Bula bula puanımın yetmediği tek ili tercih ettim 2014ten beri ya kurum sınavından elendim ya mülakattan elendim ama hiç biri bu durum kadar üzmedi beni, ben gibi 4 yıldır bu kadar emek veripte yıllarımızı çöp edenleri Allaha havale ediyorum. Yazık günah ya inanın bu saçmalıklarla benim durumumda olanlar kadar hak etmeyen var ve hepsi şuan istedikleri yerlerdeler. Canım acıyor artık çok zoruma gidiyor.
thequeenoftheguy
@thequeenoftheguy
thequeenoftheguy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Demek ki sızdıranların hepsi temizlenmiş kurumdan, artık sızmıo iyi yönden bakmak lazım kimse bişey bilmiyor
-
RE: İSTANBUL GUY
@pomak geçen alımda 84le kapattı garantilemek için en az 85 almamız gerekiyor insanlar çalışıyor ciddi mânâ da abarttığımı düşünmüyorum ki geçen alımda ist kurum sınavından elendim bende. Şu durumuda göz ardı etmeyin alım çok garanti olsun die 82 bandındaki insanlar bile istanbula kayıyot garip bir şekilde. Düşük kapatacağını hiç sanmıyorum
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Ben sistemden teklifi reddettim hâlâ basvuru.halkbank ta şu ile uygun görüldünüz yazıyor ancak akademİK te hayır ı işaretlediğim soru kalkmış. Teklifi reddedenlere tekrar teklif gelme ihtimali var mı ki merak ettim doğrusu.
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Videoyu izledikten sonra bu ilan artık kesin gelecek arkadaşlar ve 2016 puanlarımızıda kullanacağız bundan emin oldum. Sorandan sordurandan Allah razı olsun
-
Guy çalışma başlığı / 2016/2017 değişikliler
Arkadaş geçtiğimiz dönemde bir çok değişiklik oldu bunlarla ilgili bilgileri toplu şekilde bu başlık altında paylaşırsak hepimizin faydasına olur.
●Milli Savunma Bakanlığı üst yöneticisi önceden Bakan dı yeni değişiklikle Müsteşar oldu. (Diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin)
● 3 Sayılı Cetveldeki Düzenleyici Denetleyici Kuruluşlara Kişisel Verileri Koruma Kurumu eklendi
-
RE: Kuveyt Türk müfettiş yardımcılığı
Bana sınav daveti geldi hangi bir bilgim yok ancak;
SINAV PROGRAMI
09:30-10:00 Sınav Salonuna Yerleşim ve Kimlik Kontrolü
10:00-11:00 Sözel ve Sayısal Yetenek Sınavı
11:00-11:15 Ara
11:15-13:00 Alan Bilgisi/Teknik Alan Bilgisi Sınavı
13:00-13:45 Ara
13:45-15:15 Yabancı Dil Sınavızorlu bir süreç olacak gibi gözüküyor..
-
1.komisyondan kazanan kimse yok sanırım varsa bi hello desin kafayı yicem Okuyan varsa eğer halkbank yetkililerine sesleniyorum şu 1.komisyondan elediğiniz bahtsız bedevilere bari servis i teklif edin o komisyondan kimse geçemedi sanırım
-
@danıldtramp @senolforum sistemden bizi atmışlar, bende servisi kazanmıştım teklifi reddettim ptsi ye kadar sistemde kazandığım il yazıyordu sonra baktım hesabımı silmişler artık bizımla dıyılsınız diyorlar
thequeenoftheguy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@paretowilfredo 2017 tek yıl geçerli muhabbeti falan dönmüştü bayaa da son durum ne onu bilmiyordum öğrenmiş oldum sağolasın
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
2017 puanıyla başvuru yapabiliyor muyuz kpss yılı belirtilmemiş ama
-
RE: 2018 KOMİSER YARDIMCILIĞI MESLEK İLE ILGILI BILINMESI GEREKENLER
@şanslıs 2 3 yıl önce 200küsür mü 300lira mı ne bir harçlık veriyorlardı doğruluğu kuvvetle muhtemel
-
RE: 2018 KOMİSER YARDIMCILIĞI MESLEK İLE ILGILI BILINMESI GEREKENLER
Paem de eğitim 9 ay mı 11 ay mı?
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Bula bula puanımın yetmediği tek ili tercih ettim 2014ten beri ya kurum sınavından elendim ya mülakattan elendim ama hiç biri bu durum kadar üzmedi beni, ben gibi 4 yıldır bu kadar emek veripte yıllarımızı çöp edenleri Allaha havale ediyorum. Yazık günah ya inanın bu saçmalıklarla benim durumumda olanlar kadar hak etmeyen var ve hepsi şuan istedikleri yerlerdeler. Canım acıyor artık çok zoruma gidiyor.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@yamtar iyi gibi gözüküyor çünkü hali hazırda guy olanlarında başvurabileceği bir kadroydu
-
@yamtar malesef 78.6 nın altında inş guy gelir ama üzüldüm hayırlısı
-
Sınava girecekler belli olmuş sanırım ben sinav.gib den baktım yazılı sınava giriş hakkı hayır yazıyordu
-
RE: Alan bilgisi 1. oturum?
@nopainnogain cevap için tesekkür ederim geçmiş yıllarda böle bsey yoktu da ilk defa denk geldim sistem değişti demek ki
-
RE: Alan bilgisi 1. oturum?
Lisansın parasını yatırmadan a grubuna giremioz mu? Başvuru yaparken hata veriyor lisansa başvurdum ancak parasını yatırmadım yatırınca mı a ya başvurcaz