HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Eftelya benimkini de begenmediler hocam
-
IK hiç bir zaman şu gün açıklanacak diyemez ki. Istanbul açıklandığı gun arandığın da belli degil demişlerdi 2 saat sonra açıklandı . Açıkcası hem Sucuk Bey'in duyumu hemde kendi kanaatimce bugün bekliyorum ben.
-
Saat dörde alarm kurup bekleyelim o halde Totemleri severim Dörde kadar oyalanayim yoksa ah yoksa
-
ağzın bal yesin pc başındayım dün rüyamda olmadı gördüm.. çok gerçekti inanılmaz bir kaygı ile uyandım
-
@Hattom Hadi insallah haftaya kalmasın da...
-
@Eftelya inşallah. Yarını bile bekleyecek dermanım kalmadı benim
-
Bari açıklanınca tele mesaj gelseydi de böyle bütün gün telefonuun başındaa çaresiiz beklemesek ((:
-
bir de dostlar olmama ihtimali bile beni benden alıyor.. çevremdeki arkadaşlar ikinci çocuğu yola koydu..:))
-
@kürşaddd Onlar bilinçaltı rüyası, ben yazili sonuclari aciklanacekken neler neler gormustum
-
bilinçaltı mokoko bende inş bugün hepmz kazanrz he
-
Ortaya karışık duyumlar
Dün ikyi arayan arkadaşlara yakın zamanda açıklanacak siteyi takip edin denildi
Bugün arayan arkadaşlara bu hafta içi açıklanacak, bugun yetişme ihtimali yok ve bir bilgi veremeyiz denildi
Sucukcu başımız vezir beyin durumunda ise bugune odaklanildi perşembe ve cuma uzak ihtimaller denildi.
Uzmanlık neydi? Uzmanlık beklemekti uzmanlık emekti..
-
dostun harikasın ya.. ben guy defterini duy,mhuy hepsini kapatcam alsalar bi.. ben bekleyelim diyorum bi saat daha sistem çökerse bugün gol olur inş.. yoksa perşmebe de beklemek nedir ya :))
-
Silinmiştir.
-
@Vezir_Toynağı Perşembeyi sallayarak silmiştiniz neyse inş bugün gelir gelmezse yarına kaldı demek..
-
Ya arkadaslar çıkın dışarı dolasin ben dayanamadim öyle yaptim. Elim gittti yine girdim :):) valla iyi gelio bos bos oturun parkta
-
@ncbb aynısını ben de yaptim kardeş. Çıktım bu soğukta dışarı. Evde duvarlar ustume geliyor
-
Dışarı da çıksan beyin takılı kalıyor, kafayı gezmeye çıkaramıyorsun ki...
-
abiler ben takibi boşverdim valla kpss 2017ye çalışmaya devam edicem. tavsiyem kitap okuyun ekran önünde beklerken yunus idi hızır idi sahnesindeki gibi insan fena oluyor. kitap okumayı tavsiye ederim.
kendimi ise şöyle hissediyorum: bağlantı metni
-
Vezir ne yazdı ya ben onu kaçırdım
-
@yaocan bugün göz kırpıyo yetişmezse yarın yazdı