@tuuba42 Bence rakamlara hic takilma ortalama sabit maliyet (birim basina sabit maliyet) uretim arttikca azalan tek maliyettir. Toplam sabit maliyet uretimden bagimsizdir degismez. Toplam degisken maliyet uretim miktarina bagli oldugu icin uretim arttiginda artar. Cevabin (C) olmali.
mahmut8728
@mahmut8728
mahmut8728 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
@1903bjk Hb
Guzel dusunmussun, iyi gordum seni, toparlanma evresini gecip teselli etmeye bile baslamissin. Elendik hem de haksiz ama dunyanin sonu degil elbet, zor olacak ama sil bastan devam etmeli
-
Gelir degil gider vergileri enflasyonla mucadele de daha etkindir
-
@A.smith Keynesin 29 buyuk buhranindaki derdi zaten efektif talep yetersizligi idi. 3 şık talep ve toplam talep artirmaya yonelik biri de kamu harcamalari ile baslayip yatirimlar artirilmali gibiydi dogru olan cevapta o olmali.
-
@Kullanıcıadi sosyal transferi neden sadece ayni olarak dusunuosun nakden yapilan sosyal transfer harcamalari yok mu_? Ogrencilere yapilan burslar malullere yaslilara yapilan maad odemeleri vb. Gibi bunlar sence sosyal transfer degil mi_?
-
http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=61313
Cok tartisma yaratmak istemiyorum tartismaktan da gina geldi ama turk hukuk sitesinde tam yargi davasinda acilan yurutmeyi durdurma kararina iliskin. Bilgi amacli paylasayim dedim.
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@tsc1 O soruda 2 dogru sik vardi itiraz gelirse iptal olur sanirim
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@Te_go_çı yok tek degilsin bende ara sira ugrayip yuzu gulenlerdenim keyfli biri kendisi. Yine dayanamamis kahrolmussun bu arada @bengidönüş
-
@1903bjk Bu sayfanin acilmasi icin on ayak olduguna eminim
Toparlamis olmana ayrica cok sevindim
mahmut8728 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
@1903bjk "Belki" yi kaldirirsak guzel cumle
Nasip, iyi dusunelim iyi olsun
-
@1903bjk Enseyi karartmamali
Az da olsa gelir umarim. Belki de benim dedigim gibi olur
-
Anladigim kadariyla dguy kadrosu ihdas edilmis olmasina ragmen sinav ilanini hemen 1 2 hafta icerisinde beklememeli, forumda ki beklenti sinav ilaninin en erken nisan, mayis gibi olacagi yonunde mi_?
-
@1903bjk
Peki bakalim. Bende forumdan uzaklasiyorum artik. Kafani topladiginda Idare-Idari yargi ve Anayasa icin tavsiyeni yazarsan sevinirim. Iyi dinlenmeler bundan sonrasi icin de gonlunce olsun hersey
-
@1903bjk Arastirma icin erken mi_? Kafa dagitmaya devam mi_?
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
Konu disi ama Idare-Idari yargi ve Anayasa icin guncel degisiklikleri de iceren kaynak/not onerisi olan var mi_? (Ozellikle themis vari kurs notlari icin)
-
@1903bjk Hb
Guzel dusunmussun, iyi gordum seni, toparlanma evresini gecip teselli etmeye bile baslamissin. Elendik hem de haksiz ama dunyanin sonu degil elbet, zor olacak ama sil bastan devam etmeli