HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
demistin kapina gelirim diye
kulagim kapida ses vermez oldun
bos yere mi yeimin ettik ikimiz
kuslar yuva kurdu sen gelmez oldun -
Sanki bu hafta da geçti gibi
-
Saat 16.00 der kenara çekilirim..
-
sitede kitlenme olmasına gerek yok umudumuzu kaybetmeyelim bu gün olcak inşallah
-
bugün ulaşabilen oldu mu ik'ya?
-
Bugün kendimi survivor erdi gibi hissediyorum.
-
@burcudml insan ister istemez bi hareketlilik bekliyor hocam ama haklısınız bikaç saat daha sabır
-
trump bile 20 ocak'ı böyle beklememişti.
-
Silindi...
-
Benim en bastan beri tahminim(duyumsuz) persembe gunuydu zaten. Bugun aciklanmasi gerekir artik. Bu adamlar bu forum sayfalara baktıklarını soylüyorlar. O halde bugun aciklanmazsa dalga geciyorlar demektir. Bu sınavı kazanamayan bircok kisi tekrar kpss surecine girisecek ve su an ders calisamiyor. Resmen butun motivasyonunu etkiliyor insanların. Sure uzadikca da kpss daha da yaklasiyor. Bugun aciklanmazsa bence bu buyuk bir vurdumduymazliktir. Ders calismasini tamamen burda gelecek sonuca gore sekillendirecek olanlar var.
-
bu iş artık sonuçların bu hafta yetişip yetişmemesi işi değil sonuçlar çoktan bellidir istediklerinde nasılda şak diye açıklıyorlar istanbul örneği gibi.artık herkesin canına yetti ders çalışamıyoruz konsantre olamıyoruz hiçbişeye.
-
Dostlar sakin, 3-4 ay mülakat sonucu bekleyenler var. Bizim mülakat geçeli 20 gün oldu henüz. Az daha sabır etmek gerekir elbet yakında açıklanacaktır.
Dipnot: Duyum diye birşey yoktur !!
-
@dedektif hocam tamam da istanbulu 12 günde açıkladılar bizim suçumuz ne bir de haftaya sarkma ihtimali de var. Az mı süre geçti zaten sınav beş Kasımdı üzerinden kaç ay geçti sizce bu kadar üzün süreler normal mi işe girmek için. Başka kurumların dört beş ay da açıkladığı mülakatlar da onların sorumsuzluğu zaten
-
tamamda bişey yanlışsa nasıl olsa 3-4 ay bekleyen var diye beklemeyelim mi yani ? 3-4 ay çok uzun bi süre haklısın fakat bu halkbank sınav süreci de neredeyse 4 ay oldu biz 5 kasımda sınava girdik ve 5 kasımdan beri sürekli bekliyoruz önce yazılı sonuçlarını bekledik şimdi de bunu
-
Çocuk oyuncağı yaptılar demek bence yanlış olur.Neden derseniz 1 ayda sonuçlar açıklandı.Hemen sonrasında mülakat tarihleri beli oldu.Mülakatlar boyunca bizi gayet iyi ağırladılar ve herkes bu süreçte memnuniyetini dile getirdi.Yaptıkları iş basit bir iş değil.Sonuçta İstanbul dışı uzmanlık mülakat sonucu bekleyenlerin yanında ayrıca iç kontrolörlük ve müfettişlik sonuçlarıda açıklanacak.Benim tahminim tıpkı yazılı sınav sonucu ve istanbul uzmanlıkta olduğu gibi bugün saat 16.00 da açıklanması yönünde.Çünkü istanbulda eğitimde olan arkadaşlar 2.grup eğitiminin ayın 6 sında başlayacağı yönünde bilgi almışlar.Bu da demek oluyor ki çok büyük bir aksilik çıkmazsa sonuçların bugün açıklanacağı anlamına geliyor.Sadece biraz daha sabır...
-
@Galata aynı şeyi yazmışız aynı anda kardeşim
-
@impression_25 bende ona bakıyordum şimdi
-
@impression_25 aynen kardeşim herşey belli artık sadece yayınlamıyorlar belli bi zamanı varı ve o zaman geldi çattı duyumculara itibar etmeyin sucukluymuş werdermiş ne isimse artık p.tesinden beri bugün göz kırpıyor diyor biz yapsak aynı şeyi topa tutarlar sırf iki güzel cümle yazıyo diye kimse bişi demiyor forumu en baştan beri takip ediyorum istanbul sonuçlarıni bildi evet ona bişi diyemeyiz fakat bu sonuçlarla ilgili gram bilgisi yok çünkü 4 gündür gözkırpıyor bugün olmadı yarın diye diye perşembe geldi. yani en kötü ihtimaldi çünkü p.tesi eğitimler başlancak bi zahmettr bugün açıklansın yani herkesin bildiği.
-
aynen @fact0riel adam resmen bizle dalga geçiyor .dalga geçiyor diye de herkes teşekkürler ediyor böyle bi ironi yani
-
...............