HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Of insana bu eziyet yapılmaz arkadaş bas düğmeye artık
-
Eeyy ik ses ver bitsin artık bu sürgün
-
Bir sürü insan aramasın diye akşama kadar bekletiyorlar bence ya. Amaaan bugün açıklansın da
-
@bakyaa açıklanmadıkça daha çok kişi arıyor ne zaman açıklancak diye
-
Face grubunda arayan birine bugüne yetişmez denmis ama ne denli doğru bilmiyorum.
-
@Yoluzunyol soru su: sonuc aciklamakta pek de acele etmeyi secmeyen kurum
Neden adaylarin 1gunde evrak toplamasini ister -
Düşünün tadina varamayan insan
Gercekleri nasil ferahlatsin -
@Vezir_Toynağı üstad ik çalışanlarından biri bugün açıklanmıcak dedi birde senin görüşlerini alalım?
-
@Yoluzunyol Off çok sıkıldım artık...
-
@Vezir_Toynağı Umarım dediğin bu seferde doğru çıkar. Nitekim İK'lar yarına işaret ediyor...
-
Şimdi de haftaya açıklancak duyumu çıkardılar ya sabır!!
-
Facebook grubu bi tuhaf dogrusu belgelrri simdiden hazirlayandan kazanmis gibi meslek kiyaslayana kadar her cesiti var dediklerine gore bugune yetismezmis
-
Haftaya açıklanması güç ihtimal. Adamların gerek mülakatlar gerekse eğitimler olsun günlerdir otelde kurulu bir düzeni var sonuçta. Bu düzeni kaldırıp bir hafta sonra tekrar kurmak onlar içinde mantıklı olmayacaktır. Sırf burdan çıkarım yaparak bile bu hafta açıklanacağına emin olabilirsiniz.
-
Ey sevgili ennn sevgili utandirma bizi
-
@burcudml bunu diyen beş altı yaşlarında bir çocuk bizim grupta işi ne bilemiyorum
-
Açıklansında biz de yolumuza bakalım artık
-
Ben ariyorum hiçbir bilgi veremeyiz diyorlar. Bu bilgi alanlar nerden öğreniyor ki haftaya diyorlar
-
Bu ileti silindi! -
@harezmi Biz aylardır bu post altında konuşuyoruz ama sen daha dün ilk yorumunu atiyorsun ve haftaya diyorsun. Iyi niyetli değilsin, edebini bil adam olmayı göstermeyelim sana.
-
@harezmi kardeşim ilk ve tek mesajın haftaya açıklanacak olunca öyle oldu malum. Ortam gergin sessizce bekle bakalım haklı çıkarsan alkidlayacagiz seni söz.