HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
bende de herhangi bir sıkıntı yok şu anda
-
@Yoluzunyol benim pc.den kaynaklıdır belki. Her şeyi buna yorduğumuz için manidar bakıyoruz her olaya
-
Bir selam sal ik.
-
@Galdirik dostum ismine bayıldım.. duyum var mı bugün için ne diyorsnz
-
Haftaya egitimimiz olacağı kesin ise en gec perşembe aksami sonucu alacağız. 48 Saat kaldı ve ilk on dakikası geçti bile Onar saat uykudan 20 saati yok saydik. 28 saat bekleme yerine üç uzun film ile geriye kalır 20 saat.Iki günde on saat video ders izlesek veya calissak kaldı on saat. Birer saat kahve keyfi kaldı 8 saat. Dinlediğiniz videolarla ilgili ikişer saat soru çözümü ekleyelim kalır 4 saat. Bir akşam dört saat Survivor izlesen bi baktın sonuç açıklandı. Sonuç olumsuz olacak olursa ne yapılmalı işte onu bilemiyorum. Beklemekten daha zor olanı o durum sanırım. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eder inşallah.
-
@Yoluzunyol olumsuz olursa '' yol uzun yol '' der devam ederiz ne olacak ki . şunun şurasında kpssye ne kaldı :S ama inşallah kazanan tarafta olmayı temenni ediyorum
-
@ncbb
Hocam kpss den sonra her şey bitmiyo ki yeni başlıyo. O süreci tekrar yaşamak bünyemize iyi gelmez -
Gunduzun serri gecenin hayrindan yegdir eyy ik hadi bekletme bizi gecelere.
-
Dünya Halkbank'tan büyüktür beyler
-
@reisülküttab reis dur yanlıs yerden girdin adamlar bu hafta dedi biz kendimiz cıkarttık bugün diye
@302sino kaybedenler vursun kendini o zaman
-
Siteye giremiyorum arkadaslar
Yemin ederim -
@reisülküttab bendeee
-
Basvuru.halkbank acilmiyorr
-
Bu sefer geliyor galiba yarabbim sana geliyorum
-
@reisülküttab bende kökten yok halkbank
-