TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

KPSS A
    rekabet uzman yardımcısı alımı
    228
    1775
    352531
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      Cp3 @evandro Son düzenleyen:

@evandro hocam ben Sayıştay sınavına başvurmadım bu sene ilk defa hazırlandığım için arkadaşım da ilk defa hazırlandığı halde denemek için başvurdu. Sınav esenboğada yapılamadı iki ay oturdu çalıştı hazır olmadığı sınavı kazandı. Herkes kaderini kendi çizer. Lütfen artık bırakalım bu vicdan olaylarını. Ben de Sayıştay sınavını kazananların bu sınava başvurmalarını istemem ama sırf sınava başvurdular diye de kimseye ahlak, vicdan vs muhabbeti de yapmam. İyi geceler 🙂

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • E
        evandro @Cp3 Son düzenleyen:

@cp3 aynı görüşte değilim. Eğer bir sınavı kazanma olanağım yoksa ki hiç ingilizce bilmeyen adamın yapacağı iş değildir. Sayıştay gibi bir diğer kurum ile sınav günü aynıysa ve seçim yapmak gerekiyorsa bu seçimde başvurmadan evvel yapılabilir. Anlattığınız sınav kazanma hususu ise başka bir şey yani çalışan ve puanı olan elbette başvurur elinden geleni yapar.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • otuzyılsavaşı
          otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

92.32 KPSS puanı,47.5 YDS puanı,az bir işletme,çok az bir istatistik ve de çok çok az bir ekonometri bilgisiyle ben de başvuracağım ve gireceğim.Eğer bir hak söz konusu ise mahşerde hesaplaşırız :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
          • MaxMin
            MaxMin Son düzenleyen:

Burda yazdıklarınız sebebiyle insanların fikrini değiştirip başvurmayacağını (ya da başvuracağını) mı zannediyorsunuz hakikaten.
            Kimsenin kararına bir etkisi olmayacak ama kötü üslupla ve ısrarla yazdıklarınızı gördükçe insanın başvurası geliyor

" No pain , no gain "

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
            • M
              mami1616 Sayıştay Denetçileri @Gresham T. Son düzenleyen:

@gresham-t aman hocam 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • R
                rassal Yasaklı @evandro Son düzenleyen:

@evandro ben başvurmayacağım ama Sayıştay la çakışmasından dolayi değil 2 tane arkadaşım 89 puanla başvuracak bu yüzden.yoksa benim açımdan sinava başvurup gitmemek bile mantıklı birileri atanacaksa yüksek puan alanlar atansin.eksilme olacaksa onumden olsun arkamdan degil.birileri rekabet uzmanı olup güneş gözlükleriyle kasıla kasıla gezsinler diye önlerini açmam.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • A
                  aleks10 Yasaklı @fg94 Son düzenleyen:

@fg94 pazartesi millide görüşelim hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • B
                    Bir İki @Bianconeri Son düzenleyen:

@bianconeri Hocam böyle yazarak arkadaşlara destek olmuyorsunuz farkında değilsiniz.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • E
                      evandro @rassal Son düzenleyen:

@rassal başvurun veya vurmayın sizin bileceğiniz iş. Yalnız bir puan daha yüksek alan daha donanımlı veya daha az alan daha donanımsız gibi bir düşünceniz varsa komik olduğunu söylemem lazım. Kurum istisnasız her sene personel alımı ilanı veriyor. Neden çok mu ihtiyacı var?
                      Hayır 35 kişilik ilan verdiği sene 15 kişi alabilmiş dil şartı yok önüne gelen başvuruyor muhtemelen ona da bir düzenleme gelir. ha sınava gitmeyip başvuranın meshebi baya geniştir neden mi? ardından duyacağı lafları her miğde kaldırmaz.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                      • samet06
                        samet06 Son düzenleyen:

Arkadaşlar başvurmak isteyen başvursun. Sene içerisinde göreceksiniz vefadan, haktan, hukuktan bahsedenler ellerine fırsat geçince kimseyi düşünmüyor. Herkese başarılar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                        • R
                          RootofAllEvil Son düzenleyen:

Yarın ekonometri için recep tarının kitabıyla yasin çobanın işletme iktisadı kitabını sipariş edeceğim. İşletmeye 2014 basım yargı kpss konu anlatımlıdan çalışırım.
                          Muhasebe için nasıl çalışmalıyız yevmiye kaydı yaptırıyorlar mı veya gelir tablosu düzenlememiz gereken sorular çıkıyor mu? Yoksa muhasebenin teorik konuları mı geliyor?
                          Bir de istatistik için pdf not var mıdır ya da hangi yazarı tavsiye edersiniz?

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • B
                            Bianconeri @Bir İki Son düzenleyen:

@bir-i̇ki amacim destek vs degil hocam, adam 93 puan almis hala isi yok gelmis hala 94 puanim var diyor oylesine basvurucam diyor.Ya bir amacin varsa basvurursun zaten cebinde para yok daha niye harciyorsun.Gercekten yapabilecegini inanan masrafa katlanir basvurur.Yoksa 6k alsa bile o para az gelir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • onuktekin
                              onuktekin @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil Hocam istatistik için Nezir Köse'nin notu ya da kitabı işimizi görür diye düşünüyorum. Ekonometri için üniversite notlarıma ve Gujurati'ye bakacağım. Gazi İİBF'nin oradaki fotokopiciden ders notlarına bakacağım. Funda hocanın ders notlarına bakacağım. Gerçi hala okulda mı onu da bilmiyorum ya neyse :)) Muhasebe'den mali tablo analizi sorulmuş hocam. Şu nedir bu nedir ne gösterir gibi.

Fortis fortuna adiuvat

onuktekin R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • onuktekin
                                onuktekin @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

@rootofallevil Hocam istatistik için Nezir Köse'nin notu ya da kitabı işimizi görür diye düşünüyorum. Ekonometri için üniversite notlarıma ve Gujurati'ye bakacağım. Gazi İİBF'nin oradaki fotokopiciden ders notlarına bakacağım. Funda hocanın ders notlarına bakacağım. Gerçi hala okulda mı onu da bilmiyorum ya neyse :)) Muhasebe'den mali tablo analizi sorulmuş hocam. Şu nedir bu nedir ne gösterir gibi.

Bu arada sorulara bakarak yaptım yorumları.Başka kaynaklar da varsa paylaşabilirseniz memnun olurum.

Fortis fortuna adiuvat

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • R
                                  RootofAllEvil @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin ekonometri hiç bilmediğim bir alan bu yüzden Türk hocanın kitabından çalışayım diyorum en azından başlangıç seviyesi için. 2017 sonbahar yds den 40 almıştım gramer bilgisiyle çat pat yaparak bu yüzden yabancı hocanın kitabıyla zorlanırım diye düşündüm

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • onuktekin
                                    onuktekin @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil Gujurati'nin bendeki kitabı türkçe hocam. Anlatımı da anlaşılır. Bahsettiğiniz hocayı ilk kez duydum.

Fortis fortuna adiuvat

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • B
                                      beveridge eğrisi Son düzenleyen:

ben 123 alan netiyle 89.95 aldim. baska birisi bu netle gk-gy sayesinde 93 almış olabilir. yani puan farkinin bilgi ve birikim sayesinde oldugunu düşünmek biraz komik geliyor. isteyen basvursun abi. ingilizcesi sifir olanda basvursun sayistaya girecekte. bu ulkede her an hersey olabilir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • R
                                        rassal Yasaklı @evandro Son düzenleyen:

@evandro kimin donanımlı olduğu benim hiç umrumda değil.eger birisi atanacaksa benden yüksek puanlı olan atansin ki önümden çekilsin,bunun derdindeyim.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • A
                                          akorkmaz1910 @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin ekonometriden sadece tanımlara çalışmayı düşünüyorum. Bu yönde bi notu, çalışmayı nerden bulabilirim bilmiyorum. Muhasebede de mali analiz kısmındaki oranların tanımları ne anlama geldikleri bilinse yeter galiba

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • T
                                            tolga80 Son düzenleyen:

işletme notu olan paylaşabilir mi? ekonometride çok kasmayın arkadaşlar temel şeyler çıkar diye düşünüyorum

M A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 88
                                            • 89
                                            • 26 / 89
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti