• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
arkadaşlar bu geçen sınavda da çıkan türkiye istatiki bölge birimleri sorusu ve insan haklarındaki kadın konferansları soruları gibi makale okuma ve siteleri takip etme bilgisini ölçmeye yönelik sorular için ne tavsiye edersiniz? piyasadaki konu anlatım kitaplarında yer verilen bilgiler değil sanırım bu tarz sorular
-
Arkadaşlar, insan hakları ve TR ekonomisi için kaynak konusunda çok kararsız kaldım. Son sınavları kazanan veya bu derslerden yuksek net yapan arkadaslar özellikle ne önerirsiniz bana bu dersler için.. insan hakları sorularının belirleyici olduğunu söylüyorlar ?
-
Kaymakamlığa yönelik GÜNCEL anayasa idare mahalli idare idari teşkilat hangi kitaplar var arkadaşlar tavsiyeleriniz neler ? Hangi aydan sonraki basımlar alınırsa sıkıntı olmaz
-
@mirliva mahalli idarelerde değişiklikler oldu kasım ayının sonunda, içişleri bakanlığı olan yerlerin bazıları çevre ve şehircilik bakanlığı oldu. 2019 basım olması faydanızadır hocam.
-
@kızıl-elma hocam önerebileceğiniz kaynak var mı
-
@mirliva En güzel kaynak güncel kanunlar bence hocam.
-
@mirliva ben nohutcunun Şubat 2019 baskını aldım en günceli o dediler
-
Yakın eğitim kaymakamlık kursuna idari yargıyıda eklemiş. İdari yargı yoktu. Yeni mi eklendi? Bileniniz var mı?
-
themis iki ciltlik kaymakamlık soruları kitabı kullanan arkadaşlar var mı? nasıl kitap tutturdu mu hiç soru acaba?
-
@msayar12 ben yeni çözdüm açıkcası keyif alamadım özgün soru fazla ama alelacele hazırlanmış oldu çok belli ve suan bazı değişiklikler sebebiyle örneğin 5393 dekiler güncelliğini azalttı.
-
@kaymakamadayi006, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
22 haziran hepimize hayırlı olsun arkadaşlar alım 100 kişi
haziran konusu netlesti mi hocam?
-
İdari teşkilat ve mahallî idarelere kanunlardan çalışın bütün kitaplar kopyala yapıştır.
-
Arkadaşlar 2013 yılında malum dershaneye gitmek problem oluşturur mu başka hiçbir bağlantı yada problem yok 2013 senesinde zaten o günümüzdeki durumlarda yoktu
-
Arkadaşlar insan haklarında themis mi yoksa 4t kitabı mı hangisi daha faydalıdır ?
-
@diriliss, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar insan haklarında themis mi yoksa 4t kitabı mı hangisi daha faydalıdır ?
İnsan haklarının şudur diyebileceğimiz kaynak olduğunu düşünmüyorum. Sorular belli konulardan geliyor ve her sene 1-2 soru belirleyici oluyor.
-
Kas kaymakamlık test kitabı güncel mi arkadaşlar ?
Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? -
@msayar12 themis almayın aldırmayın. Kanun okuyun kendiniz soru çıkarın.Vakit kaybetmeyin zira Themis sınava yetiştirilme ve tamamen kar amacı güderek çıkarılmış bir yayın.Özensiz ve bilinçsiz hazırlanmış.
-
2018 eylül kaymakamlık sınav soruları elinde olan var mı arkadaşlar?
-
Kanun listesi daha önce paylaşılmıştı gerçi gönderebilecek varsa çok seviniriz kolay gelsin selametle
-
Kimsenin sesi neden cikmiyor duyum falan yok galiba