HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@mha hocam sakıncası yoksa hangi il? Benim seçtiğim ilde de sanırım bi kişi kalmış mülakata ama olmadı benim.merak ettim
-
Arkadaşlar Merhaba Tokat için başvuran var mı? Kaç kişi vardı acaba mülakata katılan onu bilen var mı ?
-
@böcükprens @meltem_90 @mha grup mülakatlarınızdaki arkadaşlarla sohbet etti iseniz ordan bir cıkarım yapabilirsiniz.ayrıca ilk girişte imzalanan listede sehirlerde yazıyordu. bence bunları kafaya takmaya gerek kalmadı 3 vakte kadar acıklanacak
-
İstanbulda eğitimdeki arkadaşlar otelde yine mülakattaki gibi tek kişi mi kalınıyor?
-
@böcükprens 3 kişi vardı 2kiz 1erkek... Kendi şehrim ve Tokat sayısına bakarak mülakata 3kati kişi çağrıldığı tahmininde bulunduk hatta.
-
@ncbb Cevap için teşekkür ederim Mülakata giren 3 kişi varmış. Varmış diyorum mülakata giren erkek arkadaşım Kendisine de sorabilirsin diyebilirsiniz ama mülakat yer ver tarihi açıklandığı günden beri burayı takip ediyorum muhabbete bir yerinden dahil olmak istedim.
-
@Victoria Cevap için çok çok teşekkür ederim.
-
@asdasd benim için farketmez 4-5-6
çift kişi kalınıyorda . bu durumda fazla bir problem cıkarmaz heralde -
@meltem_90 hocam daha sonuçlar belli olmadan nasıl olmadı diyorsunuz (önceki senelerde mi) ayrıca bildiğim kadarı ile agrı hakkari şırnak muş illeri sadece 1kişi var dı
-
anadoludaki küçük şehirlerde(büyükşehir statüsünde olmayan) ayrıca şube sayısı az olan illerde uzman yed merkezdeki şubede mi bulunur?
-
@mha sınavı geçemedim
-
@ncbb siz şu an eğitimde misiniz? Bir şey anlamadım dediğinizden
-
@asdasd egitimde degilim fakat eğitimde olan arkadaslar var.2 kisilik olmasi sorun teşkil etmez demek istedim.
-
@ncbb hayır 2 kişilik odalarda kalınıyor arkadaşlar
-
Ayrıca diğer illerin sonuçlarının İstanbul grubunun eğitiminin bitmesinden sonra açıklanacağı söylendi bu arada eğitim 4 şubatta bitiyor
-
Bu arada uzman yardımcılarının küçük bir kısmı genel müdürlükte,bir kısmı bireysel ya da kobi şubelerinde(pazarlamacı) olarak görev alacak
-
@kaptanbarbarossa hocam yanlış anlamış olamaz mısınız ? Eğitim bitince diğer illerin eğitimi başlayacak deniyor zaten.
-
Bencede bir yanlış anlama veya geçiştirmek icin soylenmis bir laf olabilir bu cuma kritik
-
@kaptanbarbarossa yanlışınız var zaten sizin eğitim bitince direk o hafta diger illeri kazananlar alınacakmış otele. En gec 5 6 güne açıklanır. Duyum alanlar da en gec cuma diyor zaten.
-
@Hattom en en fazla çarşambaya sarkar diye düşünüyordum.Bu açıklama umarım. doğru değildir.