TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Bianconeri
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 336
    • En İyi 72
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Bianconeri

@Bianconeri

115
    İtibar
    3234
    Profil Görüntülemeleri
    336
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Bianconeri Takip etme Takip Et

Bianconeri tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları

arkadaşlar siz bankacılık zor vs diyenlere aldanmayın bence 🙂 yani ne bileyim bu tür kişiler 657 ye tabi olup rahat rahat iş yapıp emeğin marjinal verimliliği 0 olan gizli işsizlik türünü oluşturur.Tek amaçları yan gelip yatıp, üretime katkısı olmamaktır. Şahsen benim uzman yard. oldu eğer servis veya teftiş olsaydıda aynı verimliliği fazlasıyla gösterecektim.

sınav acıldıgında belliydi 1/3 kazanıp diğerlerinin eleneceği.Ve iş şartları belliydi. Yani şunu zorla yapın demedi kimse kimseye.Ve nitelik herkese göre farklıdır.Şahsen ben 2 dil biliyorsam banka bunun faydasını benden daha fazla zaten görür. Siz kimseye kulak asmayın tadını çıkarın. Babası işçi olanlar daha iyi bilir hangi işin zor olduğunu.Herşeyden önce nitelikli eğitim şart.Son olarak sözlerimi bu anlamlı paragrafa uygun birşekilde bir atasözü ile tamamlıyorum,

Ein mensch ohne Bildung ist ein spiegel ohne politur (eğitim şart!)

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

Tartismalar yersiz bircok arkadasim ingilizcesi olmadigi icin 93-97 arasi en az 4 kisi basvurmayacak sahsen bu biraz haktan ziyade dahada ilerisi etiklik ile ilgilidir.89-91 arasi puanlilara gelmesede ben uzulmem halihazirda arabamda evimde mevduatimda isimde var, ancak bazi arkadaslar icin uzuluyorum sadece.89 ile 92 arasinda hicbir fark yok. 1 ayda ingilizce hallederim diyenler sadece kelime kalabaligi yapiyor.yds 90 alti ise 1 ayda 50 de 32 yapacak seviyeye gelmen atomu parcalaman ile ayni.Sallarimda yaparim diyenler yapamayacak.Keske mulakat ingilizce olsaydi ozaman anlardiniz gercek sinavi.1 aya ingilizcenizdeki tek ilerleme I doesnt = I don’t olur.Neyse bu tartismalar yersiz uzadi bence herkes yani ben bu sinavi yaparim diyen basvursun.Ben basvurmucam,88 puani olup gercekten hak eden adaylar icin bir kisi daha eksilsin.Olaya objektif bakan her insan 1 ayda 20 senedir gelismeyen ingilizceyi ilerletmez.Oyle olsa suan bir is sahibi olunurdu.Iyi forumlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri

Sonuç ne olursa olsun kazananları tebrik ederim.Sizinle bu sınavı takip etmek güzeldi , gece 4 de gelse bile haberimiz olur 😁 ama yolun sonu artık

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: Vakifbank müfettişlik

İngilizce YDS 90 olarak girdim süreden dolayı zorlandim, yoksa yapılmayacak değildi fazla hatırlamıyorum ama expand var, promote var,present perfect var, geçmiş zamanlı pasif var, bağlaçlar da rağmen olanli olacak, 11.soru a kitapçığı unless kesin, çeviriler kolaydı, anlam yakınlık olarak ters anlam vardı 24.soru sanırsam aşırı üst düzey soruydu o sorunun yanlış olma ihtimali yüksek.Anlam bozanlarda birtanesi 3 olucak, diğeri 1 olucak, birtanesi 5 olucak diğeri aklımda değil, paragraflari tam okuyamadım ama netti.kelime ilk sorusu çok açık değildi soru.

Genel yetenek süre yetmedi 25 tane salladım.

Hukuk tamamen özel hukumlerdi

Basel standartlari olucak
      Limited ortak ölmesi olucak
      Çekler de yanlız 1 (aval)
      Bağışlama sağlararasi yanlış emin değilim
      Velayet sorusu karmasikti E yaptim
      Ticari ve sınai birden fazla yerleşim yeri olamaz
      SPK olucak birtanesi
      Kuruluş ve faaliyet izni yaptım birtanesi emin değilim
      İcrada ödeme emrine şikayet D
      İlamsiz icra taşınmaz tahliyesi
      Bono vade olucak
      Hatırladıklarım bunlar hukuk genel itibariyle 27 doğru bekliyorum

İktisat KPSS duzeyindeydi,
      Lüks mal
      Esneklik 11
      12.5 bütçe
      Cobb Douglas 0.5
      Sadece X tuketir
      Bernard
      Laffer nominal arzı göstermez
      Faiz sorusu yüzde 5 reel faiz
      Faktör fiyatları
      Prebish
      TCMB hedef yüzde 5
      Amoro Robinson marjinal getiri
      Hatırladıklarım bunlar

Maliyeci olarak maliyede zorlandim aşırı detaydi

2018-2022 tahakkuk
      5 gün elektronik tebliğ
      KDV indirim yüzde 5
      -25 bütçe açık
      Yanlız 4 (hürriyet bağlayıcı)
      Reel faiz yüzde 25
      IMF sorusu D
      Gerçek vergi yükü
      Hazine dengesi emanet çıkar avans ekle
      Ucret yaptım bitane
      Klasik yaptım ama o soru çok karışıktı
      Yapısal yaklaşım
      Baumol
      Ricardo denklik
      Özel bütçeli kuruluşlar
      Yüzde 4 buldum bir soruyu
      110.000 maliyet sorusu(maliyede ne işi varsa bu sorunun)
      Fayda/maliyet yaptım ama yatırım karlılığı da olabilir

Genel olarak barajları geçen direk alınır kpssnin 2 tık üstü bir sinavdi.

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri

Günaydın sizle takip etmek güzeldi sınavı 🙂 diğer başlıklar bitmiş 🙂 gerçekten samimisiniz çoğunuz inşallah sizin adınıza olur.Benim adıma ise hayallerin başlangıcı veya sonu olabilir bakalım 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri

Arkadaşlar sınavla beraber 4 aya yakın oldu, iyi günler geçti kötü günler de oldu.İnsallah sonuç iyi olur, olumluda olsa olumsuz da olsa sevinclerede uzuntulerede ortak olucam.Uzmanlik için beklediğimi belirtmiştim hepiniz hakediyorsunuz çok güzel insanlarsiniz.Bazilarinizi tanıma firsatim oldu ve gayet hakedecek insanlar.Ama sabredelim yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik.Haftaya perşembe yani 29 u diye hep belirttim.Duyumdan ziyade soruşturma devam ettiğini kesindir.

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri

Sisteme sonuçlar kesin yüklendi bu sistemsel hata değil, güncelleme yapildi ve bitti ama bugün aciklinaklarini zannetmiyorum gelirse sürpriz olmaz.Kazanan herkese hayırlı olsun, beklicez artık mecbur.Sistemsel hata olsa hemen halledilirdi.Guncelleme çok zor bir iş değil bitirdiklerini varsayiyorum

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri

@ladybug hayır hemen yuklemeyebilir, anasayfayi güncellemesi duyurular kısmını mesela çok hızlı surer hani. 1 dakikada bile yapabilir ama web tabanina göre diğer sunucudan yaptığı işlemleri öngörmek çok zor değil.Sistemsel hata böyle basit bir şifre hatası olmaz daha iyi bilen arkadaşlar vardır dediğim gibi, ama inşallah bekledigimize değer

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri

İyi geceler herkese, bende uzman yard. için kazanan adaylardan biriyim.5 aya yakın süreç sınav dahil forumda sizlerle iyi vakit geçirdik.Şahsen hepinizi tanımasamda çoğunuz iyi niyetli insanlarsınız.Keşke herkes kazanabilseydi.Bu kpss banka sınavları gibi süreçler uzun ama ben yolun başında atandığım için ayrı mutluluk içersindeyim. Yaş olarak çoğunuz büyüktür benden, yalan yok 8 ay hergün düzenli ortalama 9.5 saat çalışmışım. Karşılığını aldığımı düşünüyorum. Çünkü teftişi bilerek yazmamıştım bu arada puanım (64) yaşım itibari ile eleneceğimi düşünüyordum teftişten.Daha aşağı basamaktan başlayarak yükselmek hedefimdi. Süreçten sakın yılmayın arkadaşlar. Çalışmayı külfet görmeyin birşeyler katıyor emin olun. Geçen sene mezun olmadan öncede Yds çalışıyordum imkansız diyordum ama şükür A seviye puanı elde ettim. Bu senede bu tür sınavlar ıcın yola cıkmıstım. Seneye inşallah süreci takip eden arkadaşlara yol gösterir kazananlar. İyi geceler forumda takipteyim hala 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018

Çok bekledik çok emek verdik belli olur bu hafta, uzulende olucak sevinen de , sonuç ne olursa olsun şimdiden tebrikler herkese

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri

Bianconeri tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Denizbank- Müfettiş Yard

Genel anlamıyla sınavı kolay mülakata kalmıştım kazanmıştım ama gitmedim, mülakatta ingilizce konuşmuştuk, maaş teklifide ortalama

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: Askerlik tecili için yüksek lisans

@sertcocuk hocam kesin olarak kağıtta 30 eylül skntı yok diyor ama tecil 16 haziranda bitiyor yani emin olmak istediğim yazın 30 eylüle kadar yl ye kayıt yaptırmam gerektiği değil mi

YÜKSEK LİSANS içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: Askerlik tecili için yüksek lisans

Merhabalar, 16 haziran 2019 tecil bitiyor yazıyor yani otomatik mezuniyetten 2 yıl sonrasına atmışlar.Ama askerlik kağıdında 30 eylüle kadar sakınca yoktur diyordu, yani haziran 16 dan sonra direk bakaya mı olucam? Yoksa 30 Eylüle kadar yl ye kayıt yaptırabilecek miyim sorunsuz? Sonucta celp dönemi kasım olucak mantıken eylüle kadar sürem olucak ama yinede emin olup ocak ayında baavuru yapmaktansa yazın bircok ilana basvurmak daha mantıklı? Sizce 16 haziranda tecilim bitince yl ye basvurabılecek miyim eylüle kadar?

YÜKSEK LİSANS içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı

Maliye 86 kapatır ysk ve ptt den sonra

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: TİKA UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI 2019

@sbf13 tahminim 86 kapatır

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı

Maliye kaçla kapatır

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı

Maliye yds li p20 kaça düşer

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: TİKA UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI 2019

Maliye 86 gelirmi yds var

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018

@bluephantom belgeler vs hallettim hocam başlama sürecini bekleyeceğim 2019 yılından itibaren net süreç hakkında bilgi verebilirim ancak, kurum gerçekten çok iyi hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri
    • RE: Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018

@yucuklu_sumurta hocam geldi yani lafinizi hatirlatayim dedim 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      Bianconeri