24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@paretowilfredo bizim için kıymetlisiniz hocam,sizi de anlamak lazım.Benim ki de gereksiz olmuş tabii bu ciddi konuların içinde:) Allah hepimize kocaman hayallerimizi gerçekleştirme gücü nasip etsin
-
Kesinlikle bazi sorular o kadar muglak ki kimi vuk kaynak gosteriyor kimi aksi yonde danistay kararini.bakmamak lazim aslinda net bilgi vermiyor paylasimlar ama merak iste.
-
Tamamen meraktan soruyorum biraz da muhabbet değişik bi boşluk oldu mu sizde de? Akşam olunca ne yapacağımı şaşırıyorum ben resmen
-
Mulakat asamasi nasil oluyordur acaba sorulari açıklandıktan sonra cok zaman olur mu acaba ? Kazandim da mulakati dusunuyorum
-
Sinavdan once bir kaygi vardi.simdiki de daha farkli. Yeticek mi mulakata kalabilcek miyim. Telefon elime yapisik dolaniyorum soru pesinde.
-
Kaymakamlık, denetmenlik, müfettişlik bunlar ne alemde? Başvurdunuz mu?
-
Sayistay ve idari. Kaymakamliga basvurmadim idari calismasini bolmesin diye. Siz?
-
Vallahi hepsine başvurdum, sayıştayın yazılısı yüzünden kaymakamlığı kaçırdım diyebilirim. En büyük hatam da bu bence bu yıl için. Sadece kaymakamlığı zorlamalıydım. İdari yargı da hiç hesapta yoktu sonradan başladım öyle de gitti
-
Kpss ve yds puanim yetmedigi icin ben hicbir yere basvuramadim. Halkbank ic kontrol kazandim yarin mulakatim var bakalim sonuc ne olacak
-
Sayistaydan 80 geldi puan zaten ustune dusememistim.kpss genelde 78-83 bandinda ordan da birsey cikmadi. Birde nisanliyim. Hakimligi son sans gordum memurlukta. Olma ihtimali de var kiyidan donme ihtimalide. Hayirlisi.
-
Hayırlısı artık hakkımızda umarım istediklerimiz olur. Olmazsa da onlar bizi kaybeder Pozitif düşünmek lazım
-
@burcu sonuçlar 2 haftaya aciklanir. Mülakat için ise önce mülakata kalan adaylar belge topluyorlar sonra ise martin sonu nisan başı gibi mülakatlar başlar. Tabi ben adlı için konuşuyorum . Bildiğim kadarıyla adli için mülakat bittikten sonra idari için mülakat başlar . Tüm mülakatlar Ankara'da Dikmen 'deki hakim evinde yapılır. Mülakat için daha fazla bilgi de verebilirim
-
Arkadaşlar hakkınızı helal edin eğer hatırlayanınız varsa Allah rızası için rica etsem idari yargıdaki borçlar genel ve ceza genel sorularını bileniniz duyanınız hatırlayanınız varsa zahmet olmazsa paylaşabilirmi? Sağdan soldan baktığımla gk gy de 22 alandada tam 49 50 bandında falan kaloyorum ama borçlarla cezada derli toplu soruları görmeyince kafadan 6 sı yanlış çıkar herhalde dedim bıraktım. Kritk bir net sayısındayım anlayacağınız
Yardımcı olan arkadaşlara Allah gani gani ne muradı varsa versin şimdiden teşekkürler. -
@kelime9345 tesekkur ederim hocam ben kazanma ihtimaline karsi ders calismaya devam etsek mi diye ediyorum bir de onceki mulakatlara ait sorular var midir sizce ?
-
Hocam kabaca yazmıştım soruları 2-3 sayfa geride bi göz at istersen @Cevdet-Soydan
-
Standart sapma soru başına mı ders başına mı bölüm başına mı hesaplanıyor ?
-
@mazlumaday Bolum basina dikkate aliniyor.Bildiginiz gibi 3 bolum vardi sinavda.
-
@Harun-Resid hocam şöyle soruları anımsamadığımdan ne yaptığımı da verilen cevaplara göre çıkaramıyorum. Hatırlayanınız bileniz varsa 9 tane sorum var ve bu sorular benim kaderimi belirleyecek büyük ihtimalle yardımcı olabilirseniz çokca duacınız olurum.
-
@mazlumaday Yani idari mezunlar icin konusursak 1 ceza sorusu 1 vergi sorusuna esitken , 1 tarih sorusu 1 matematik sorusuna esit oluyor.Lakin 1 ceza sorusu ile 1 medeni hukuk sorusu farkli puanlara sahip olacak.
-
@burcu bence biraz dinlenip calismaya başlayın çünkü mülakatta da çalıştığımız bilgilerden + sınavda çıkmayan bilgilerden+ degisiklerden çıkıyor