2018 KOMİSER YARDIMCILIĞI MESLEK İLE ILGILI BILINMESI GEREKENLER
-
Arkadaşlar Geçen aylarda böyle bi açıklama gelmişti önümüzdeki günlerde alım olması bekleniyor peki Komiser yardımcılığı ile ilgili tecrübeli arkadaşlar ve başvuru yapmayı düşünen kişiler bu forumda düşünceleri bildiklerini paylaşırsa herkes fikir edinsin istiyoruz.
-
2018-2019 Eğitim – Öğretim Döneminde Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Müdürlüğü Lisans Mezunu Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımına Dair Duyuru
Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) alınacak öğrenci adaylarının 2018-2019 eğitim-öğretim yılı için Emniyet mensubu olmayan lisans mezunları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan 300’ü kadın, 2700’ü erkek olmak üzere toplam 3.000 (komiser yardımcısı adayı) öğrenci alımı yapılacaktır.Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin diğer esaslar 22/07/2018 tarihinde yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonrası Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
-
@şanslıs 2 defa girdim birinde kilodan elendim geçen senede sözlü mülakat da soruyu bildim ama sonuç Başarısız
Bana göre sporu iyi olan kazanıyor -
Hocam ilanı bulamadım kadınlarda yaş şartı var mı acaba
-
Sporda 80'i bulursanız kpss ve spor ortalaması veriliyor mülakatta. Tabii gvs olumluysa
Spor önemli, mülakat önemsiz. Bana mülakatta çıkan soruya saçma diyip çıkabilirsin dedi. 20'li yedektim. Çağırdılar ama gitmedim.
Üniversitede nerde kaldın ve dershane sorusu banko soru.
Bana girer girmez sohbetleri anlat diye zarf attı Sonra sağolsunlar mülakattan 80 vermişler
-
@buhara Haftaya polislik+komiserlik ilanı gelir %99
-
@mehmetali Hocam spordan ziyade sözlü mülakat konusunda endişeliyim siz ne dersiniz Ne soruyorlar?
-
@vesilegkdemir PAEM sitesinde ilan mevcut hocam...
-
@buhara Sohbetleri anlat mı Açıkçası spordan hiç endişe etmiyorum parkurlar nasıl çok mu zor kilo boy sorunum yok ?
-
@şanslıs hocam kendini tanıtma olayından sonra üniversitede nerede kaldın hangi dersanelere gittin gibi sorular hemen hemen çoğu kişiye sorulur
Bana fetönün 5 özelliği anlat dediler ekstra kartımda çıkan soruda aihm ile ilgiliydi -
Yanlış bilgi verirsek komisyonda bunu farkederler mi ? Bu kadar basit sorular varsa sözlü de bi sorun olmaz o zaman ?
-
@şanslıs Tepkini ölçüyorlar. FETÖ konusunda hassaslar.
-
@şanslıs ~9 aylık eğitimde herşeyi öğrenirler. Mezuniyete Son gün kala bile atıyorlar. Sadece doğruları söyleyin
Mülakat çok önemli değil gibi geldi bana. Çünkü 3-4 dk sürüyor ve ayaktasın.
-
Anladım hocam Güvenlik soruşturması çok detaylıymış evet bi sorunum yok çok şükür ama yinede insan elenme korkusunu hep İçind e tutar gibi bu detaycılık
-
Bu arada Eğitimde 500 lira harçlık veriyorlarmış doğru mu ? Eğitim 10 sürüyor galiba
-
Paem de eğitim 9 ay mı 11 ay mı?
-
@şanslıs 2 3 yıl önce 200küsür mü 300lira mı ne bir harçlık veriyorlardı doğruluğu kuvvetle muhtemel
-
@thequeenoftheguy En son 500 olmuş galiba
-
@şanslıs sagolun hocam
-
@thequeenoftheguy 9 ay