Komiser yardımcısı alımı 2018
-
başvurular 06 Eylül-19 Eylül 2018
yalnızca lisans mezunları
2017-2018 KPSS p3 ile başvuru
30 yaş şartı mevcut -
yeni başlayan komiser yardımcısı 2018 temmuz maaşı 5.100 TL düzeyinde. Terör tazminatı vs hariç.
-
@evandro hocam ilanı nerede gördünüz.
-
@samuelson Emniyetin sitesinde var hocam.
-
Yazılı sınav olacak mı direkt mülakat mi??
-
@hadleybull henüz belli değil diyor hocam ama önceki tecrübelerden direkt olarak mülakat olması gerekir diye biliyoruz.
-
@evandro ben halen göremedim 2018 komiser yardımcısı alımı değil mi?
-
@samuelson evet
-
Polis memurları çıldırmış neden meslek içi komiser yardımcısı alımı yapılmıyor diye
-
@evandro pa edu da mi ? Ben goremedim link atar misiniz
-
@kartel06, içinde söyledi: Komiser yardımcısı alımı 2018
Polis memurları çıldırmış neden meslek içi komiser yardımcısı alımı yapılmıyor diye
-
@evandro iş yükünü pek bilmiyorum ama a grubuna kıyasla epey yüksek değil mi maaş?
-
@gresham-t gayet iyi üstelik tek niteliğiniz lisans mezunu olmak olunca çok çok iyi.
-
ilanı hala göremedim @evandro
-
@msayar12 ben memurlarda gördüm
-
Açıkçası bu mesleği hep duyuyorum hiç de başvurmadim kpss'den genel olarak 90-86 civarı değişen puanlarım var. Girmeye değer mi sizce arkadaşlar? Birde mesleği kısaca ozetleyebilecek var mı acaba işte iş yükü, çalışma durumu, imkanları, vs.
-
3000 alımın 300 ü bayan. Bu rakam gerçekten çok üzücü. Bizim de hayalimiz akademi olamaz mı
-
Komiser yardımcısı,
komiser,
baş komiser,
emniyet amiri ,
dördüncüsınıfı emniyet müdürü ,
üçüncü sınıfı emniyet müdürü ,
ikinci sınıfı emniyet müdürü ,
birinci sınıfı emniyet müdürü ,
Sınıf üstü emniyet müdürü şeklinde gidiyor hocalarım. Rütbe arttıkça kıymetiniz de artıyor maaşınızda. Her 4 yılda bir rütbe yükseliyorsunuz. -
http ://www.memurlar.net/haber/773139/
-
2700 erkek 300 kadın alımı olacak şansımız bayaca iyidir. A kadro mesleklerin hiç biri bu kadar kolay kazanılmıyor bu kadar rahat değil. Göreve başladığın anda altında personelin oluyor ayak işiyle uğraşmıyorsun kafan rahat.