HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
1 saatin dolmasına 5 dk var
-
@Yoluzunyol bi sıkıntı olmaz kardeşim. neticede biz şu an bankanın çalışanı değil çalışan adayıyız.
benim de askeri hastane mevzusu yüzünden yaşadığım şehirde askeri hastane olmadığından aile hekimini istanbula aldırdım..
ben bilmiyorum ki geçtim mi kaldım mı.. geçersem sağlık raporumu istanbuldan almam lazım ya da aile hekimini değiştirmem lazım.ki bunu ben memleketimde bi günde halledemem diğer evraklarla uğraşacağımdan.
geçemezsem de direk tecili bozdurcağımdan aile hekimini memleketime aldırmanın mantığı yok.çünkü gene askeri hastane mevzusunda aile hekimine bi gitmem lazım.eğer kazanıp da;evrak eksikliğinde;adam akıllı izahat yapılırsa bi sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ben
-
Saat tutmaya gerek yok sisteme ne zaman yuklenirse acilacak arkadaslar hayırlısıyla geliyor sonuclarrr
-
@columbia istanbul sonuclarında 1 saat dediler ya hocam
-
@ncbb hocam istanbul sonuçları açıklanmadan önceki gece böyle bir durum olmuştu ve sonuçlar ertesi gün açıklanmıştı. Bir saat sonra olduğundan eminmiyiz?
-
@değişik senin dediğinden sonra değilim kardeşim :s
-
@piretorbası inşallah hocam. Yine elimden geleni yapacam bakalım
-
Arkadaşlar istanbul öyle oldu diye bu da böyle olmak mı zorunda ona bakarsanız istanbul saat 16,30 da açıklanmıştı yani
-
@ncbb sayilar farkli alınacak
-
@impression_25 16.30 da aciklarlarsa pazartesi için bize gün verilir salı orada olunur vs baya uzayabilir is bence onlar için de.
-
@columbia tutunacak bir dal arıyoruz ne yapalım :S
-
Yani demek istiyorum ki istanbul böyle oldu bu da yarın açıklanıcak diye bi kural yok bu akşamda açıklanabilir.kimileri yazmış kesin yarın açıklanıyor falan diye alakası yok
-
@değişik hocam face de geçmişe gidip baktım. Orada arkadaş söyle demiş sonuç açıklamadan bi saat önce; sınav sonuçları açıklamadan bir gece öncede benzeri sorun olmuştu yarına kalmasın demiş yani bir gece önceki kilitlenme mülakat değil sınav sonucu için olmuş.
-
@Yoluzunyol simdi burada 200 300 aday var kurum yarina birakirsa normalde pazar gunu giris yapacakti,sali gunu giris yapilacak adaylar icin eger otelle sozlesme yapıldıysa kurum 2 gece fazladan para odeyecek bir de egitimi uzatıp 2 gun de ordan 4 gun. 120 bin tl gibi bir rakam yapar bu otel odemesinde kurum icin kucuk para ama bu sonucu bugun aciklayip programin sapmasini da engelleyecekler.
-
@columbia kafamı tek karıştıran Sucuklu kahve oldu şaka maka adam biliyor ve cumayi bekleyin i ima etmiş
-
@Yoluzunyol doğrudur hocam ben aklımda kalanı söyledim
-
@Yoluzunyol en ucuk ihtimal sabah uyandigimizda belli olur bana kalirsa 1 gunumuzde olur evrak icin. Bunlar icimden gecen olumlu fikirler. Pozitif dusunelim oyle olsun
-
@columbia inşallah hocam bakalım artık ya nasip
-
............
-
BU akşamda açıklanabilir şu an tekrar tekrar kontrol ediliyordur belkide o yüzden bu kadar uzun süre sistem kapalı kalmıştır