TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. GialloRosso
    G
    • Takip Edilenler 10
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 62
    • En İyi 19
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 1

GialloRosso

@GialloRosso

45
    İtibar
    915
    Profil Görüntülemeleri
    62
    Takipçiler
    10
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

GialloRosso Takip etme Takip Et
    Rekabet Kurumu

GialloRosso tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

R ekabet ismi amma başka yok rekabet edecek kurum onunla
      E n sevdiği idare ceza tam 100 milyon lira
      K lasik sınav tamam da ingiliççe ne alaka
      A h bir umut kazanmak seni ne muazzam bişey ola
      B eterin beteri var 89 puanlılar bekliyor umutla
      E h gelmezse gideriz biz yine Guya
      T orpilsiz giricem vallahi bu sınava

ulan can sıkıntısından yazdığım şeye bak. tabiki 14 kişi içine giremem akrostiş yazanı almıyor kurum sınavda şuan işletme çalışanı alıyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso
    • RE: ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018

Belgeleri hazırlarken 7 tane vesikalığım gitti. Denetçi olayım derken resim yapıştırırken balici oluyordum.

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso
    • RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019

@rootofallevil reis ben sana diyorum bak bu kurumlara başvurmak kpss derece yapmaktan zor. Kırtasiyeci kötü bakıyor artık kızına yürüdüğümü sandı geçen neden sonuç belgeni çıkartıyorsun sürekli anladık derece yaptın diyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso
    • RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018

92.94 P48 puanı 70 sıralama ile başvurup gitmeyeceğim ilan aynı rekabet kurumu gibi. Bu üst kurullar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. 10 kişi 14 kişi nedir resmen ilk 500 ü birbirine kırdırıyorlar. Banane ulan bilişim suçlarından bilmem ne müfredatından. Umarım başvuranların çoğu gitmez kadro boş kalır. Biz nerde yanlış yapıyoruz beyler diyip sorgularlar kendilerini.

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso
    • RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı

Yarın mülakata girecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Mülakattan çıktıktan sonra ne sorduklarını buraya yazarlarsa çok seviniriz 16 sında girecekler olarak 😊

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

Benim aklıma mevzuat diyince anayasa, belediye kanunu geliyor. iş sözleşmesi kanunu beni aşar Çarşamba iktisattan giriyorum açtım kollarımı friksiyonel işsizlik sorusu bekliyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso
    • RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Yüksek net yapan kişilerin olması gayet normal bunu kaymakamlık sınavında tecrübe edindik. Herkesin hakkında hayırlısı olur umarım ama benim de şahsi görüşüm 81 doğru ile kapatacağı...

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso
    • RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

2017 de kpss den 77 aldım ankaraya kadar gidip sınava girmedim. Bu sene derece geldi gittim boyumun ölçüsünü aldım. Kpss müfredatı yetersiz kalıyor. mahalli idareler idari teşkilat demokratikleşme yapan götürür. seneye tekrar gireceğim bu sene 67 doğru 30 yanlış yaptım. tahminim 75 netle kapatır. böyle devam edersem inşallah 2025 gibi mülakata kalırım 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

Şu sınavlara başvuru yapabilmek KPSS'yi kazanmaktan daha zor...

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso
    • RE: Komiser yardımcısı alımı 2018

Geçen sene mülakatta elenmiş (2000 kişi alıyorlarda 2600. oldum) biri olarak tecrübelerimi anlatayım.
      İlk önce saatiniz gelmeden önce orda olun kapıda sizi sıraya dizip elektronik ne kadar eşya varsa alacaklar emanete ve başınıza bir memur verip sizi amfi gibi bir yerde belge hazırlamaya götürecekler. emanet verirken cüzdanınızı vermeyin geçen sene çoğu arkadaş cüzdanını verdi sabah 8 de başlayan süreç gece 11 de bitince çok ucuz olan kantinden 1 şişe su alamayan bile oldu. yanınıza en kötü bi 10 lira bulundurun kağıt. neyse belge hazırlamaya giriyorsunuz burda ne kadar hızlı hazırlayıp teslim ederseniz spor mülakat fiziki kontrolde daha önde olursunuz yoksa sıra bekleniyor baya. belgeleri hazırlayınca sağlık testine giriyorsunuz boy kilo renk körlüğü testinde bazı sayfalar boş sakın kafanızdan rakam uydurmayın 🙂 boy kilo konusunda çok iyi olsalarda geçen sene gözümün önünde çock 2 santimden elendi. eğer vke fazla veya eksik olan boyu sınırda olan varsa bir kez daha düşünsün. birde boyumu 1.79 biliyordum 1.77 çıktı 1 2 santim az çıkarıyor makine ona göre hesaplarınızı yapın. neyse ondan sonra parkura gittik parkur zemini çok iyiydi spor hocası falan gayet iyi insanlar bi kaç dk hatta aletleri denememize bile izin verdiler. sporu 44 saniyede yaptım en son kan ter içinde yaktım bi cuğara giydim takımları mülakat bekliyorum saat 12 grubuyla alındım mülakata kaldığımda saat 4 olmuştu. bekleme salonu var bi gittik ben bu kadar takım elbiseli adamı hiç bir arada görmemiştim. geçen senenin ilk grubu biz olduğumuz için daha sabah grubu mülakata girmemişti. orda bi kaç kişiyle tanıştık konuştuk ama çok yavaş işliyordu ben mülakata girdiğimde saat 11.35 gibiydi. bizi rahatlatan bizde 1 önceki dönem komiser yarımcısı çocuklar akşam yanımıza geldi bize destek oldu ailemizi aradık geç çıkıcaz diye saolsunlar hepsine başarılar diliyorum. derken mülakata girdim. işte selam veriyorsun kendini tanıtıyorsun orda bi muhabbet ettik onu anlatmayım kayseride okuduğum için beni biraz zorladı komisyon üyeleri sonra bir kart çektim bütçe ile ilgili bir soru geldi cevapladım çıktım. saat 1 de ki otobüse yetiştim. komisyon bizimki iyiydi ama yanda bir emniyet müdürü gelene gidene bağırıyordu. sakin kalın asla taviz vermeyin orda ben girene kadar rahattım girdikten sonra istemsiz bir titreme soğuk ter herkeste oluyor koskoca emniyet müdürleri 1. 2. sınıf karşında.... herkes için hayırlısı geçen sene 40 gün gibi bi süreçte açıklanmıştı bu sene umarım o kadar uzamaz.

POMEM içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

GialloRosso tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Yüksek net yapan kişilerin olması gayet normal bunu kaymakamlık sınavında tecrübe edindik. Herkesin hakkında hayırlısı olur umarım ama benim de şahsi görüşüm 81 doğru ile kapatacağı...

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

Kesin liste açıklandı herkes için hayırlı olsun. Kazanan arkadaşlar isterlerse numaralarını özelden atsınlar wp grubu kuralım.

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

@iktisat2009 İçişleri bakanlığı kesin listeyi açıklayınca feragat edeceğim kardeşim iktisat listesinden bir kişi daha inşallah hayallerine kavuşur.

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso
    • RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı

İktisat ve maliye soruları çok kaliteliydi. Aslında hatırlıyorsak buraya yazsak diğer sınavlarda işimize yarar mülakat sorusu gibi olanlarda vardı.

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

Bugün gördüm 19 nisana kadar giriş belgenizi sınava gireceğiniz yerden alın diyor. İstanbul’dan geleceğim sınav günü Ankara’da olucam nasipse. Sınava girememe durumu olur mu ?

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

Arkadaşlar başvuru formunda sağlık durumu ve sabıka kaydı ile ilgili Kışıma hayır mı diyoruz evet mi çünkü beyanımız şeklinde yazılmış ben anlamadım.

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

Arkadaşlar Başvuru Formunun çıktısını alıp elle doldurduktan sonra mı Fotoğraf yapıştırıyoruz ?

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

Baktım özgeçmişe yazdıklarım ve söylediklerim tutmuyor. İKtisata aşığım dedim sayın genel müdür kalktı gitti. Bırakın mevzuatı falan özgeçmişe ne yazdığınızı hatırlayın.

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

Benim aklıma mevzuat diyince anayasa, belediye kanunu geliyor. iş sözleşmesi kanunu beni aşar Çarşamba iktisattan giriyorum açtım kollarımı friksiyonel işsizlik sorusu bekliyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso

İktisatta mülakattayım 11 kişi kalsak o 1 kişi ben olacakmışım gibi geliyor 🙂 Herkes için hAyırlısı olsun. İçişleri kontrolör mülakatına da girdim sizce ikisinden hangisi ?

KPSS A içinde yayımlandı
      G
      GialloRosso