24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
Ben gk gy kısmını da yazmışım anayasa idare kısmına Karışmış
-
@Harun-Resid bende facebookta gezinirken gördüm alayım dedim
-
Matematiğin hepsini salladım acaba tutar mı
-
Ben de tarihi salladım ve sanırım sırf tarih yüzünden ve medeni usul hatalariyla beraber sınavı kazanamayacgm
-
Medeni usul herkesi düşürür. Arada kalacak çok şık vardı
-
@Harun-Resid medeni usul ve tarih vergi de var tabi ama benim icin tarih ve vergi
-
Vergiyi dahil etmeyin herkes yanlış yaptı bence onda. Diğerleri iyi gelirse kurtarır
-
Vergi hukukunda güzel netler çıkarmışşsak standart sapmanın etkisi olur mu hocam peki?
-
Hem de nasıl olur
-
@Harun-Resid reis mutlak yansıma idi o iyi biliyorum
-
Hocam verginin değiştirilmesinden bahsedilmiyor muydu o soruda? Yanlış mı hatırlıyorum.
-
@Harun-Resid cümlede gelir dağılımı geçiyordu.bu mutlak yansımanın özelliği
-
a- Mutlak Yansıma-Diferansiyel Yansıma
Mutlak yansıma, belirli bir vergideki artışın gelir dağılımı üzerindeki etkisini; diferansiyel yansıma ise, kamu harcamalarının sabitken belli bir verginin (Örneğin gelir vergisi) bir diğer vergi (Örneğin KDV) ile değiştirilmesi durumunda gelir dağılımında oluşan değişikliktir.
@crowdıngout
Doğrudan google dan aldım hocam. -
@Harun-Resid inşallah öyle olur hocam çünkü sınırda kalıcak muhtemelen netlerim
-
@Harun-Resid hocam o soruda verginin degismesinden bahsediyordu degil mi
-
Vergi değişimi diye hatırlıyorum. İddialı olmasın tabi şaşırmış olabilirim
-
arkadaslar vergide aşağıdakilerin hangisi resen tarh nedenidir? sorusu acıkca kanunda kaleme alınmıs ve matrahın belirtilmemiş olması söylenmiş. Fakat matrahı belirtmeden verilen beyannemeler icin verdi dairesi mükellefe 15 gün süre verir ardından tarhiyat işlemine girişir. Hatam varsa düzeltiniz. Soruda kısmi de olsa bir hatadan söz edebilir myiiz?
-
Gk gy kısmı 20 çıkarsa 55 alan vergideki sapmayla bence iş görür ilk defa girdim ben de diğer yorumlara göre yorum yapıyorum @Yoluzunyol
-
@Harun-Resid doğru hatırlıyorsunuz hocam eğer ben yanlıs hatırlamıyorsam
-
@Harun-Resid sağ olun hocam en iyisi düşünmemek sanırım bu süreçte