Alim olmayacak
-
Basbakanin bu aciklamalari moralimi iyice bozdu ben iktisat mezunuyum 82.4 puan aldim hicbir sekilde sansim yokmu alim olmayacakmi buna inanmak istemiyrm
-
@keynezyenciii hocam çok alım olacak denilse de az alım olacak denilsede aşağı yukarı aynı sayı alım olur , bunlar spekülatif açıklama. A kadro ile ilgisi olan bir açıklama değil ayrıca
-
@keynezyenciii atıl iş gücünü özel sektöre kanalize etmeye çalışan bir açıklama
-
A grubu icin 2017 ye calisacagm ama cok skldim 26 yasina geldim ustelik bayanim oturup ders calismak cok yordu beni
-
@keynezyenciii hocam aslında 26 çok bir yaş değil
-
@keynezyenciii hocam alım olsa da 3. ve 4. alımları beklemek zorundasın puana göre, bu durumda senin alıma kadar ülkede neler neler değişir neden telaş yapıyorsun
-
Hocam alim olmazsa 3. 4. Alima kadar onumden eksilen olmaz o yuzden bu arada anti mulakat kardrsim tibbi lab mezunu lab hizmetleri degilmis
-
@keynezyenciii tıbbi lab demedin ki, ısrarla onun için sordum. Laboratuvar deyince bende odur diye bakmıştım.
-
Farki oldugunu bilmiyodumki ben duz lise mezunuyum anlamam meslek lisesi falan
-
Bana alim olacak deyin basbakan bize saka yapiyor deyin
-
@keynezyenciii Başbakan bize şaka yapıyor .
-
@keynezyenciii alım olacak !
-
Aliveli alim olacakta 5 bin dedigi rakam cok komik
-
Bu siteyi cok seviyrm ya aninda cvp aliyrm seviyeli bence alaninda tek bir site emegine saglik herkesin
-
@kartel06 Alim olmayacak içinde söyledi:
@keynezyenciii atıl iş gücünü özel sektöre kanalize etmeye çalışan bir açıklama
Özel sektörde zaten mayına sürecek eşşek arıyor.inşallah o mayında kendileri patlar.
-
Arkadaşlar anayasa taslağı iki partice kabul edildi genel kuruldanda geçip en geç Mayıs sonuna kadar referanduma gidilecek ohal uzatılmazsa daha da kısa süre de referandum yapılacak. Daha önce ki yıllarda da gerek seçim dönemlerinde gerek referandum döneminde alımlar artırıldı oy için. Kaldı ki bu alelade bir referandum olmayacak sistem değişikliği olacak ve Erdoğan'ın bunu ne kadar istediğini herkes biliyor. Ben bunun için alımların en geç Şubat gibi hatta daha da iyimser olmak gerekirse Aralık sonundan itibaren yani referandum kesinleşince alımların yavaş yavaş başlayacağına inanıyorum ve her şeyi geçtim bu ülke darbe atlattı kpss açıklandıktan üç gün sonra darbe oldu yani bu az bir şey değil her zaman olan bir şey değil devletin bu dönemde hiçbir şey olmamış gibi alım yapması da beklenemezdi zira onun için de Eylül de gelecek guy ilanı bile gelmedi ama kesinlikle hem guy hem mhuy hem müfettişlik bir de üzerine sgk denetçiliği de katarsak en az 5000 bin alım yapılacağına inanıyorum. Bence tek yapılması gereken böyle kendi moralimizi bozmak yerine oturup ders çalışmaktır.
-
@Galata katılıyorum güzel bir analiz
-
-
Abi referandum bahanesi ile kadrolar artar inşallah yoksa bunların işsiz adamı göreceği felan yok.
-
Bu analiz b grubu icinde gecerlimi insanlar 2014 gbi kadro gelecegi icin seviniyor resmen saka gbi diger malum sitede