TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
düzenlenmiştir.
-
Merkez bankasi icin whatsapp grubuna ulaşmak isteyenler bana özelden yazabilirler.
-
@aeu032 hocam forum üzerinden bilgi paylaşımı sağlanmasından daha mı etkili olur sizce whatsapp grubundan yazışmak?
-
@temat bende temat üstadıma katılıyorum. Paylaşımlarıma burdan devam edeceğim.
-
Bilgi paylaşımına burada devam edelim hocam, gelecek nesillerde faydalanırlar hem
-
İktisatta çok puan kırmamışlar ancak para bankada baya kırmışlar beklediğimin çok altında geldi. 50 üzeri alan arkadaşlar para bankayı nerden çalıştı acaba bilgilendirirseniz sevinirim
-
@Temat @bagclarburokrati @orkaraosman üstadlara katılıyorum. Paylaşımlara buradan devam edelim.
-
@temat Sorulan sorulara daha kisa surede cevap verilir iletisim kolay olur diye dusunmustum ama karar sizin tabi
-
@fg94 mishkin
-
@benbernanke üstadımın tavsiyesinin yanında acikders org sitesinde "para teorisi ve politikası" notları var Hacettepe hocasının, para sınavındaki çoğu soruların cevapları vardı orada,
-
@temat buarada o da mishkin'i kaynak olarak kullanıyor, ama daha yalın anlatımı var
-
Kişilik testleri gönderildi. Kullanıcı adı üstünden kaç kişi kaldığına dair çıkarım yapılabilir. Ya isim alfabesi, ya soyisim alfabesi veyahut puan sırası ya da puan sırasının tersi kullanılıyor. Mbuy.. Kaç yazıyorsa
-
@mopy-dick soyisme göre sıralamışlar hocam.
-
@bagclarburokrati hocam bana da gruplar arası soyadı sıralaması yapmışlar gibi geldi. keşke liste yayımlansaydı rahatça kişi sayısını öğrenebilseydik
-
Arkadaşlar merhaba, mülakat tarihleri ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı?
-
Merhabalar, ben 1. Gruptan sınavı kazandım. Aday numaram 0041 bu neyi ifade etmektedir? 2. Olarak mülakata geçmiş yıllarda katılan var mı acaba süre ve nasıl geçtiği hakkında bilgi verebilecek olan biri ? Herkese şimdiden iyi şanslar.
-
@mrsaydn ben katıldım, yaklaşık 2 sene önceydi. Şu anki merkez bankası başkanı murat çetinkaya dahil 3 kişilik bir ekip yarım saat süren bir mülakat yaptı. Tamamıyla adayı tanımaya yönelik bir çalışmaydı herhangi bir bilgi ölçme çabası yoktu.
-
@hgrotius çok teşekkür ederim cevap için. Sorular güncel miydi acaba?
-
@mrsaydn soru olarak sadece üniversite okurken nerede kaldın? Neler yaptın? Hangi sertifikaların var? Hangi kurslara gittin gibi sorular soruldu bir de İstanbul'a taşınırsa çalışmak isteyip istememe konuşuldu.
-
@hgrotius mülakat ingilizce miydi?