki baslikda sorular tartisildi. -
@kalemiye ben yarin baslayacak sanıyordum mulaktlari .:) mulakatinizda başarılar;)
-
Yol giderlerine dair bir şey söylüyorlar mi ?
-
Giren arkadaşlar mülakatlarınız nasıldı ? İçeriğine girmeden, tatmin edicimiydi kişisel olarak
-
Arkadaslar sizce ne zaman aciklanir sonuclar. Mufettis yardimciligi sonuclarinin uzman yard. Mulakat sonuclariyla birlikte mi aciklanir?
-
@orhan mufettislere uzmanlik icin de bir secenek sunulmasi ve uzmanlik alimi icin de belirli bir kontenjan olmasi sonuclari geciktirebilir.
Tabi 1 hafta icerisinde aciklanmasi temennimiz. -
@kalemiye 1 hafta da az geldi birkaç kişiden duyduğuma göre ayın 23-24 ünde falan mülakat varmış uzman yardımcıları için umarım 1 ayı geçmez açıklanması
-
@kalemiye genellikle ayın sonu yada başı açıklıyorlar mis dedi bizi yukarıya kadar eslik eden beyefendi:))
-
@Atillaa ben sordum biletleri vermemiz gerekiyor mu diye. size bu akşam maille dönecekler dedi hala dönmediler, nasıl öğrenebiliriz acaba