HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Vezir_Toynağı hocam bugünü mü sildiniz? Anlayamadım ben
-
yani her şeye açık denildi ya.. bu adam istanbulu çat diye bildi ama nedense bunda tam bi şey diyemedi.. demek bugün zor gibi artık benim anladığım o
-
Daha once de persembe gününü silmisti. Bugun yine ekledi. Zaten yarin mecburlar aciklamaya
-
@berkeley AYNEN ya dün perşembeyi sildi ne oldu da bugün yeniden ekledi.. demek net bilgisi yok
-
Eğitimdeki arkadaşlar bilirler belki sonraki egitim ne zaman baslayacak diye.
-
sistem de hala açık ya.. sistemde donma olsa tamam dicem de
-
@Eftelya Eğitim 7 subatta başlayacak dedi suan eğitimde olan arkadaşlar. O Yüzden bugün yarin açıklanır.
-
Galiba geliyor bugün. @Vezir_Toynağı gönderisini sildiyse, (yarın da olabilir temalı) tamamen bugüne odaklanılmalı. Allah'ım gol diye bağırabilmeyi nasip et Yarabbi.
-
@Eftelya egitim konusu net teftis ve kontrolorler 6 sinda uzmanlar içinde aynisi soyleniyor. Bugun o gundur diyorum, kapandik bekliyoruz.
-
@berkeley arasak mı bi daha ya merak da ettm
-
Ayın 6 sına ne kaldı şurda ozaman bugun açıklanmalı. Bizim iç kontrol grubunda hiç ses yok ne varsa burda var
-
Biliyorum sana giden yollar kapali
Bu gun icin yeşil isik yaksan -
Insallah bugun aciklanir. Baska bisey demeye dermanim kalmadi. Perte ciktim bekle bekle
-
@berkeley "Ustelik sen de hiçbir zaman sevmedin beni" demeyelim de sonra
-
bir de ben dün sadece 3 saat uyudum şu an dehşet uykum var mesela beklyrm meraktan.. korkudan
-
@Eftelya Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
Bunun verdiği mutluluk da az değil mi diyorum -
@kürşaddd sizin yerinizde olsam uyurum zaman daha hızlı geçer en azından
-
sanki uyuynca olmayacak gibi geliyor da
-
@berkeley "Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor.
Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini" -
@Eftelya Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa,
Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki