Selam arkadaşlar bu zorlu süreçlerden geçen biri olarak sizlerin bir nebze olsun ümidinizi yeniden canlandırmak adına bugün ilanın Aralık ayında geleceğini ciddi elaman sıkıntısı olduğunu özellikle İstanbul Kocaeli illerine alımın şart olduğunu duydum. Maalesef isim verme yada makam belirtme şansım yok ama içiniz rahat olsun diyebilirim. Amacım sadece bu zorlu süreçte dersten olabildiğince kopmamanızı istemem şimdiden herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi çalışmalar.
murti1930
@murti1930
En karaktersiz insanlar, yakınındaki kişilerin başarısızlıklarından mutlu olan insanlardır. Fyodor Dostoyevski
murti1930 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
App Store ve Google Play Store'da Tercihini Yap Uygulaması
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum uzun zamandır tercihini yap forumunu kullanan bir birey olarak burada kocaman bir aile olduğumuzu düşünüyorum. forumda hoş bir ortam var inşallah da sürekli böyle devam eder. şahsi fikrim telefon uygulamasın bu ortamı daha da güzelleştireceğine inanıyorum. sadece foruma girebildiğimizde takip edebildiğimiz değil de bildirimlerin geldiği daha güncel kalabildiğimiz bir uygulama hiçte fena olmaz diye düşünüyorum sizler neler düşünüyorsunuz?
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
inşallah herkes ailesine eşine dostuna sevdiğine günlerce aylarca beklenen ilanı artık geldi diyebilir Allah'ım bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun sevdiklerimizin yüzünü güldürebilmeyi bir şeyler başarabildiğimizi bizlere göstermeyi nasip eylesin inşallah aminn
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@Nameless şahsen ben artık zamanı dert etmiyorum yani 3 ay sonra olur mülakat 6 ay sonra olur asıl mesele bu değil asıl mesele belirsizlik. insanı zaten bu durum sıkıyor yani desinler 3 ay sonra yapıcaz 6 ay sonra yapıcaz bizde ona göre yolumuza bakalım daha askerliğim duruyor karar veremiyorum belirsizlikler yüzünden. genç yaşımızda bu kadar sıkıntıyı yaşamak bir zaman sonra çekilmez oluyor. tek suçumuz iibf okumak mıydı neden bir sağlıkçı yada öğretmenler (istisnalar hariç(tarih-edebiyat v.s.)) bazı şeyleri daha kolay elde ederken biz bu kadar zorlanıyoruz. yani tarihi açıklamak bu kadar zor olmamalı tamam ülkemiz zor zamanlardan geçti ve geçiyor güvenlik soruşturmasını yap 4 ay 5 ay gene kabulüm ama artık belirsizlikler bitsin tek isteğim bu
-
Arkadaşlar öncelikle herkese başarılar diliyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bölümüm iktisat
1-) dolarizasyon nedir
2-) verginin tebliği
3-) verginin yansıtılması? Dolaylı vergilerdeki mükellefiyet durumundan bahset?
4-) keynes ne zaman ortaya çıkmıştır
5-)enflasyon durumunda ne yapmak gerekir
6-) istanbul Boğazı'nın işletmesi özelde ve İstanbul boğazından geçen araçlardan farkı fiyat alınır hangi piyasaya örnek gibi o anda heyecandan aklıma haliyle gelmedi monopol olcaktı (kişiden kişiye değişir zor değildi aslında ama o an farklı oluyor arkadaşlar) son olarak monopolün fiyat farklılaştırmasını açıklamamı istediler ve teşekkür ettiler. Hepinize başarılar diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah. -
selam arkadaşlar öncelikle bu zorlu süreçte herkese kolaylıklar ve başarılar diliyorum inşallah emeklerimizin karşılığını en yakın zamanda alabiliriz. şöyle ki elimde 2 adet kullanmadığım mülakat kitabı mevcut (adem kılıç 2.baskı ve ömer dönmez 11. baskı) gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmek isterim belki çok pahalı bir şey değil ama şuanda durumu olmayan arkadaşlarımız olabilir lütfen alabilecek durumunuz varsa talepte bulunmayın samimi olalım arkadaşlar kimsenin hakkına girmeyelim. eğer ki istek fazla olur kitaplar gönderilmiş olursa sonraki arkadaşlarım şimdiden kusura bakmasınlar. mesajı da dilerseniz özelden yazabilirsiniz iyi akşamlar.
-
@ErtuğrulBEY “Çok param olduğu için iyi maaş veriyor değilim; aksine iyi maaş verdiğim için çok para kazanıyorum.” Robert Bosch. hocam bosch'un kurucusu çalışanları için bunu söylüyor yani işçilerin verimliliğini max. çıkaran ve kişilerin mevcut işini bırakmak düşüncesi içinde olmadığı yeni bir iş arayışı içine girmediği ücrettir tam olarak
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@mahmut8728 ilk inceleyen wicksell teoriye döken Marshall negatif dışsallıkları getiren pigou
murti1930 tarafından gönderilen son iletiler
-
@gmzankr066 yok hocam maalesef bilgim yok o konuda
-
@serra ilan diye duydum ama inşallah sınav olur
-
Selam arkadaşlar bu zorlu süreçlerden geçen biri olarak sizlerin bir nebze olsun ümidinizi yeniden canlandırmak adına bugün ilanın Aralık ayında geleceğini ciddi elaman sıkıntısı olduğunu özellikle İstanbul Kocaeli illerine alımın şart olduğunu duydum. Maalesef isim verme yada makam belirtme şansım yok ama içiniz rahat olsun diyebilirim. Amacım sadece bu zorlu süreçte dersten olabildiğince kopmamanızı istemem şimdiden herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi çalışmalar.
-
RE: 2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu
@Antimülakat o zaman derbi maçlarını izlemek biraz daha sıkıntılı olur haliyle
-
RE: 2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu
Forumda Digitürk play kullanan var mı acaba laptop değil de tv ye aktarıp oradan izlesem yayının kalitesi değişiyor mu kullananlar yazabilir mi
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@aslizilyet dersler sabah 9.30’da başlıyor 12 ye gelirken araya giriyoruz öğleden sonra 2’de başlayıp hocadan hocaya farklılık göstermekle birlikte 4 gibi bitiyor. Hazırlayıcı eğitimde saatlerin daha yoğun olacağını düşünüyorum şuanda bu şekilde
-
@pyle memurlar nette maaş hesaplama kısmından gerekli alanları doldurduktan sonra çıkan sonuç bu hocam sizde kontrol edebilirsiniz
-
@pyle Bes kesintisine dahil olmaz eşinizde çalışmazsa 4009 lira alırsınız hocam
-
@aslizilyet bana bu şekilde yaptırdılar hocam bulunduğunuz kurumda belki insan kaynakları sizin bağlı olduğunuz şubeye faks çekerek yada dilekçe yazarak kendileri yüksek lisans tecilinizi iptal ettirip kurum tecilini kullandırttırabilirler bilgi almadan kendi başınıza gidip tecilinizi iptal ettirmeyin derim
-
@aslizilyet hocam öncelikle yüksek lisans tecilinizi askeri şubeden askere gitmek istiyorum şeklinde iptal ettirip daha sonra kurumunuza askeri durum belgenizi getiriyorsunuz birkaç form doldurduktan sonra kurumun kendisi işe başlama tarihinden itibaren üç yıl askerliğinizi tecil ettiriyor. Maalesef yüksek lisans tecilinden itibaren artı üç yıl şekilde bir hakkımız yok sorup aldığım bilgiler bu yönde. Siz gene kazandığınız ilin vergi dairesi başkanlığı insan kaynakları müdürlüğünden bilgi alabilirsiniz