HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Tavir, konusma, kontrol, bilgi, sinav bunlarin hepsi boş kalicilik ve samimiyet belirleyici olmus
-
@zynzmr15 hocam yarım saate kadar yakın kaldım odada beş altı alan sorusunu sordular hızlıca cevapladm kalan kısım hakim olmak istemiykmusun ideali neydi kaymakamlık dusunmedinmi kpss puanın yüksek gidersin vs vs diye uzadı hep kendimi tanitmami yarıda kesip bu tür sorulara ağırlık verildi çok fazla şimdi genelde sohbet havası diyenler çoğunlukta olunca korktum açıkçası böyle bir kriter var mı diye ama haklısınız olsa da olmasa da güzel deneyim di deyip susmak en makulu panikle davrandim bi an icin olsun.
-
@elifkaya2017 bahsettiginiz konularda iyi olduğumu düşünüyorum hocam ama belirleyici olan bu olsa inanin böyle panik olmaz idim. İnşallah dediğiniz gibidir. Nisanlinizi tebrik ederim iyi gunler
-
@Yoluzunyol evet hep alandan sormuslar kendni tanitmasini istemisler tanitmis ondan sonra ard arda sorular gelmis fiyat intikabini sormuslar , philips egrisini sormuslar hala gecerli midir diye sormuslar yaklasik 10 soru sorulmis bi tane cevap veremedgi de olmus ama surekli skstirmislar ben hic bisy anlamadm anlattgndan demisler bi daha anlatmis com zorlamislar cok korkuyrdu. Icimde umut vardi Rabbim gonlune gore verdi . ilk mulakatiyla. Ama gercekten hak ediyordu . inanin torpil filan yoktu . bana ve arkadasrma da umut oldu . sevincten agladim . suan hala inanamiyoruz . cok degisik bi duygu gerckten .
-
@Yoluzunyol cok teskkur ederim sagolun . grup mulakati cok guzel gecmisti birebirden korkuyordu hatta cikinca basinda agri vardi o kadr zor gecmisti . ama oldu. Bence kesinlikle is zorlama ya da zorlamamaya bakmiyor tamamen konusma tarzin istekli olman ve yaptiklari karsinda kontrollu olman onemli sabirli olman. Onemli. Insalllahh sizin de istedgnz gbi gelir . Alllah yardmcnz olsn . bu isler torpile referansa filan bakmiyor bi kez daha anlamis oldm . butun arkadaslrma suan umut isigi oldu .
-
@elifkaya2017 torpil değil hocam benim derdim kpss puanı vs ye daha çok takıldım ama sizin adınıza çok sevindim umarım hayırlı olur sizler için
-
@Yoluzunyol 85 idi kpss puani siralamasi 2500 deydi. Dedgm gbi cok soru sorulmus inanin nasip kismet isi hersey torpille olmuyormus . insallahh bunu bi dugunle taslandircaz . emek veren emegi gecen herkes sonucunu alsin. Cok calisti pes etmedi . bn pes ettim ama o devam etti . bence bu basari oykusu tebrik ediyrm burdan seviyrm onu sizin de emeklernz bosa cikmasn insallahhhhh
-
@Yoluzunyol 85 idi kpss puani
-
@elifkaya2017 bu içime şu Serpti hocam allah razı olsun
-
@elifkaya2017 tebrikler hocam Allah tamamina erdirsin
-
Ulan şaka maka iyice forumun müptelası oldum Atansam da bırakamam burayı artık. Var olun dostlar, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@Sucuklu_Kahve diğer illere de bi tüyo ver kardeş cennetliksin valla:))
-
@Yoluzunyol insalllahh siizin de sevncli haberlenz gelir dualarmz sizinle arladslar emek veren herkes kazansn referans olmadan hakkiyla en onemlisi de o zaten
-
@reisülküttab ay cok tesekkur ederm amin insallahhh darisi basinizaaa
-
@reisülküttab ay amin insalllahhh darisi basiniza insallahhh
-
@GarryRodriguez ben
-
@hadigari insallahhh dualarm sizinle
-
Dakikalık artık bakmaya başladım sonuçlar açıklandı mı diye. Bir an önce açıklayın heyecan bastı
-
@byal41 mülakatta yâs dolayisiyla sikıstrdılar mı sizi? nasildi mulakatınız?
-
Arkadaşlar merhaba,İstanbul uzman yardımcılığını kazandımKazananlara hayırlı olsun diyorum kazanamayan arkadaşlar da cidden hiç canlarını sıkmasınlar,nasibin nerde olduğu hiç belli olmuyor. Süreçle ilgili bir kaç bir şey yazmak istiyorum.Bölümüm Kamu Yönetimi ve 3. Komisyon da mülakata girdim , alanla ilgili bir soru sorulmadı.Sohbet şeklinde ve kısa bir mülakattı.Bu da beni olumsuz olacağı yönünde düşündürmüştü ama sonuç sukurler olsun ki olumlu oldu.Umarım herkes hakkında hayırlısı olur.Umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar.