TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2. üniversite tercihi

YKS
    3
    7
    762
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Qrats
      Qrats TCMB Son düzenleyen:

Arkadaşlar özel üniversitede tam burslu beslenme ve diyetetik yazacağım ama koşullarda böyle bir şey ilk kez gördüm :
      60. Yükseköğretim kurumu Mütevelli Heyeti tarafından verilen indirim ve imkanlar (öğrenim ücreti muafiyeti, burs, para, yurt, yemek vb.), öğretim
      ücretini ödeme koşulları, taksitli veya peşin ödeme imkanları, diğer ücretler, sonraki yıllarda ücretlerde yapılacak artışlar, burslu programlara ilişkin
      ayrıca verilecek burs süreleri ile eğitim öğretime ilişkin diğer hususlar, ilgili yükseköğretim kurumunun internet sayfasından öğrencilere
      duyurulacaktır. Ücretler, ödeme yöntemleri, öğrenim ücretindeki olası artışlar her yıl, kayıtlı öğrenciler için de TEFE-TÜFE oranları dikkate alınarak
      Mütevelli Heyetinin uygun göreceği oranda yeniden belirlenebilir. Üniversiteler, kendi öğrencisi veya başka üniversitenin öğrencisi olup ayrılanların
      veya ilişiği kesilen/ilişiğini kesenler ile bir yükseköğretim programından mezun olanların, YKS sonuçlarına göre burslu veya indirimli programlara
      yerleşmeleri halinde sadece ücretli veya diğer indirimli statülerde kayıt yapabilmesine izin verebilirler. Bu durumda olanların tercihlerini yapmadan
      önce ilgili üniversiteden ayrıntılı bilgi almaları gerekmektedir. Adayların tercihlerini yapmadan önce üniversitelerin internet sayfasındaki
      bilgileri dikkatlice inceleyerek tercihlerini yapmaları gerekmektedir.
      ben tam burslu kazandığım halde 2. üniversitem olduğu için beni almayabilirler mi demek istiyor 🙂

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • aliveli
        aliveli Yasaklı @Qrats Son düzenleyen:

@qrats özel üniversiteler tam burslu olarak sizi alır ama ikinci okulda ücret almaz bursta vermez 🙂

Qrats 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Antimülakat
          Antimülakat Son düzenleyen:

https://www.tercihiniyap.net/kpss/diyetisyen-kpss-20184-atama-taban-puanlari

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Antimülakat
            Antimülakat Son düzenleyen:

https://www.tercihiniyap.net/kpss/diyetisyen-kpss-20185-atama-taban-puanlari

Qrats 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Qrats
              Qrats TCMB @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli yani sadece her sene sınava girip derece yaparak özel üniversitelerden para alanlar engellenebilsin diye mi yapılmış 🙂
              sonuç olarak ben para ödemeden 2. üniversitemi okuyabilecek miyim :))

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • Qrats
                Qrats TCMB @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat teşekkürler 🙂

• aliveli
                  aliveli Yasaklı @Qrats Son düzenleyen:

@qrats evet 🙂

• 1 / 1
                  • İlk ileti
                    Son ileti