HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@elifkaya2017 elif hanım nereye dikkatli konuşuyorsunuz. Nişanlınızın oteldeki odasının ne kadar güzel olduğunu bile biliyoruz. Bence biraz daha duyarlı olun
-
@Galata yooo bir tek onun nişanlısı emek verdi
-
@ncbb gerckten kalbinizin bu kadr kotu oldgnu bilseydim size yardimci olmak umudunuzu kirmak icin tek kelime bile etmezdim. Hic bisy diyemiyorum gerckten . ben hergun girip bakip hepiniz icin dua ediyrm . benm bu siteyle isim bitmesine ragmen sizler icin girip dua ediyrm her gordmgden de sitede bi suru arkads var isteyen onlar icin emekleri bosa ckmasn diye dua edin diyrm. Bn cok temiz kalpliyim bence . konuyu bu kadr dusurecegnizi hic dusunmemistm.
-
@elifkaya2017 HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc referansi yoktu. Vlla arkadaslar gerckten calisanlar yapiyor . baba meslegi hayvanlari var bakiyorlardi . oraya giderken bile kitapla gitti. Kitap goruremese derste alinmis ses kayotlari goturdu . gerckten EMEK verdi bence bu hareketlerine de yansidi istekli olsgu ve alindi suan egitimde otel super hersy super keyfini cikariyor il goce 0.3 puanla girememisti cok uzulmustu bn hep destekcisiydim torpil donmezse alinacagindan emindim oyle de oldu. Dedgm gbi bize de umut kaynagi oldu. Ki il gocun daha sonucu aciklanmamis . ilk mulakati ilkinde oldu. Bn kendi kafama yaniyrm keske bnde girseydim diye . bn nisanlimin calsma stilini bldgm icin her firsatta calstgni bildgn icin onla gurur duyuyrm
Valla arkadaşlar çalışanlar yapıyor diye söylediniz ya hocam. Tam olarak orada biraz sıkıntı başlıyor.
-
@elifkaya2017 bende kötü niyetle yazmadım zaten. dualarınız için Allah razı olsun. belirli bir seviyeye ulaşmış kişiler herşeyin farkındadır zaten sizin moral verdiginiz insanlar bu süreçte daha yeni oldukları için birşeyleri kavramaya calısan kişiler.
-
Meraktan öldük yahu başka arayip bilgi alabilen var mi
-
@Eftelya hocam cumaya kadar sonuç beklememek en makulu sanırım.
-
@Yoluzunyol en geç 2 şubata hazırlamak lazım fakat hazırlık zor oluyor
-
@Yoluzunyol bn orda torpil oladgni ackladm . hatta bize de umut oldu dedim. Bnde emek veriyrm bak suan issizim isim yok olmadi. Bn sonunda olucak inanin modundayim. Farkli anlasilms . hic bisy diyemiyrm gerckten. Hersyi anlatmaya calstm bnm derdm kmseyi uzmek degl emek verince sonunda bi yerden kazaniyorsn demek istedm bunu amlatmak istedm o sureci sizle paylastm birakmayin umut olsn diye. Neler yazilmis. Uzucu gerckten keske hic yazmasaydm diyrm anlatmasaydm. Dicek soz yok
-
@elifkaya2017 hocam niyetiniz iyi olabilir ama yanlış ifade etmissiniz kendinizi. Kimse size art niyetli yaklaşmiyor kurduğunuz cümle yanlış anlasilabilecek bir cümle yanlış ifade etmişim ama niyetim.yardimci olmak demeniz yeterli olurdu bence.Kotu niyetlisiniz yazıklar olsun vs gibi şeylere lüzum yok.
-
@elifkaya2017 şöyle düşünsene bir ; kpss puanları 85-95 arası oldugunu 3 senedir bu işin içinde oldugunu 8-10 kurum sınavına girip elendigini....(bende yeniyim bu süreçte fakat böyle olan kişileri görüyorum )
bu adamlara emek ver gerçekten olur dersen seni keserler
-
@elifkaya2017 Herkes hassas bir donemde Elif Hanim. Iyi niyet olsa bile sözler yanlis anlasilabilir, en hayirlisi az ve öz konusmak böyle bir zamanda.
-
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle
Ben de İstanbul dışı uzman yardımcılığı için sonuçları bekleyenler arasındayım ve en az hepiniz kadar heyecanla bekliyorum.
Az önce insan kaynaklarını aradım ve bu hafta içinde açıklanması için bankamızca bir plan yoktur denildi.
Herkes için hayırlısı olsun.
-
@Yoluzunyol Cumaya kadar mı... Bazen sabır son aşamaya geliyor gerçekten:(
-
@Yoluzunyol karsi tarafa ne dicegini soylicek kadar kendmde de luks gormuyrm karsi tarafda da niyetm gerckten kirmak uzmek degldi . burda sirf birine umut olablmekti. Yanls anlasilmis olablir ama boyle knsamazsnz ya da soyle knsmalisniz gbi yorumlari kmse yapamaz bnce soylemek anlatmak istedklermi anlayan anlamistir.
Suanki psikoljsinizi boyle angilamnizi heycaniniza bagliyrm cnku kotu niyet yoktur . duyduklarmi bildklermi paylastm hepsi bu. O kadr dua ettm allah razi olsn yerine boyle bi tepki alinca uzuldm hepsi bu. Cnku icimde gram uzulun diye yazilmis bisy yoktu. Herkesn hakknda hayirlisni dileyip alinan arkadslar icin susuyorum -
@piinkfloyd muhtemelen haftaya pazartesi tahminim o yönde
-
@Eftelya ben su saatten sonra hic knsmamayi tercih ediyrm . ama bu donemin bende icindeym. Emek vermeye devam edersem de bi gun mutlaka alacgmi dusunuyrm. Allah herkesn kalbine gore versin
-
@elifkaya2017 Elif hanım ben zaten sizin niyetinize ya da yardımcı olmanıza bir şey demedim. Bu kadar sert çıkmanıza gerek yok. Farkında değildiniz ama insanlara nispet yapar gibi yorum yapıyordunuz. Ben de böyle hassas bir dönemde daha duyarlı olmanızı rica ettim. Kalbimiz niyetimiz kötü olsa sizden böyle güzel bir şey istemezdik.
-
@Cancan orda o kadr hassas bi nokta var ki o cumlelerde herkes icin edilmis dualar var . siz hala nispet yapar gbi diyorsnz. Sert cikmadm sert ciksam bana cevap vericek bi yorumunuz olmazdi emin olablirsnz bundan. Bn o kadr duallnin icinde otel guzelmis oda supermis filan dedgm icin nispet yapan oluyrm bu cok sacma. Icinde bulundgnz surece bagliyrm ve yeni oldgnuzu dusunuyrm zamanla bu ofkeniz gecer ve emek dedgm olayi da idrak edersnz .
-
@piinkfloyd geçen hafta sonuclar açıklanmadan önce de ben aramıştım. O zaman da yok demişlerdi ertesi gün açıklandı Net bilgiyi onlar da veremezler. Yukaridakilerin insiyatifinde her şey.