TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. gölkentli
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 3
    • İleti 148
    • En İyi 31
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gölkentli

@gölkentli

42
    İtibar
    1435
    Profil Görüntülemeleri
    148
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gölkentli Takip etme Takip Et

gölkentli tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: YSK seçim müdürü alımı 2018

@tunc "
      Eğer desen: "Birçok defa dua ediyoruz, kabul olmuyor. Halbuki âyet umumîdir, her duaya cevab var ifade ediyor."
      Elcevab: Cevab vermek ayrıdır, kabul etmek ayrıdır. Her dua için cevab vermek var; fakat kabul etmek, hem ayn-ı matlubu vermek Cenab-ı Hakk'ın hikmetine tâbi'dir. Meselâ: Hasta bir çocuk çağırır: "Yâ Hekim! Bana bak." Hekim: "Lebbeyk" der.. "Ne istersin?" cevab verir. Çocuk: "Şu ilâcı ver bana" der. Hekim ise; ya aynen istediğini verir, yahut onun maslahatına binaen ondan daha iyisini verir, yahut hastalığına zarar olduğunu bilir, hiç vermez. İşte Cenab-ı Hak, Hakîm-i Mutlak hazır, nâzır olduğu için, abdin duasına cevab verir. Vahşet ve kimsesizlik dehşetini, huzuruyla ve cevabıyla ünsiyete çevirir. Fakat insanın hevaperestane ve heveskârane tahakkümüyle değil, belki hikmet-i Rabbaniyenin iktizasıyla ya matlubunu veya daha evlâsını verir veya hiç vermez."
      Sözler

buradaki manayı anlamak lazım şayet hayırlısa senin için yaptığın dua gerçek olur

KPSS B içinde yayımlandı
      G
      gölkentli
    • RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel

arkadaşlar genel bi WhatsApp grubu kurulmuş yani tüm mülakata gireceklerin olduğu sadece iibf uzman yardımcılığı değil ordan sormuştum Yalçın Sakara yani simdilik az cok görev tanımı şu şekilde aktarıyorum mesajı :

Katılım bankası ℅10 luk iş dilimi arkadaşlar genel olarak uzman arkadaşlar genel müdürlük bünyesinde görev alacak olup denetim, kontrol veya iyileştirirme aşamalarında görev alacak. Net görev tanımını ilerleyen günlerde yazacağım

SINAVLAR içinde yayımlandı
      G
      gölkentli
    • RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

@giallorosso ben 88 le başvurdum Isletme mezunuyum ingilzcem de iyi yds 76 küsür, muhtemelen puanim yetmeyecek umarım sizin durumdakiler de verebilir o dersleri de kadrolar heba olmaz, hakkımızda hayırlısı

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      gölkentli

@üretici-rantı benim de olumlu 82 küsür ile çok şükür, darısı henüz yerlesemeyenlerin başına inşallah, Hocam askerlik sorun olmuyor kabul ederler

G
      gölkentli
    • RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı

@öğrenci özelleştirilmez dedi. öyle bi ihtimal olsa bile petrol kısmı ozellesemez dedi ırakla olan anlaşma öyleymiş devlet eliyle almaları gerekiyormuş ama çok zor ihtimal dedi o p3 ten girmiş bana ordan sordular ayrıca bi kaç iktisat sorusu sormuşlar size ne sorarlar bilmiyorum malum farklı puan türleriyle aldılar bu sene. ayrıca 3 yil sonra tez burda da varmış yazıp uzman olunuyor eğer iyi çalışırsan 5 yıl sonra müdür olabilirsin hatta 10 yıl minimum gerekir daire başkanlığına kadar önün açık dedi

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      gölkentli

Merhaba Arkadaşlar, aradım dün ik'yı her zamanki gibi pek bi bilgi vermediler. bizimle ilgili yönetmelik ne zaman belli olur dedim; onunla ilgili çalışmalar devam ediyor, net bi tarih veremiyoruz takipte kalın dedi. Yönetmelik yayınlanmadan alımlar olur mu dedim en azından ona göre rahatsız etsek sizi de 🙂 biz de bilemiyoruz dedi ona yönetim kurulu karar verecek dedi. peki o gün belgeleri teslim ederken bana ihtiyaç dahilinde kısım kısım soruşturmalar bittikçe alımlara başlarız demiştiniz o şekilde mi olacak yoksa topluca mi işe başlayacağız dedim o mesele de yönetim kurulunun takdirinde dedi güvenlik soruşturması biten var mı dedim onunla ilgili bilgi veremiyoruz dedi evet deseydi acaba kurul bitenleri onaylamak için toplandı mi onu soracaktım ama ses tonundan sorularimla bunaltigimi hissedince uzatmak istemedim. vel hasılı kelam ne sorduysam sorayim tatmin edici bi cevap alamadim.
      Şu ana kadar ik ile ilgili izlenimim şu yönde, onlar meseleyi pek bilmiyor ve her seferinde farklı kişi telefona cevap veriyor o yüzden farklı şeyler söylerikleri de oldu hatta bazen aksi yönde bile bilgi verdiler birbiriyle çelişen.
      yakın bi zamanda hayırlısıyla başlarız umarım.

G
      gölkentli
    • RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@vamos dostum 70 doğrum var ama 25 yanlışım var 63 küsür puan

DİĞER içinde yayımlandı
      G
      gölkentli
    • RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

@akademili sorun yok hocam ama anlayasiniz icin tesekkurler. ben gayret edip şansını denemek isteyenleri anlıyorum tabi ki en doğal hakları başvurmaları, denemeleri ama şu başvurup da sınava girmeyenlere uyuz oluyorum 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      gölkentli

arkadaşlar bence Mart yerel seçimleri için bekletiyorlar bizi. Mart bulur sonuçların açıklanması. ben de o kısmını merak ediyorum acaba uzmanlar top yekün mu ise alınacak yoksa sırasıyla mi ?? şayet sırayla olursa 100 den sonra alınacaklar 2020 bile bulur ptt nin bu tempoyla bu gidişle ölme eşeğim ölme bence 2023 100 bin istihdam yalan olur

G
      gölkentli
    • RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

@iibf teşekkür ederim öyleymiş

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      G
      gölkentli

gölkentli tarafından gönderilen son iletiler

• RE: TİKA Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

arkadaşlar daha önce mülakata giren veya girmiş biriyle görüşen oldu mu? Alan bilgisi soruları yalnızca mezun olduğu bölümle ilgili mi soruluyor acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      gölkentli
    • Arkadaş daha önce mülakata giren veya girmiş birisineden bilgi alan var mı? Alan soruları herkese sadece bölümü ilgili mi soruluyor acaba?

Re: TİKA Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A içinde yayımlandı arkadaş daha önce mülakata giren
      G
      gölkentli

merhaba Arkadaşlar ben bugün başladım bu ilk 100 2. 100 muhabetI var doğru ama bu 2 grubu içinde sadece genel uzman yardımcıları yok tercüman, avukat da var o yüzden genel 200 icinde olupta henüz tebligat almayan varsa evham yapmasın(bu arada ben ilk grup olarak tebliğ aldım ama 2. grupla başlıyorum)

G
      gölkentli

@theserpent teşekkür ederim evet başlayanlar burdan gelişme olunca paylaşırlarsa çok makbule geçer.

G
      gölkentli

@theserpent inşallah dediğiniz gibi erken gelir tebligatlar. hani atamalar neye göre olacak kimi neye gore departmanlara atayacaklar onu sorabilirsiniz. gerçi hayırlısı ile başlasak sorarız sorularımızı

G
      gölkentli

@theserpent hocam 2 guruba ayırdıkları kesin mi ? belki 2. grup cok geç basliyacak 28 Aralık 2019 a kadar ruhsat var zaten umarım geç baslamaz 2. grub ben de henüz tebligat almadım.

G
      gölkentli

@bluephantom ik ile iletişime geçipte feragat eden varsa yedeklere tebligat gitmiştir yoksa gitmemiştir ki bence gitmedi hem yedek sayısı 30 u geçmiyordur.

G
      gölkentli

@jackov anladım dediğiniz gibi de olabilir hocam teşekkürler.

G
      gölkentli

@jackov hocam siz Isletme veya insan kaynakları ylisans mezunu musunuz neye göre eğitim birimine aramışlar sizi bi de hali hazırda bi kamu kurumda çalışıyor musunuz eğer puana göre cagirmadisalar belki siz kamudasiniz diye gvs taraması olmadi

G
      gölkentli

kimi neye göre atıyorlar departmanlara mezuniyete göre mi ?

G
      gölkentli