19 Tem 2019 15:16

Yalnız kaymakamlık için kolları sivamis bekliyor görünen bazı arkadaşlar da bir hayli kompleks tepeden bakma gibi halk ile hiç de uyuşmayan bazı özellikler gördüm meslektaş adayı arkadaşların bu durumundan da üzüntü duydum kaymakam olunca bir makam odası mı bir makam aracı mi bir mülki idare amirliği mi bekliyorsunuz sadece çok merak ediyorum vatandaş kaymakamlığı arayıp yollar ne zaman açılacak okullar tatil mi vs vs. gibi soruları sordugu zaman da aynı ciddiyetle ve tepeden meşgul etmeyiniz mi dedirteceksiniz yok yok olmadı vatandaş arayacak eğer aramıyorsa sen gideceksin dinleyeceksin neden aramadığın i kimden çekindiğini öğreneceksin vatandaşa Türkiye cumhuriyetinin bir ferdi olduğunu ne kadar değerli olduğunu hatirlatacaksin devlet eli olup şefkat elini ciddiyet içerisinde uzatacaksin vatandaş yine düşünür zaten devletimi meşgul etmiyim birde benimle uğraşmasın der bizim milletimiz de bu hatirsinaslik bu efendilik var Anadolu böyle geldi böyle gidecek velhasıli kelam rahmetli Recep yazicioglu adam gibi adamdı