@kaimoğlan inonu universitesi var hocam
sertcocuk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
-
RE: 2018 YDS
@gozde476 more to read 1 ile baslayin sonra more to read 2 cozebilirsinz bi de yds cikmislari cozun gramer icin bi tane turkce kaynakta cozebilirsiniz.
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
@y-oguz90 calisin hocam bence kredi olayina bulasmayin geri odemesi cok yuksek boyutlarda olur
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@hegia-sophia hocam merhaba siralama ales say kpss p1 ya da gre gmate gore yapilacak, yds sadece baraj 70 puaniniz olsa yeter, yokdili ptt disinda kabul eden kurum olmadi o yuzden yds kabul edecklerdir sadece hukuk konusuna gelirsek bence calismalariniza baslayin sira gelebilir
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@hazirlanan 68.37 ile benim is yalan olmus
katilimci arkadaslara basarilar bi ihtimal baraji asagi cekerler eger 600 kisi dolmazsa ama sanmiyorum
-
RE: TCMB Araştırmacı Alım İlanı
@antimülakat bunda kpssnin giderek zorlasmasi da etkili olmus olabilir hocam
-
RE: PTT Uzman Yardımcılığı ANKET
@alageyik08 68.37 deyim hocam ben de benim ihtimalim zor gibi sanki ama size gelir bence esas sikinti sisteme ne dil puani yuklememiz ve yokdilin kabul edilmesi olacak
sertcocuk tarafından gönderilen son iletiler
-
@bianconeri 30 eylule kadar yuksek lisans bulmaniz lazim evet
-
Ama kis donemin de sansinizi deneyin bence tezli yuksek lisanslarda ales ve dil notunuz varsa,tezsize para vermeyin bosuna. Alaninizla ilgili master yaparsanz kpss ye de yardimci olur.
-
Basvurursunuz hocam 30 eylule kadar bi sikinti olmaz, 30 eylulden sonra bakaya olursunuz ama dikkat edin.
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@hazirlanan 68.37 ile benim is yalan olmus
katilimci arkadaslara basarilar bi ihtimal baraji asagi cekerler eger 600 kisi dolmazsa ama sanmiyorum
-
RE: PTT Uzman Yardımcılığı ANKET
@alageyik08 68.37 deyim hocam ben de benim ihtimalim zor gibi sanki ama size gelir bence esas sikinti sisteme ne dil puani yuklememiz ve yokdilin kabul edilmesi olacak
-
RE: PTT 2018/1 Sınav Sonuçları Açıklandı
68.57 uzman yardimciligi icin yeter mi arkadaslar
-
RE: PTT 2018/1 Sınav Sonuçları Açıklandı
@hoffafd yeni kimlikle girdiyseniz ordan yeni kimligi secip sadece seri noyu yazacaksiniz