İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
-
@burcuburcu Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.Hayırlı cumalar.
-
@aslan-reyiz Hocam sizlerin de bilgilendirme mesajiniz icin tesekkur ediyorum.Hayirli cumalar.
-
@gizemce, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@aslan-reyiz bence mayıs olabılır
Keşke olsa ama avukatlıktan alımlar kaldırılmış ve idari 2 yılda bir alım yapacak denmiş .Adalet akademisi başkanı zaten ihtiyacın karşılandığını söyledi.Son iki alımdır da adlilerden alıyor.Tabi burası Türkiye günden günden her şey değişir.
-
@aslan-reyiz hocsm 2017 de ıdarı yargı sınavı olmadı zaten 2018 mayıs ıhtımalı de mı ortadan kalktı?
-
@gizemce, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@aslan-reyiz hocsm 2017 de ıdarı yargı sınavı olmadı zaten 2018 mayıs ıhtımalı de mı ortadan kalktı?
2016 aralık ta oldu son idari sınavı eğer 2 yıl da bir olayı doğru ise sınav 2018 aralıkta olacaktır .2010 öncesi de idari 2 yılda bir alım yapardı.2017 mayısa ben çok ihtimal vermiyorum.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
2016 aralık ta oldu son idari sınavı eğer 2 yıl da bir olayı doğru ise sınav 2018 aralıkta olacaktır .2010 öncesi de idari 2 yılda bir alım yapardı.2017 mayısa ben çok ihtimal vermiyorum.
2018 mayısa pardon düzelteyim onu
-
@aslan-reyiz belkı olur hocam netıcede bır suru ıhrac var olaganustu durumlar soz konusu bu sebeple Mayıs ayına daır bir ümidim var
-
@gizemce inşallah olur hocam çok bekleyen arkadaş var
-
@aslan-reyiz birde iibfden tamamen kaldırma soylentılerı var
-
@gizemce hocam her sene çıkar o dedikodu 2012 dan beri süreci takip ederim hala iibfden alım var Bu süreçte kota meselesi meclise geldi son dakika paketten çıkardılar yoksa kotada kalkacaktı olmadı.Dediğim gibi iki yılda bir alım olur en kötü ama kaldırmazlar.
-
@aslan-reyiz kota kalksa harıka olurmus ben bu sene hazırlanmaya basladım gecmıse daır pek bır bılgım yok
-
@gizemce 2010-2015 döneminde alım oldu mezunlardan her yıl.Fakat avukatlıktan idari hakim almaya başlayınca bizim mezun sayıları düştü zaten max 200 alır ama iibf kotasını doldururlar.Son alım avukatlıktan idariye 100 kişi ayrıldı ama müloda 23 kişi alındı .İdariden 200 kişi ayrıldı iibfden 15 civarı alındı.Kotanın yarısı bile değil.Yani idari alımlarında bir sıkıntı var demek istediğim bu.He sen çalışmaya başla sınav zaten min 80 ke kapıyor mayısta olmaz aralıkta olur bol bol tekrar yaparsın yüksek alırsın.
-
@aslan-reyiz bunu demek de guc olacak 2 yılda bır sınav olursa .s
-
@gizemce şubat mart kaymakamlık olacak çok yüksek ihtimal ona çalışın
Tabi temennim bu sınavı kazanmamız
-
@aslan-reyiz inşallah hepimiz kazanırız
-
@gizemce inşallah
-
@pareto_wilfredo @Antimülakat hocalarim kpss hazırlanacağız kpss deki kaynaklarla hemen hemen aynı kaynakları önermiş pareto hocam peki soru için kpss de hangi kaynakları kullanmAlıyız monopol hakimlik soru bankası ve hakimim kitaplarını cozmelimiyim
-
Mayısta mı olur sınav? İyice soğuduk sınavdan
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@aslan-reyiz bence mayıs olabılır
Keşke olsa ama avukatlıktan alımlar kaldırılmış ve idari 2 yılda bir alım yapacak denmiş .Adalet akademisi başkanı zaten ihtiyacın karşılandığını söyledi.Son iki alımdır da adlilerden alıyor.Tabi burası Türkiye günden günden her şey değişir.
Avukatlıktan alımlar tümden mi kalkıyor yoksa idari hakimlikte mi kalkıyor acaba?Yasal düzenleme ne zaman ,2018 den itibaren mi
2018 den itibaren mi kaldırmayı planlıyorlar vs başka bir bilginiz var mı lütfen paylaşır mısınız? -
@çinkoçaydanlık Mezunlardan alımlar devam edecek duyumum bu yönde ...avukatlık sınavına talep çok azmış çünkü herkes düzenini kurmuş oluyor evlilik çocuk vs 35-45 yaş arası aday bu insanlar sonuçta ..ama her bakan farklı bir şey yapıyor bozdağ zamanında 3800 kişi aldılar her kesimden avukat mezun ibf vs...şimdi sadece mezunlardan alım yapılıyor..