arkadaşlar çok abartıyorsunuz. haftaya 40 gün olacak eğer bir eylem yapılacaksa 40 gün geçtikten sonra yapılmalı.
hazirlanan
@hazirlanan
hazirlanan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanıKPSS A içinde yayımlandı
-
Gecen sene katilim mulakati genel mudurlukteydi ve calisan kadin sayisi fazlaydi. Basi acik olan kadin sayisi daha fazlaydi o yuzden arkadaslarimiz korkmasin basi acik veya kapali ayrimi yaptiklarini sanmiyorum.
-
RE: Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi YardımcıılığıKPSS A içinde yayımlandı
@Duryy gmail'ime insan kiymetlerinden mail geldi
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)KPSS A içinde yayımlandı
Gunaydin arkadaslar mesaiye baslayalim hala foruma gelmemis olanlariniz var daha dikkatli olalim lutfen

-
Arkadaslar kimse moral bozmasin eger bir sinavda ingilzice kismi varsa o sinavin kapatma puani 72 civari oluyor.gecen sene katikim oyle kapatti bu sene de aynisi olacaktir
-
Mulakat tarihleri liste halinde aciklaniyor eger oyle bir sey varsa mulakat listesindeki isimlerin profillerini bulup bakmak lazim

-
RE: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı SınavıDİĞER içinde yayımlandı
hepinize katılıyorum arkadaşlar, ben 21inde girdim 7-10 gün içinde açıklanacak dendi artık beklemedeyiz hakkımızda hayırlısı
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/GenelSINAVLAR içinde yayımlandı
tek korkum 200 kişiyi doldurmamaları inşallah öyle bir şey yapmazlar
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)KPSS A içinde yayımlandı
72 istanbul ziraat katilim mulakata hak kazanmisim arkadaslar. Herkes icin hayirlisi olsun. Ilk defa bi bankanin sinavinda mulakata girmeye hak kazandim bu arada benim icin ilk deneyim olacak.
-
hocam zaten basel kriterine göre sermaye yeterliliği şu an %12 ve bunun altında olan banka yoktur o yüzden temettü alamamaları söz konusu olmaz.
hazirlanan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
arkadaslar uzman yardımcısı maasını bılen var mı? internette arastırdım bulamadım
-
İzmir için sordum daha başlamadı yanıtını aldım. başka izmir için soran varsa bilgilendirebilir mi acaba ?
-
@uengineer daha belgeleri emniyete göndermemişlerdi hocam önce ne zaman göndereceklerini öğrenmemiz lazım ki sonuçlansın

-
@öğrenci o yüzden sordum zaten hocam, insanın aklına bilinçli bir şekilde sürecin yavaşlatılması geliyor.
-
60 iş günü emniyete gittikten sonra mı başlıyor arkadaşlar? eğer öyleyse belgeleri emniyete geç ulaştırıp bu süreyi çok kolay bir şekilde uzatabilirler
-
ben de mühendisler ve gişe'nin gvs ve işe başlama tarihlerine bakarak en geç 2 ay içinde işe başlamamız için engel kalmayacağını düşünüyorum. ama önemli olan çalışma şartları,özlük hakları 2 aya belirlenir mi o var.
-
vallahi ben de rahat değilim bu belirsizlikten inşallah bir sıkıntı çıkarmazlar ama zaman geçtikçe de insanın içine kuşku düşüyor
-
@arte ankara hocam. belki genel müdürlük olmayabilirmiş ama yine de ankara da olacak
-
@bayke inşallah hocam yoksa dediğiniz gibi olur kesinlikle
-
hocam orda mimar ve mühendis 6237tl gibi bir rakamdı uzman ona eşit olursa ortalama maaş 4300 oluyor inşallah denetci yardımcısı gibi olur yoksa sıkıntı