yardım edin
-
Tm sıralamam 38.153 erzurum kırıkkale ve antalya'da bir vakıf üniversitesi hukuklar geliyo gibi ama aklımdan haccettepe Uluslarası ilişkiler(ingilizce) veya Kadir Has üni Uluslararası ilişkiler geçiyor sizce ne yapmalıyım ?
-
@ozan05 hukuk sıralamasının geldiğine nasıl emin oldunuz? Bizim yaptığımız çalışmaya göre hukuk için durumunuz gelebilir de, gelmeyebilir de durumunda. Size bunun hesabını kim çıkardı? Bu arada İİBF okumak istiyorsanız Uluslararası İlişkiler bölümünden kesinlikle uzak durun. İİBF içerisinde ataması en düşük bölümlerden bir tanesi Uluslararası İlişkiler bölümüdür.
-
iibf den uzak dur gerekirse bir sene daha hazırlan
-
@antimülakat emin değilim ama rehberlik hocalarının analizi böyle.Bu arada eğer hukuk gelmezse önerdiğiniz bir bölüm var mı ? mesela psikoloji hakkında ne düşünüyorsunuz ?
-
Rehberlik hocası bana da zamanında İzmir biletini al demişti ama... sayısalcılar fizik kimya bilmez araya giren çok olur sıralamada tercihini güzel yap.
-
@ozan05 aman diyim sakın uluslararsı yazma. İibf okuyacaksan ya iktisat ya maliye oku çok faydasını görürsün. Maliyede ankara siyasal ve hacettepe baya başarılı.
-
@ozan05 https://www.tercihiniyap.net/universite/hukuk-kac-bine-duser-2018-yks burada yaptığımız analizimize bakabilirsiniz. Bana göre en ideal EA bölümü Hukuk'tur. Sonra Psikoloji öneririm. Bunları es geçme durumunda Siyasal Maliye, Siyasal İktisat, Hacettepe İngilizce İktisat, Hacettepe ve Gazi SBKY, Hacettepe Maliye öneririm.
-
Gazi SBKY eski adı yeni adı Hacı Bayram Veli SBKY ama ben Gazi SBKY öneririm. Diğerini bilmem, tanımam, sevmem.
-
@antimülakat Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim
-
@antimülakat yav o değil gazi hukuk da mı hacı bayram hukuk oldu elimi attığım yeri kurutuyorum dgsyle oraya girerim diye düşünüyodum...
-
@genclerbirlikli bildiğin Milli Edebiyat döneminden Tekke Edebiyatı dönemine dogru bir gerileyiş oldu. İsimler ve yapılan hamle bana bunu çağrıştırıyor.
-
@antimülakat yıllardır olan bu zaten
-
Kesinlikle hukuk a yonel kardesim.A grubu tıkandı atamalar minimum
-
Hukuk geliyorsa ben senin hukuk olayını ucundan kıyısından görüyorum haberin olsun. Şayet gelirse direk hukuk, sadece uluslararası ilişkiler bölümünden mezun kişiler içerisinde 1-2 kişi dışında Meslek memuru olan yok bilgin olsun! Sonradan kandırıldım diye açıklama yapmak zorunda kalırsın.
-
@antimülakat 5 yıl uluslararası ilişkiler (ing) okudum bazen düşünüyorum açık öğretim iktisat okusaymışım daha iyi olurmuş.
-
Mutlaka hukuk oku. Yok ankara yok ingilizce bölüm yok siyasal felan diye düşünme bile. Geçmiş artık o devirler. Hukuk,psikoloji ve düşünürsen ingilizce maliye ya da iktisat okumanı tavsiye ederim. Hoş 5 yıl sonra hukuk bölümünün de sbf/ibf'lerden farkı kalmayacak ama o sonraki mesele:)
-
iibf pişmanlıktır
-
@ozan05 git hukuk oku. Ui mezun ddolu iş yok. kalın yazı
-
@Ozan05 ; genç arkadaşımız bir dokunmuş bin ah işitmiş, eee tabi burası TY Forum. Meslek sahibi olmak ise derdin hukuk oku, sevdiğin bir bölüm varsa ve tutku ile bu bölümü okuyup mezun olduktan sonra bu bölümün alanında çalışmak istiyorum diyorsan onu oku diyerek her zamanki tavrımı ortaya koyuyorum ben de ve beti arttırıyorum.
-