HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Doğru kardesım subeye atılan tayfadanım
-
@dk-2016 bende şubedenim tebrik ederim hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun beyler,darısı bizim başımıza
-
teşekkür ederim genel müdürlük isterdim ama yapcak bişey yok.
-
@dk-2016 kazanacağınıza emin miydiniz yani çok emin yazmışsınız
-
uzmanlıkların genel mudurlukte eksık oldugunu bılıyodum temennim de o yöndeydi ne demek istediğinizi anladım ama içiniz rahat olsun .
-
İstanbul dışında yaşayıp İstanbul uzmanlığı kazanan var mı
-
@antigone facebooktaki grupta kazananlar olmuş evet var
-
@kaptanbarbarossa hocam şehir dışından kazananlar da bayan var mı peki
-
uzman yardımcılığı kazanan arkadaşlar şuan başka işlerde çalışmıyorlar sanırım? pazartesi hemen eğitime alındığına göre işsiz olan kişileri mi tercih ettiler?
-
@antigone ben istanbul genel müdürlük icin kazandım arkadaşım evet bayanım
-
kpss puanı yüksek olan var mı içinizde
-
İstanbulun eğitimi bittikten sonra diğer illerin eğitimi başlar galiba değil mi?
-
Arkadaşlar başka bi kurumu bekleyipte kazanan var mı ?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Benim olumsuz olmuş. Neye göre karar verdiklerini kestiremiyorum. Beni baya zorlamışlardi alandan bnkaciliktan falan. Ancak ben istanbul disindan tercih yapmistim ve bekledigim bazi mulakat sonuclari da var. Kpss puanlarim da baya yüksek. Sanirim bunlardan dolayi alinmadim. Tesellim bu. Cunku yetersiz oldugumu dusunmek istemiyirum.
-
Sizce başka bi kurumu beklediğimizi bile bilirler mi ? Ben göçü bekliyodum olmadı halkbank
-
@serza ben de bazi mulakat sonuclarini bekliyorum ve benim de olmadi. Ama bu sebept3n mi bilmiyorum
-
Varsa kurum Mülakatı bekleyipte kazanan arkadaş yazarsa çok makbule geçer
-
şimdi bizim mülakatlarımız sohbet havasında geçmedi zorladılar bizde mi eleneceğiz sohbet havasında geçenler geçmiş genelde . normal sorular sorulup da mülakattan geçen var mı?
-
@serza evet benım arkadasım var