@şimbilli ahsap boyama ve dikiş-nakış sertifikasi da istiyorlarmis bir arkadasim soyledi bugun
pyle
@pyle
Cahille muhabbeti kestim
pyle tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat KazananlarKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)KPSS A içinde yayımlandı
Gib lambaları açık unutmuştur yatın uyuyun
-
Soru tartışan fetöcüdür
-
Forumu gelismelerden haberdar olmak icin kullaniyorum. Senin gibi 10saniyede ulasilabilecek bir bilgi icin ugrasmaktan aciz insanlarin kuru kalabaligini seyretmek icin degil. @O'connor
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017KPSS A içinde yayımlandı
Ruh hastasının biri kesin düşük yaptı morali bozuldu fake hesap açıp şukadar bukadar net yapıyorum dümenleri çeviriyor..
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)KPSS A içinde yayımlandı
Alarm kurmayacaklara selam olsun
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı AlımıKPSS A içinde yayımlandı
Arkadaslar iyi hos da kompozisyona baslik yazmayanlari bir gorelim..
-
RE: 2016 Aralık GUY SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Hocam cok calisma sen, beyni yakmissin. Yazinin sonunda aceba IS - LM analizine de parmak basacak mi dedim kendi kendime @Kürşad-Atilla
-
RE: 2016 Aralık GUY SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Aksam etkinlik yapilacak. Önceki etkinlikte yapilan yanlislarin yapilmamasina dikkat edelim. Sadece Tagi yazip twet atmayalim. Yogun katilim gosterelim. Soyleyeceklerim bukadar tsk
-
Beyler bayanlar soru cozumu seansi bitse artik? Hayir arada yanlis soylemlerle bilgisi az olan insanin kafasi corba oluyor. Hassasiyet gosterelim..
pyle tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
Guy olarak çalışıp da kolay soru denk gelen oldu mu ?
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
Sorulduysa kusura bakmayın, mülakat en geç kaç gibi bitiyor? Hızlı ilerlediği söyleniliyor
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
@walrass06 calisip aciklamadan da gidebilirler sanki
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
Bir cengaver cikip Gibin kapisinda bekleyip ustadlar cikinca aciklayin artik dese olmaz mi
-
@mi̇ll önce buraya bilgileri yükleyip sonra liste de açılayabilirler
-
@mi̇ll aynen açılmıyor site
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıKPSS A içinde yayımlandı
Kurumda çalışan rütbesiz farklı bir kaç kişiden 2000 guy istanbul için ilan olacak falan diye bir söylenti duydum. Var mı istanbul için bu sayıyı duyan?
-
@duyguuu37 istanbul 2 diğer iller tek komisyon ,
Yarısı öğleden önce yarısı öğleden sonra genel sistem bu şekilde -
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
@nopainnogain mülakat günü listede sonda olan arkadaşlar bunun bilgisini alabilir aslında.
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
Gelmeyen kişi sayısı hakkında istatistik tutan oldu mu şimdiye kadar