HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@grykrcn Hayır kimsenin bir şeyden emin olduğu yok. Herkes oradan buradan duyum aldım diyor ve ona göre hareket ediyor. İşinde gücünde olması gereken rahat adamlar gelip burada milleti kandırıyor, şu gün açıklanacak bugün açıklanacak diye. E napalım işsizliğin getirmiş olduğu psikolojiyle de inanıyor insanlar çünkü yapacak bir şeyleri yok. Tahmini tutturan kral ilan ediliyor, tutturamazsa entry siliyor sonraki gün bir daha yazıyor, adamı daha önce tanımayanlar da inanıyor maalesef.
İstanbul için olan duruma bakıp diğer şehirlere bir çıkarım yapmak saçma. İstanbul'un durumu özel bir durumdu ve çok çok önceden insan kaynakları İstanbul'un diğer illerden daha erken açıklanacağını söylemişti. Dolayısıyla bunun için kahin olmaya gerek yok.
Benim diyeceğim şey bankaya güvenin arkadaşlar. Mülakatlarda gördüğünüz üzere banka bizlerle gayet de güzel ilgilendi. Bir çok kurumun sunmayacağı imkanları sundu ve bunları yaparken değer verdiğini hissettirdi. Böyle bir durumda da sizi mağdur edecek değil. Gereken süre mutlaka verilecektir. Verilmese bile bir şekilde halledilecek, sakin olun.Teyit etmeden bilgi vermemeye çalışan Marshallgil adlı kullanıcıyı tenzih ederek söylüyorum ki buradaki duyumlara, palavralara çok itibar etmemek gerek.
-
https://twitter.com/Halkbank/status/824536934215286784
Rahatlayalım biraz, İK çalışıyor
-
İnsan yine de ümitleniyo 23.59 a kadar açıklanır belki diye
-
Evet bu tweet i gecenin bi saatinde atmışlar ama bizim için de bu kadar çalışıyorlar mıdır acaba yaa??Çok düşük bir ihtimal de olsa keşke bugün bitse bu işkence artık
-
..........
-
SİTEYE GİREBİLEN VAR MII
-
@buğday ik hala calisiyormus diye duydum bugün gelirse
-
@ncbb giriyor paranoyok olduk ya
-
TC kimlik ve şifre yanlış diyor.
Aynı hatayı alan var mı ? -
geliyürrrrrrrr
-
Şuan giremiyoruz beyler geliyoe galiba
-
ben de giremiyorum şu anda
-
anlık haber ediyoz eksiliyorlar anlamıom kiii
-
Arkadaşlar şifre yanlış diyor giremiyorum
-
Bizler inandık sizde inanın geliyooo
-
bugün hakkında kötü konusulan arkadaş o kadar kişinin ahını alacam diye üzülüyordu.Bu yazıyı okuyan arkadaş için rahat olsun
-
Vallahi geliyo galiba bu sefer
-
Giriliyor amaa
-
Oha harbiden geliyor mu acaba???
-
@grykrcn hocam geliyor sanki heyecan tavan