HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
Ilk ev ziyareti olup sonra mi ongorusme olacak arkadaslar yoksa tam tersi mi ?
-
@burcu belirli bir yontem izlenmiyor, ziyareti ve on gorusmeyi yapacak mufettisin programına bagli. Farkli gunlerde dahi yapabilirler ikisini benim anladigim kadariyla.
-
@burcu haftaya ön görüşme yapılacak en geç perşembe gününe kadar ön görüşme tamamlanacak görüşme sırasında ev ziyareti Hakkı'nda bilgi verilecek ️
-
@burcu Telefonda bana söylenenden anladığım gün içinde ön görüşmenin yapılıp oradan direk birlikte ev ziyaretine geçileceği.
-
@Forza @keykubat yorumlarinizdan ayni sonuca ulasiyoruz. Cok tesekkur ederim .. basarilar ve kolayliklar dilerim hepimize
-
................
-
@paretosef HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR içinde söyledi:
Alamaz hocam alamıyorda. Kapı gibi borçlar kanunu var. İşçi zayıf taraf, içveren güçlü taraf. Zayıf taraf işi elde etmek için, mecburen "güçlünün tek başına hazırladığı" zayıfın içeriğine müdahele edemediği, bir sözleşme bu. Tahsil kabiliyeti yok, verdiği eğitim kendi yaptırmak istediği iş ile alakalı. Hiçbir şey alamaz. @TORPİLSİZ HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR içinde söyledi:
hukuken alamaz diye bir şey yok eğer sözleşme imzalarsanız baştan ve cezai şartı kabul ederseniz yükümlüğünüzü yerine getirmezseniz tazminat alırlar pek tabi ki. Ha sonra yargıya taşıyarak indirim yapılmasını sağlayabilirseniz o ayrı tabi. Ziraat Bankasın'nda da var bu 3 yıldan önce istifa edenler (uzman yard.) ya ödeyerek ayrılırlar ya da mahkemeye taşırlar bireylsel olarak
Hiçbir şey alamazlar merak etmeyin. Tek taraflı cezai işlem var orada. İşveren lehine düzenlenen cezai şart geçersizdir. Ben bankadan ayrıldım 1.5 yıl çalıştıktan sonra. Davayı kazandım şu an Yargıtay'da ve tanıdığım hukukçular da Yargıtay'ın da bu kararı onaylayacağını söylüyor.
-
On gorusme icin resmi mi giyinmemiz gerekiyor ve onceden haber verecekler mi
-
@vega Halkbank'ta mı çalıştınız çalıştıysanız yorumlarınız Nasıl iş ve banka Hakkı'nda
-
..........
-
Bu ileti silindi! -
Ev ziyaretine bir anlam veremiyorum, dışarda buluş, yarım saat bir saat görüş anlarimda ev ziyareti neden? Belki maddi durum yüzünden kişinin evi düzenli değil veya bekar hayatı yaşadığından çok uygun değil. Sırf bu nedenle elenmesimi gerekiyor. Ev ziyareti bence çok lüzumsuz. Kaldı ki herkes ev ziyaretine gelindiğini bildiğinden, evini ve odasını belki bu zamana kadar görülmedik bir şekle sokacak.
-
@Antimülakat kütüphanenizde bulunan kitaplara dikkat edin , ev derli toplu mu diye gelmiyorlar emin olun
-
@kullaniciadi afedersiniz antimülakat a cevap verecektim size olmuş yanlışlıkla.
-
@Antimülakat Hocam müfettiş alıyorlar. Hele ki bu zamanda adamı öyle bi araştırırlar ki malum fetö. ananız babanız devlette çalışıyorsa zaten sicillerini dökerler. Halkbank davranış testi bile yapmıyor. davranış testine göre de ilk kararı şubede görüşmeyle birlikte verebilirdi. zaten bu aşamada eleme yok. içiniz rahatsa kasmayın bu kadar..
-
Ev ziyareti ve öngörüşmesi iptal olan var mı? Müfettiş arayıp bütün programın iptal olduğunu daha sonra yetkililerin arayacağını söyledi.Aynı durumda olan var mı ?
-
@misshardworking hocam yerle ilgili bi problem olabilir zira beni de baska mufettise vermek zorunda kaldilar su an baska bir sehirde oldugum icin ve baska bir mufettis bugun aradi yeri kararlastirdi
-
@kullaniciadi hocam ben ikamet adresimi verdim ailemle farkli ildeyim çalışıyorum, fakat yinede haftasonu icin aile evine gitmek istedi benimle şubede buluşup, yarina telefon bekliyorum muhtemelen yarin çağıracaklar gidip gelince yazarim
@Antimülakat sonuna kadar katılıyorum, yani ben kac yaşına gelmiş insanim kendi evim hayatim var, velevki ailem hayatta olmasa yada başkaca bir durum olsa bu insani müfettiş yapmiyacaklar ozaman sacma bir uygulama ben ailemin yanindan ayrilali olmus 8 sene nerdeyse bitane yatak var aile evinde oda misafir yatağı gibi
Vakifbanktan geldiğinde gelen müfettiş doğrudan salona gecti odaya falan bakma yok diye biliyorum gerilmeyin, evde ne yardan ne serden hic bir siyasi amblem veya görüş belirtir kişi posteri birakmayin gelen insanin siyasi görüşü, hayat felsefi yüzünden kötü yorum yazmasına mahal vermeyin bizim eve gelen beyfendi 3 saate yakin kalmisti lavaboya bile gitmedi birsuru çay içti
-
@anonimus Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Umarım benimki de yerle ilgili bir sorundur.
-
@misshardworking rica ederim umarım en kisa surede hallolur