HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@ncbb altyapim var fakat bu yil ilan yok denecek kadar az ve cok yuksek puanlilar da suan beklemede boyle giderse 2017 de puanlar baya yukselcek gibi geliyo yigilmadan dolayi..oyuzden sadece haftasonlari calismayla yuksek puanlar alamam gibi geliyo..mulakatin garantisi elbette yok ama olur da gecersem A grubu hayallerimi birakmak da istemiyorum.hayirlisi olsun
-
dediklerinize sonun kadar katılıyorum . fakat bu süreç tahmini martın sonunda bitecek. geriyede 2 ay kalıyor zaten. sadece full soru cozumu + tekrar olacagına tekrar ve deneme ile atlatılabilir. fakat etkilemez demiyorum etkliler ama bunun şiddetini azaltabilirsiniz
-
@ncbb bi tarafta a grubu meslek hayalim diger tarafta issizlikten ve karamsar ortamdan bunalip belki de mecburiyetten calismak zorunda kalacağim is..her ne sekilde sonuclanirsa sonuclansin hakkimizda hayirlisi olsun.mulakatta basarilar
-
@1903bjk inşallah hocam. taşra uzman yard. her daim iyi bir konum yalnız göz önüne almak lazım
-
Bu meslek hakkinda bilgi verebilcek olan arkadaslar yok mu? Calisma kosullari nasildir? Evet maas tatmin edici fakat ayni zamanda kpss sureci olanlar icin bu sureci bi kenara birakmaya degecek bi meslek midir?( issizlikten ve gelmeyen ilanlardan bunaldik ama yagmurdan kacarken doluya tutulmayalim) Ozel bankalarla karsilastirildiginda baski ne olcudedir? Calisma saatleri esnek midir? Simdiden tesekkurler.
-
arkadaşlar mülakata nasıl hazırlanmamız lazım hangi kitapları okumalıyız nasıl geçecek gibi birçok soru var.bilgi sahibi olanlar yardım edebilir mi? ayrıca benim p:35 86 ama guy hiç kesin değil.sınav olsa bile yine mülakattan kalma olasılığı var.bu işsizlikte malesef başka şansımız yok.
-
@ncbb artık takımları çekip gidicez bt uzman yardımcısının ne iş yaptığını bile bilmiyorum
-
@anonim_işsiz yapma hocam biraz araştırın. işin açıkcası lüksümüz yok bence
-
@ncbb eğer varsa siyasi kısmına yapıcam pek bişeyim yok ama mülakata hazırlanıp gidicem tabi linkedin'de bakıyorum öyle bi çalışan göremedim bi kaç yazılımcıyla iletişime geçmeye çalışıyorum mülakatla işle ilgili ne öğrenebilirsem kardır.
-
Bence mülakat kısminda bi il göç, guy kadar alan bilgisi sormazlar sonuçta buyuk kismimiz şubelerde kobi obi ticari musteri temsilcisi olacagiz gibi gözüküyor bu çerçevede daha çok iletişim,ikna kabiliyeti ve bankacılık urun bilgimiz gibi şeyleri sorgulayip klasik mülakat gözlemleri yaparlar diye düşünüyorum.
-
2 gundur forumlarda geziniyorum bankada calisip da memnun olan kimseye rastlamadim..herkes stres ve baskidan bahsetmis ve istifa pesindeler..insan korkuyo dogal olarak..hic mi memnun olup bize meslek hakkinda bilgi verebilecek biri yok anlamiyorum ki
-
@1903bjk HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
2 gundur forumlarda geziniyorum bankada calisip da memnun olan kimseye rastlamadim..herkes stres ve baskidan bahsetmis ve istifa pesindeler..insan korkuyo dogal olarak..hic mi memnun olup bize meslek hakkinda bilgi verebilecek biri yok anlamiyorum ki
Hocam ben yıllardır işinden memnun olan tek kişiye rastlamadım. Burası Türkiye
-
@bazarov HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
url nin uzunluğu için özür diliyorum. Ben yukarıda çatısını gördüğünüz binalarda tam 5 sene ikamet ettim. Kaldığım oda bu halkbank binasının tam karşısıydı. 5 sene de aynı odada kaldım. İstisnasız her gün o binaya lanet okudum. Rüzgardan dolayı hem çok ses çıkıyordu hem de gölge yapıyordu. ama belki yüzlerce kez canım sıkıldığında pencerelerini saydım. Geceleri tek ışık gelen penceresinde neler olup bittiği üzerine teoriler geliştirdim. Mesai saati bitiminde personellerin servislere hızlıca doluşup evlerine gitmesini izledim. Şimdi ise o binada olmasa da bu kurumun çatısı altında çalışma durumum var. üniversite günlerim yurt günlerim aklıma geldi en iyi arkadaşımla o yurtta tanıştım. Belki o da benimle birlikte çalışacak.
Sunay akın gibi tesadüflerle dolu bir yazı da yazabilirdim ama bu oldu. kazanan herkese mülakatta başarılar.
Benim de çocukluğum bu binanın üstündeki Halkbank yazısını okumakta geçti. En üst katta oturuyorduk ve uzaktan tam karşımızda bu bina gözüküyordu. Aramızda yüksek binalar yoktu o zamanlar.
Bunu da senin yazını okuyup linke tıklayınca farkettim, binayı görünce eşleşme oldu. Belki benim için de bir tesadüf zinciridir.
Hepimiz için hayırlısı. -
@metalik HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@bazarov HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
url nin uzunluğu için özür diliyorum. Ben yukarıda çatısını gördüğünüz binalarda tam 5 sene ikamet ettim. Kaldığım oda bu halkbank binasının tam karşısıydı. 5 sene de aynı odada kaldım. İstisnasız her gün o binaya lanet okudum. Rüzgardan dolayı hem çok ses çıkıyordu hem de gölge yapıyordu. ama belki yüzlerce kez canım sıkıldığında pencerelerini saydım. Geceleri tek ışık gelen penceresinde neler olup bittiği üzerine teoriler geliştirdim. Mesai saati bitiminde personellerin servislere hızlıca doluşup evlerine gitmesini izledim. Şimdi ise o binada olmasa da bu kurumun çatısı altında çalışma durumum var. üniversite günlerim yurt günlerim aklıma geldi en iyi arkadaşımla o yurtta tanıştım. Belki o da benimle birlikte çalışacak.
Sunay akın gibi tesadüflerle dolu bir yazı da yazabilirdim ama bu oldu. kazanan herkese mülakatta başarılar.
Benim de çocukluğum bu binanın üstündeki Halkbank yazısını okumakta geçti. En üst katta oturuyorduk ve uzaktan tam karşımızda bu bina gözüküyordu. Aramızda yüksek binalar yoktu o zamanlar.
Bunu da senin yazını okuyup linke tıklayınca farkettim, binayı görünce eşleşme oldu. Belki benim için de bir tesadüf zinciridir.
Hepimiz için hayırlısı.O yazıdan eser kalmadı; Ekonomi Bakanlığı yazıyor artık
-
Hakkaten bankalar işkence mi yoksa millet mi abartıyor? Yok yani ben bir şirkette çalıştım asgari ücretin altına 6 gün 8 saat kafanı kaldırmadan çalış. 1 sene çalıştım iş hiç bitmedi. Ayrıca yol yemek Yok her şey cepten gidiyor. Onun kadar olmaz öcü olmaz herhalde bu bankalar
-
@asdasd zor şartlar altında çalışmayı görmeyince yaptıkları işi zor sanıyor. ben kolay demiyorum ama daha zor işleri görmüyorlar.Şehitlerimiz var bugün onun için yazdım. Sabah 5'ten gece 12' ye kadar görevde olanlar var'' neymiş efendim insan ile uğraşması zormuş ''adamlar teröristle çatışıyor ve Vatan Sağolsun diyebiliyorlar.
-
@ncbb haklısın ben daha çok masabaşı işleri kıyasladım. En azından haftasonu tatilin, maaşın, kariyerin olur. Banka bana o şirketin yanında memurluk gibi geliyor sanki
-
şehitlerimize Allah rahmet eylesin, Türkiye'yi kimse bölemeyecek Allah'ın izniyle. arkadaşlar bankada haftasonu tatil kesin değil genelde çalışma oluyor, satış baskısı malesef devlet bankası da olsa var. masa başı değil uzman yrd da iç kontrolör gibi gezer pazarlama ve raporlamayla uğraşır. iş çıkışlar genelde 7.30 ama yoğunluk ay sonu gibi dönemlerde 9.30 10 u görüyorlarmış. bi kere girince başka sınava çalışma şansı çok az çünkü fizikselden ziyade zihinsel çok yorucu bir işmiş. yani polis ve askere göre elbette kolay ama bi devlet memuru hatta muhasebeci gibi bir iş değil, bunlar öğrendiklerim bizzat halkbanktan bi uzman söyledi
-
11'e kadar kalınca Mesai parası olur herhalde
-
Ben gunde 8 saat ayakta asgari ucrete calisiyorum. En az 300 400 insanla konusuyorum. Ama bu bankacilar kadar aglayanina da hic gormedim. Satis baskisiysa onunda en alasini yasiyorum. Arkadaslar girin calisin tatava yapmaya gerek yok. Onun burasi soyle bunun burasi boyle demeye baslarsak is bulamayiz.
Ayrica piyasada en guzel is milletvekilligi Durumunuz varsa mv olun.