TERCİH YAPACAĞIM BÖLÜMLERİN TERCİH SIRASI NASIL OLMALI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
-
Merhabalar, sırasıyla:
Engelli bakım
İş sağlığı ve güvenliği
Harite ve Kadastro
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
bölümlerini tercih ettim sizce hangisi 1de hangisi 2de 3te hangisi olmalı yardımcı olur musunuz? yapılabilecek güzel iş imkanına sahip kendini ilerletebileceğin vs... -
@tyt2018 hocam kendini ilerletmek seninle ilgili, yani bölümlerin hemen hemen hepsi benzer statüde bölümler bu yüzden gelişim ile ilgili olarak bölümden ziyade senin performansın önemli. Gelelim hangilerinin iş imkanı daha fazla sorusuna; yine üç aşağı beş yukarı benzer durumda bölümler fakat örneğin harita ve kadastro merkezi atamalarda fena ataması olmayan bir bölüm ama merkezi atamalarda işler değişkenlik gösterebiliyor, iş sağlığı ve güvenliği diğerlerine göre çok daha düşük atama sayısına sahip diye hatırlıyorum; bu değişkenleri göz önünde bulundurursan tıbbi laboratuvar teknikleri ve tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik en başa yazacağın iki bölüm olabilir, onun altına harita ve kadastro yazabilirsin, devamını da istediğin gibi doldur. Sağlık ataması yıl içinde hem merkezi atamadan daha fazla yapıldığı hem de kadro ve kontenjan sayısı fazla olduğu için tercihlerinde söz konusu iş imkanı ise öncelikle sağlık bölümlerini yazabilirsin.
-
@tyt2018 bir de kendine şeyi sormalısın dostum; nasıl bir alanda kendimi geliştirmek istiyorum. Çünkü harita ve kadastro başka bir alan tıbbi laboratuvar teknikleri bambaşka bir alan.
-
kpss tercih robotlarını aç eskıkpssilanlarınabakhangi bölüm encok işe yarıyor
iş arama sitelerinde bölümleri yaz araştır talep gören hangisi -
Vakit ayıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim söylediklerinizden yola çıkarak seçimleri yapacağım. Sağolun varolun