• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Haziran ya da eylül bi sekilde bu sinav bu sene olacak ama duyum paylasan arkadaslara hemen dersaneci kursçu kitap pazarlamaci gibi yaklasimlari dogru bulmuyorum o tip insanların foyasi zaten ortaya cikiyor ama biz bu sekilde niyet okuma yaparsak kimse burada duyumlarini paylasmaz biraz daha sagduyu...
-
arkadaşlar merhaba sınav için iktisadım epey zayıf nasıl çalışmalıyım nereden çalışmalıyım?
-
@grkn Yüksel bilgili hocanın mikro ve makro iktisat kitaplarını öneririm. Anlatım olarak sade ve anlaşılır. Temeli bu kitapla iyi şekilde yapıp başka kaynaklara geçebilirsin.
-
Arkadaşlar inanmıyorsanız bu sayfada ne işiniz var? Bu sayfanın başlığı ne, 2019 kaymakamlık sınav ilanı, elbette burda duyum paylaşılacak. İnanmıyorsanız bakmayın. Esas sizin niyetinizi sorgulamak lazım, niye insanların ders çalışmasına engel olmaya çalışıyorsunuz. Belki de insanlar bununla motive olup ders çalışacaklar.
-
sınav eylülde 100 kişi atın fava bekleyin
-
bende bir kaç kişiden bu yıl 2 sınav olacağı yönünde bilgi aldım ama kesin demediler.. en güzeli 4 ay sonra sınav olacak gibi çalışmak ne kaybederiz ki ?
-
@grkn yüksel bilgili hoca ve benim hocam ders videoları ile sağlam bir temel daha sonra arkadaşımızın dediği gbi farklı ve sağlam kaynaklarla iktisadınızı zirveye taşıyabilirsiniz.
-
themis iki cilt kullanılmamış yeni baskı kitabım var almak isteyenler mesaj yazabilir
-
Sınavın haziranda olma ihtimali var mı sizce hocalarım?@genclerbirlikli @Antimülakat @Sucuklu_Oralet
-
Benim de iktisatım yürek yakıcı bir haldeyi elime aldığım mikro-makro ekonomi kitaplarını çalışmaya başlayınca hiç bilmediğim bir dilde roman okumaya çalışmış gibi hissettim kendimi. Gittim bir tane temel ekonomi sözlüğü aldım. Kitapta geçen bütün kavramların ne anlama geldiğini neden bu şekilde kavramlaştırıldığını öğrendim. Sonra çalışmaya başladım ve çok faydalı oldu. Lisans eğitimimizde sadece iktisata giriş vardı. Şimdi, biraz da merak ve sevgi sonucu iyi bir yere geldiğime inanıyorum.
-
@polisiye-roman *haldeydi.
-
@shzd61 2 sınavı bilmiyorum da 2 aşamalı sınav olabileceğini bile duydum. Kesin Bilgi değildir.Şehir efsanesi olabilir
-
@safitürk69 2 aşamalı sınav? Sayıştay usulü mü?
-
@rootofallevil evet kardeşim. Sadece duydum ben olacağını sanmıyorum ama arkadaş 2 sınav deyince acaba bu şekilde mi diye dillendireyim dedim. Daha tecrübeli arkaşlar yakın zamanda daha net haberler getireceğine inanıyorum.
-
@safitürk69 2 sınav derken yanlış anlaşılmasın 2019 yılında 2 tane sınav olabilir demek istedim.
-
@shzd61 kardeşim anladım ben seni
-
Sınav eylül 100 kişi deniliyor khk kaymakamlıkta
-
Arkadaşlar iki aşamalı sınav olursa sizce önüne kpss mi getirirler sonuna yazılı sınav mı getirirler?
-
iki aşamalı sınav olması mümkün değil kpss kalktı bunun için bence olmaz şahsi düşüncem
-
@ronin, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
iki aşamalı sınav olması mümkün değil kpss kalktı bunun için bence olmaz şahsi düşüncem
Sevgili kaymakam aday adayları ikinci kez hazırlanıyorum ilkinde çok üzerine düşmedim çokta iyi bir puan alamadım sizde ricam aranızda online kaymakamlık kurslarına katılan ve çok faydasını gördüm ve sınavı kazandım diyen tavsiye eden birileri ver mı yoksa neredeyse etkisi yok onların otur kendin çalış diye mi tavsiye bulunursunuz şimdiden teşekkür ederim tavsiyeleriniz için