Herkes için hayırlı olsun arkadaşlar.. Çok şükür bu süreçte tamamlandı.
uengineer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Akademik Personel Alımı
Medeniyet Üniversitesi (9 kişi), Kültür Üniversitesi (25 kişi), Bilgi Üniversitesi (2 kişi), Maltepe Üniversitesi (3 kişi) , Başkent Üniversitesi (79 kişi), Kapadokya Üniversitesi (16 kişi) akademik personel alımı yapmakta, ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@alexandro hocam çalışma şartları nasıldır bu konuda bilginiz var mı ?
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@antimülakat öyle yapalım haklısınız hocam saolun
-
Belgeleri teslim ettikten sonra bi imza atan veya evrak alan oldu mu arkadaşlar ? neye göre bilecekler bizim teslim ettiğimizi
-
RE: PTT Mühendis
@thebutcher anladım bende elektrik müh yim, tam hatırlamadığım sorularda var ama sanırım 77- 81 arasında bi puan olcak. pek umut yok yani
-
@tostsos ben bugün konuştum ik ile net bir şey söylemiyorlar. Soruşturması biteni belgeleri bize geldikçe başlatacağız dediler...
-
@evandro malesef öyle çok az kişi bakıyor forumlara. burda da üç beş kişi anca vardır sanırım..
-
@beyhude bence malesef martın ortasına kadar devam eder hocam..
-
@ymerecak, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Bi de sonuçları kişisel sayfa da öğreneceksnz demişler ptt ik dan. Liste olmaz denmiş. Ne kadar şeffaf olur sizce?
ülkede şeffaf olan herhangi birşey var mı ki zaten...
uengineer tarafından gönderilen son iletiler
-
KPSS 2020 LİSANS HATALI SORULAR
Sınavda çember sorusunda çap bilgisi bende yer almıyordu. başka sorularda da sıkıntı yaşayanlar olduğu söyleniyor. sizlerde var mı böyle bi durum ??
-
@alexandro hocam çalışma şartları nasıldır bu konuda bilginiz var mı ?
-
Bakanlıklarda çalışan Merkez Kariyer Uzmanların maaş ve çalışma şartları nasıldır bilen var mı ? Aldıkları makam görev vb tazminatlar nasıldır ?
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Maaşlar konusunda net bilgisi olan var mı ?
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
2020 ocak net maaş ne kadar bilen var mı ?
-
@gölkentli anladım hocam tşk ederim bilgi için.
-
@gölkentli nasıl yani uzman yardımcılığı haricindeki kadrolar başlamış mı göreve hocam ?
-
@kuşçubaşı-eşref Bi öğrenebilsek onu işte ne güzel olacak.. İk her seferinde az kaldı ama zaman belirtemiyoruz diyor malesef..
-
@bluephantom hocam bende mühendislikten kazandım ve aynen dediğiniz gibi herkes bekliyor. Şu an için kimseye tebligat arama vs. yapılmamış sanırım. ayrıca ik dan, mimar mühendis avukat gibi kadrolarla uzman yardımcılığının bi alakası yok dediler. soruşturma bitip kurulun onayından geçince atancaksınız dediler. Ancak bence böyle birşey yok. Bütün kadroları aynı anda yapacaklar.. Yani en azından öyle görünüyor şimdilik...