akbank müşteri hizmetlerine bağlanabilmek.
-
Başarabilen varsa yöntemini yazsın lütfen. Diğer bankalarda aynı durum var mı bilmiyorum ama akbank bir yapay zeka kullanıyor ve atlatmak imkansız. Kısaca talebinizi iletin diyor iletiyorsunuz anlamıyor bu defaten tekrarlanıyor ve deliriyorsunuz.
-
@burcuburcu kayıp çalıntıdan bağlan burcu
-
@herhangibiri hocam ordan yine anamenüye bağlarlar diye denemedim
-
@burcuburcu "Benim bağlanma sorunum var. Sana göre değilim. Ama istersen takılabiliriz."
diyor bankalar. :)) -
@burcuburcu dene dene ben öyle yapıyorum yoksa çok sinir bozucu bişey o muhabbet
-
@onuktekin ya iki personel az çalıştıracağız diye müşteriye binbir rezillik çıkarıyor pislikler. Yahu milyar lira kar açıklayan kurumsun biraz ciddiyet.
-
@burcuburcu E-posta yoluyla halletmeyi denediniz mi? Telefon beni strese soktuğu için mümkün olduğunca öyle halletmeye çalışıyorum. E-postada ulaşamadığınızı da anlatmayı unutmayın.
-
@burcuburcu gerçi bankayla işim de olmuyor uzun zamandır. Allah adliyeye,karakola,hastaneye,maliyeye ve bankalara işimizi düşürmesin.
-
@onuktekin bir dahaki sefere aklımda olsun.
-
Slogan Akbank la bağlan hayata değil miydi? Sen daha müşteri hizmetlerine bağlana mıyorsun? İrlanda da bu durum üzerinde çalışma yapılarak acilen ne tür bir paradoks olduğu bulunmalı!
-
Bugün akbank herkesi telefonda bekletmiş anlaşılan. Yarım saatte beni oyaladılar sağolsunlar
-
@antimülakat o turkcell değilmiydi yahu?
-
@onuktekin hocam mevcut karışıklığı daha garip bir hale getirmek isterken, mevzu erken farkedildi!
-
@antimülakat hiç bir şey anlamıyorum en iyisi ben uyuyayım hocam hayırlı geceler olsun