GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@muhalba şu an yat uyu, takıl kafana göre kardesim su an yapman gereken bir şey yok
-
@biriibfli eyvallah hocam
-
BUGÜN (SALI) ÖĞLEN SAAT 12 DE ETKİNLİĞE DEVAM EDİLECEKTİR, KATILIMIN SAĞLANMASINI RİCA EDERİM.
hazır ileti sadece kopyala yapıştır yapacaksınız yahu hadi
#GuyDguyAçıklansın
1.Devlet Gelir uzm ve Gelir uzm yrd sınav sonucu hala açıklanmadı
2.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti hala belli olmadı
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanlıgı @huseyinkarakum -
Rüyama girdi İst 75 ile kapatıyordu
-
bende bugünetkinlik için twitter hesabı açıyorum hadi duyarlı olalım arkadaşlar
-
@can-mavi, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
BUGÜN (SALI) ÖĞLEN SAAT 12 DE ETKİNLİĞE DEVAM EDİLECEKTİR, KATILIMIN SAĞLANMASINI RİCA EDERİM.
hazır ileti sadece kopyala yapıştır yapacaksınız yahu hadi
#GuyDguyAçıklansın
2.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti hala belli olmadı
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanlıgı @huseyinkarakumGuyDguyAçıklansın
@RT_Erdogan @fuatoktay06 @hasandogan @ikalin1 @ziyaselcuk
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanlıgı @huseyinkarakumTwitleri bu şekilde atalım arkadaşlar
-
https://mobile.twitter.com/NureddinNebati/status/1039412197926096898
Bakan yardımcısının tweetinin altına yorum yapalım arkadaşlar
-
Personel daire başkanı Mustafa Çolak
0312 415 38 77
Arayan oldumu ?
Bu numarayımı arasak ?
-
Kaç gündür etkinlik deniliyor sanki atanmak isteyen 200-300 kişi , anlamış değilim kendi aramızda birlik olamıyoruz başkalarının bizi duymaması gayet doğal değil mi ?
-
Bende artik burayi ve twiitter taglarini takip edip katilmayacagim,ciddi derecede psikolojim etkileniyor,ve katilim olmayinca sinir katsayilarim artiyor zaten 4 yildir psikoloji adina bir sey kalmadi,artik duyum arama etkinlik vs uzak dursam iyi olacak,hatta aciklansin birkac gun sonra haberim olsun o kadar yoruldum,herkesin emegine saglik,insallah herkes istedigi yerde olur,hakkinizi helal edin hos kalin
-
@duyguuu37 duygularıma tercüman olmuşsun bende aynen böyle düşünüyorum bakmayın 200 300 twit olduğuna gerçekten katılıp destek verenler bir twit atmıyor defalarca atıyor bekleyen binlerce kişiyiz sesini duyurmaya çalışan çok az fazlası bırak uğraşsınlar olursa bizde ekmeğini yeriz diyenler bir araya gelsek herkes elini taşın altına koysa en azından bi açıklama yapmalarına sebep olabilirdik duygu arkadaşıma bende katılıyorum bu saatten sonra ne olursa olsun .
-
Benim sadece 2018 puanım var. Ancak 2 gündür katılıyorum etkinliğe. Sanki guy dguy sınavlarına girenler yazmıyor gibi hissetmeye başladım.
-
@muhalba hissettimi fazla çünkü yazmıyorlar.
-
@mylord Al birini vur ötekine...haklisin
-
demekki sınav kimsenin umrunda değil.burda 20- 30 kişinin uğraşmasıylada olmuyor bu iş . dguy sayfasındada yazım ben kabuğuma çekiliyorum artık . elbet açıklnacak sınavlar
-
@muhalba merhaba. Bence o puanin yokmuş gibi düşünerek çalismaya hemen başlamalisin. Ne zaman ne olacaği belli olmuyor. Ilan beklemek en buyuk hata. Yerindr olsam. Eksik olduğum yerleri calisirdim. Yada kaymakamlik hakimlik calisirdim veya mufettislik formatinda yazili usule uygun calisirdim. Burada hepimizin sureçlerin yorduğu kişileriz. Sanirim sen yolun başindasin. Ne kadar çok çalisirsan o kadar çabuk olur unutma. 80 üstü basarili oldum demek degildir. Sakin aldanma hep yaparim sanma. Çalis ki acilan ilk sinavdan ciktiginda 100 yaptim diyerek icin rahat yoluna devam et. Firsatin varken çok calis. Nacizane tavsiyem.. saygilarimla
-
Hadi dguy geçtim de guy niye açıklanmıyor
-
Hergün gib arıyorum hep aynı şeyleri söylüyor bide ders çalışmayı ihmal etme diyor
-
@seyhan Hocam bunu aradnzmi hic 4153877
Mustafa Çolak bask yard ve personel daire baskani -
@emre1910 yok ben sınavla ilgili olan birimi arıyorum