2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@hevidar anlıyorum kardeşim sabır diliyorum, o süreçlerden geçen birisi olarak ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum, Allah yardımcınız olsun.
Saolun hocam allah razi olsun.
-
Yarın mesai saati bitimine kadar nispeten heyecanlı bir bekleyiş olacak gibi görünüyor
-
@Antimülakat yani yarın da açıklanabilir martta da açıklanabilir diyebiliyor musunuz hocam?
-
@superman ben sonuçların Şubat içerisinde geleceğini düşünüyorum ama atama onayı muhabbetinden önce ikinci bir güvenlik soruşturması olabilir onu demek istedim
-
@Antimülakat anladım hocam. İnşallah gelir. Uzadı artık. Teşekkürler cevap için. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
-
@superman sürekli sormak olmuyor ama ayın 15 geçsin gelmezse nerede kaldı diye yine sorarız ondan endişeniz olmasın, gümrükte habersiz kalmayız inşallah.
-
@Antimülakat allah razı olsun valla hocam işiniz gücünüz arasında koşturmak herkes yapmaz herkes ilgilenmez.. Selamlar olsun
-
@Antimülakat hocam güvenlik tahkikatı 3 birim tarafından sorgulanıyormuş tekrardan yeni bir tahkikat isteneceğini sanmıyorum geçmiş yılları bilmem ama inciğine kadar herkes inceleniyor.
-
Bugün bakanlar kurulu toplantısı ve tobb toplantısı vardı bakanımızın oralarda görevi vardı tabiki yarından itibaren açıklanma ihtimali daha kuvvetli mi sonuçta imzaya kalmış durumda yoksa referandum tarihi netleşmesini bekliyor olabiler mi hangi ihtimal daha kuvvetli hocalarım?
-
@texsas12 bence referandumla bağdaştırmazlar bu durumu sonuçta yeni ilan değil inşallah açıklanır artık bir an önce
-
@binnur süre uzadıkça ihtimaller de belirmekte ister istemez hocam gönül ister en geç bu cumaya kadar netleşmesi yönünde
-
@texsas12 inşallah
-
En az 15 20 gün daha açıklanmayacak diyorlar sağlam bilgi diyorlar böylemi gerçekten
-
@burcin_oz kaynak kim ?
-
Başka forumdan görmüştür
-
@Antimülakat başka forumlarda senden konuşuluyor antimülakat sonuçlar hazır bakanın önüne gelmiş demiştiniz bi baher yok mu diye söylenenler var yok mu bi haber beaa:d
-
@Antimülakat hocam var mi yeni bi duyumunuz beklemedeyiz
-
@texsas12 başka forumda paylaşmış biri sağlam bilgi diye ısrarcı baya.. Burdada listeler hazır bakan bekleniyor gibi birşey denmişti bir ses varmı acaba
-
@burcin_oz ayın 15'ine kadar bekleyip bir ses çıkmazsa eğer @Antimülakat kardeşimiz tekrardan haber almaya çalışacak en sağlam bilgi şuan buradan sağlayacağımız bilgidir kanaatimce.. Ve her ne kadar alakası yok gibi gözükse de bence referandum tarihinin netleşmesi bekleniyor ..6 gün evvel cb'a geldi değişiklik en fazla 9 günü kalıyor zaten ..referandum tarihi netleşince bence bütün kurumlarda işler hızlı tutulur
-
Artık açıklanması gerekiyor alt tarafı memur alımı bu nedir yahu her işimizi buna bağladık el kol bağlı oturuyoruz kazanacaksak pttye başvurmam yani ama niye başkasının hakkına gireim