TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

DİĞER
    yemek önerileri mekan kırmızı et baklava börek
    55
    1142
    95560
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Y
      y.ayrancı_ogz01 Yasaklı Son düzenleyen:

Ankarayı bilenler için söylüyorum..
      -Gençlik caddesindeki Hacının Yerinde 3 çeyrek iri kıyım ,izmir usulü kokoreç yiyin,yanında acılı şalgam..Belki şimdiye kadar kokoreç yememişim dersiniz.O yedikleriniz kokoreçse ,bu ne ? 😂😂😂
      -Şimdi Balgat ta Şırdancı açıldı..Antik şırdan ..Oradada şırdan yiyin.
      -İskender kebap için,Uludağ iskender veya Balgatta ki Hacıbey iskender iyidir..
      -Adana kebap için,Eskişehir yolundaki Çadır iyidir.Zırh kıyması yapar kebabı..
      -Et döner için ise Ulus iyidir.Ankaranın en iyi et dönerleri Ulustadır.Peçenek dönerde iyidir...
      -Baklava için Hacıbaba dan daha iyi baklavacı buldum,Maltepedeki Güloğlu ...On numaradır havuç dilimi...
      -Lahmacun için, Urfalıların lahmacunu iyidir..Dayı kürek lahmacunu önerebilirim...
      -Mantı için balgatta Dostlar mantıyı öneririm.Anneminki gibi harika yapıyorlar.
      -Esnaf lokantası için salaşın salaşı bir mekan arıyorsanız Hamamönündeki Merkez Oktay lokantasını önerebilirim...
      Ben galiba bir gurmeyim 😁😁Birazda pis boğazım ...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
      • N
        Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Dışarı çıkmayı özlediğim gibi bu sayfayi da özledim galiba şu saatte kokoreç de olsa hiç fena olmazdı 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • 1
        • 2
        • 54
        • 55
        • 56
        • 57
        • 58
        • 58 / 58
        • İlk ileti
          Son ileti