TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@mrs-msd herhangi bir liste, sonuç vs açıklanacaksa en güzel zamanlar cuma mesai bitimidir
-
Bu saatten sonra yazılı sınav daveti alsam da katılmam muhtemelen. Sınavda başarılı olmak için TCMB haricinde kullanılma ihtimali düşük olan zibilyon tane konu çalışılması lazım. Şurada sınava kalmış 2 hafta. Gerçekten tok açın halinden anlamazmış dedikleri çok doğru. Ne olurdu sanki 1 ay öncesinden açıklansa da, insanlar ona göre hedef koyup bir çalışma disiplini belirleseler. Ya da sınav tarihini katılımcıları belirledikten 1 ay sonrasına ilan et. Ama memleketteki işgücü piyasasında arz-talep dengesizliği bu boyutta olduğu sürece, alım yapan firma ve kurumların pek de umrunda olmayacak bu detaylar. Ne de olsa bu işe çok ihtiyacı olan insanların bir kısmı sınava katılıp katılamayacaklarını bilmeseler dahi, tüm emeğini koyup sınav konularına çalışacaklar...
-
17.30 dan sonra kontrol edin arkadaşlar
-
@ichbin1berliner Duyum mu var
-
@arthaslaurenn 6. his:p
-
@ichbin1berliner Durduk yere heyecanlandırdın adamı ya
-
@evandro mesai de bitti cuma da bitti ama sanırım ortada sonuç yok
-
@mrs-msd Merkez kadroda mesai 6 da bitiyor daha 23 dk var
-
@arthaslaurenn Tam 6'da açıklanırsa da ne diyeyim onların vicdansızlığı
-
@mrs-msd Açıklasın ve olsun da gerisi boş
-
@arthaslaurenn İnşallah siz kaçıncı gruptunuz?
-
@mrs-msd şöyle söyleyim kodu ayarlayıp saat 20.00'da açıkla bile diyebilir
-
@mrs-msd 2 inş
-
@mrs-msd siz kaçıncı grup hocam
-
@evandro Mail falan gelir diye umuyorum o zaman
-
@mrs-msd Hadi iyisin sınava giriyorsun tarzı mı Sanmam ama
-
@ichbin1berliner 4.grup. sanırım tek başıma gireceğim
-
@mrs-msd ne hoş:)
-
@arthaslaurenn Yani en azından sınava katılabilirsiniz tarzında bir kibarlık yapabilirler
-
@ichbin1berliner O kadar siteye baktım ama hukuktan giren görmedim, beğenmiyorlar galiba merkez bankasını