GUY EDİRNE 2018
-
Dostlar buyrun buradan tahminleyelim. İlk ben başlayayım.
65-75 arası bekliyorum. -
Ben tahmini puan yazmak istemiyorum ama sınavım iyi geçti. Büyük ihtimalle mülakata kalırım. Acaba Edirne kaçla kapatacak merak içindeyim. Tahminde de bulunamıyoruz elde veri yok. En son 5 yıl önce mi ne 20 kişi alınmış.
-
İşte özlenen ve beklenen başlık. Şükür kavuşturana. Edirneli misin? Başlığından sonra açılmadı diye üzüldüğüm başlık olmuştu
-
Benim beklentim 78 80 civarı muallakta olan soruların hepsini yanlış saydım bakalım kısmet artık gerisi ne olur bilemem inşallah çok yüksek kapatmaz
-
Evet arkadaşlar Öncelikle herkes için ve her şeyden önemlisi Edirne için hayırlısı olsun. Kendi adıma konuşursam sınavın iyi geçtiğini ve mülakatlara rahat bir şekilde kalacağımı düşünüyorum. Eğer bir tahmin yapmam gerekirse de Edirne’nin , sınava giriş puanlarında olduğu gibi en yüksek kapatan 5 il arasında kalacağını düşünüyorum. Edirne’ye de bu yakışırdı zaten giriş puanında Ankarayı geçmenin hakkını verir diye tahmin ediyorum
-
Bende yıllrdır açılmasını beklediğim şehir için girdim sınava. Sınavım kötü geçti ama benim beklentim max 75 76 olacağı yönünde daha da düşebilir düşüncesindeyim. Hayırlısı olsun diyelim.